Orası öyle de beni niye bu işin içine karıştırıyorReşitler sonuçta yapabileceğin birşey yok.
Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.Beni karıştırma de çıkart kendini bu işten. Evlenmeyi bilen 3 kuruş para verip otele gitsin. Yoksa bu hikayede herkes sana suç bulur.
Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.Beni karıştırma de çıkart kendini bu işten. Evlenmeyi bilen 3 kuruş para verip otele gitsin. Yoksa bu hikayede herkes sana suç bulur.
Sormayınbu gençlerin niye aklı beş karış havada oluyor yahu. ne yiyip ne içecek nerede oturacaklarmış evlenince bunları hesap etmişler mi?
neyse ailesini arayıp haber verin. şimdi belki kızar size ama ileride yaptığınız iyiliği anlar.
Illa aynı odada mı kalmaları gerekiyor ayrı oda tutsunlar madem evlenmeyi düşünebiliyorlar bunu da düşünsünler.siz asla kabul etmeyin.iyi olur kendilerinden kötü olur sizden bilirler.beni bulaştırma deyin.Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
SormayınÇocuk çok ileri seviyede yabanci dil biliyor özel ders veriyormuş çok da iyi para alıyormuş.
Çocuk kuzeninde kalacak zaten? Kız da 100 lira verip otele gitsin. Ya da 200 lira versinler 2 oda tutsunlar. Ne saçma sapan iş bu... siz aileye de haber vermeyin evinize de almayın. Yoksa her türlü kabak sizin başınıza patlar.Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?