Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
Ha sen beni karıştırmasınlar diyorsun. Ev arkadaşın vs. Var mı?Orası öyle de beni niye bu işin içine karıştırıyor
Hic o topun altina girme sonra ailesiyle barisyiginda sen kotu kiz olursunPanik haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. 19 yaşındayım. X şehrinde oturuyorum. Çok samimi bir arkadaşım var adi Selin. Selinin bir sevgilisi var. Bu arada Selin ile sevgilisi Y şehrindeler. Onlar da on dokuz yaşında. 1 yıldır beraberler ve evlenmek istiyorlar. Tabi ki bu yaşta çok saçma. Ama onlar çok istiyor ve ailelerine de açmışlar bu konuyu. Aileler katiyen izin vermemiş. Dün Selin beni aradı ve, Sandoraman Pazartesi günü aileme geziye gidiyorum deyip Tolga ile sizin şehre geleceğim dedi. Tolganın bizim şehirde oturan bir kuzeni varmış. Tolga orada kalacakmış. Selin de dedi ki ben de sizde kalayım. Zaten bir iki gün sonra nikah kıyacağız dedi. Bildiğiniz kaçıyor yani... Benim böyle durumlarda elim ayağım dolaşır. Yazamıyorum bile doğru dürüst. Yardım edin lütfen.
Kesinlikle kabul etmeyin net.Panik haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. 19 yaşındayım. X şehrinde oturuyorum. Çok samimi bir arkadaşım var adi Selin. Selinin bir sevgilisi var. Bu arada Selin ile sevgilisi Y şehrindeler. Onlar da on dokuz yaşında. 1 yıldır beraberler ve evlenmek istiyorlar. Tabi ki bu yaşta çok saçma. Ama onlar çok istiyor ve ailelerine de açmışlar bu konuyu. Aileler katiyen izin vermemiş. Dün Selin beni aradı ve, Sandoraman Pazartesi günü aileme geziye gidiyorum deyip Tolga ile sizin şehre geleceğim dedi. Tolganın bizim şehirde oturan bir kuzeni varmış. Tolga orada kalacakmış. Selin de dedi ki ben de sizde kalayım. Zaten bir iki gün sonra nikah kıyacağız dedi. Bildiğiniz kaçıyor yani... Benim böyle durumlarda elim ayağım dolaşır. Yazamıyorum bile doğru dürüst. Yardım edin lütfen.
mufakazar ama kız kaçırıyor...Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
Madem o kadar muhafazakar o zaman Allah'ın izni Peygamber'in kavliyle evlensin. Ayrıca siz karışmayın kötü olursunuz.Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
Kusura bakmayın şimdi girebildim. İkisi de üniversite okuyor. Evlenince açıktan okuyacaklarmış.e o zaman önce ev tutsun eşyaları alsın madem.
19 yaşındaki çocuğun çok iyi para mevhumu ev geçindirmeye kiraya faturalara yetecek gibi değildir.
kız okumuyor mu?
Ben ailemle yaşıyorum. Ailem bu arkadaşımı tanıyor. Ama tabi arkadaşım durumu ailene çaktırma diyor.Beni özlemiş, kalmaya geldi diyecekmişim.Ha sen beni karıştırmasınlar diyorsun. Ev arkadaşın vs. Var mı?
Karışma ailesi problem çıkartırsa seni de sokarlar işin içine madem kaçıyo gitsin onunla birlikte nerde kalıyosa kalsın engelle muhatap olmaPanik haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. 19 yaşındayım. X şehrinde oturuyorum. Çok samimi bir arkadaşım var adi Selin. Selinin bir sevgilisi var. Bu arada Selin ile sevgilisi Y şehrindeler. Onlar da on dokuz yaşında. 1 yıldır beraberler ve evlenmek istiyorlar. Tabi ki bu yaşta çok saçma. Ama onlar çok istiyor ve ailelerine de açmışlar bu konuyu. Aileler katiyen izin vermemiş. Dün Selin beni aradı ve, Sandoraman Pazartesi günü aileme geziye gidiyorum deyip Tolga ile sizin şehre geleceğim dedi. Tolganın bizim şehirde oturan bir kuzeni varmış. Tolga orada kalacakmış. Selin de dedi ki ben de sizde kalayım. Zaten bir iki gün sonra nikah kıyacağız dedi. Bildiğiniz kaçıyor yani... Benim böyle durumlarda elim ayağım dolaşır. Yazamıyorum bile doğru dürüst. Yardım edin lütfen.
Evde yokuz de.Karışma üzerind kalır vallaha.Şehir dışına gitcez de .Panik haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. 19 yaşındayım. X şehrinde oturuyorum. Çok samimi bir arkadaşım var adi Selin. Selinin bir sevgilisi var. Bu arada Selin ile sevgilisi Y şehrindeler. Onlar da on dokuz yaşında. 1 yıldır beraberler ve evlenmek istiyorlar. Tabi ki bu yaşta çok saçma. Ama onlar çok istiyor ve ailelerine de açmışlar bu konuyu. Aileler katiyen izin vermemiş. Dün Selin beni aradı ve, Sandoraman Pazartesi günü aileme geziye gidiyorum deyip Tolga ile sizin şehre geleceğim dedi. Tolganın bizim şehirde oturan bir kuzeni varmış. Tolga orada kalacakmış. Selin de dedi ki ben de sizde kalayım. Zaten bir iki gün sonra nikah kıyacağız dedi. Bildiğiniz kaçıyor yani... Benim böyle durumlarda elim ayağım dolaşır. Yazamıyorum bile doğru dürüst. Yardım edin lütfen.
Aile evini böyle bir duruma alet etme derim.Ailene bir iftira atılabilir ...."arkadaşımla kalmaya gittim ,orada onlar beni alikoydular " diyebilir kız...ailesi senin ailene iftira atıp "bu çocuğu kızımla sizin kızınız tanıştırdı " diyebilir...arkadaş için bunları yaşama ihtimalini göze almaya gerek var mı? Zaten bunlar olsa bile hersey ortaya çıkınca (senin kızın kaçtığını bilerek eve getirdigin) ailenle çok büyük sorun yaşarsın .Eğitim hayatını bile etkiler bu çünkü sana guvenmezler ....arkadaşınla aynı kafadasin senin de aynisini yapacağını düşünürlerBen ailemle yaşıyorum. Ailem bu arkadaşımı tanıyor. Ama tabi arkadaşım durumu ailene çaktırma diyor.Beni özlemiş, kalmaya geldi diyecekmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?