yani aslında yakaladılar söylemek zorunda kaldımailene nasıl söyledin fake gib geldi
ailene gidip seksting yaptığını mı söyledin gerçektenArkadaşlar kafamın içinde dönüp duran bir şey var. Ben bir whatsap grubuna girmiştim. Ordan biri hoşuma gitmişti ve yazmıştım konuşmalar cinsel içerikli oluyordu ben aslında rahatsız olsam da o bir şekilde ikna edince bu tarz şeyler konuşurken buluyordum kendimi her gün acaba nasıl uzak dururum derken daha da çok yakınlaşıyordum günah olduğunu çok iyi biliyorum en sonunda aileme söyledim ve telefonumu aldılar çünkü ben uzak duramıyordum ama kendimi bu yüzden sürekli kötü hissediyorum pis bir kız gibi ne bileyim her anım bunu düşünüyor vicdan azabı gibi o ise takmıyordur bile bilmiyorum genel anlamda çok sosyal medyada takılan bir insanım tanımadığım insanlarla çok konuşan bir insanım kendimi gerçekten diğer kızlardan çok farklı hissediyorum onlar en azından çevrelerindeki erkek veya kızlarla takılıyorlar ben ise sürekli sanal alemdeydim belki de içe kapanık olmamdan dolayı hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum sanki çok büyük suç işlemiş de ömür boyu hapishanede kalmam gerekiyormuş gibi geleceğe umutlu bakamıyorum
konuşurken yakaladılarailene gidip seksting yaptığını mı söyledin gerçekten
özelden konuştukO nasıl whatsapp grubu ki içinde cinsellik konuşuluyor.
yanlış anlamışsınız özelden konuştuk, çok etkileniyorum gerçekten takmamam mı gerekirCidden o nasıl bir grup öyle..
Etkilenmeye çok yatkinsin sanki.
Böyle bilmediğin kişilerle,gruplarla fazla etkileşimde bulunma.
Üzülürsün..
İnandığın öğreti doğru olmadığını söylediği için suçluluk duyuyorsun.yanlış anlamışsınız özelden konuştuk, çok etkileniyorum gerçekten takmamam mı gerekir
suçluluk duygusundan çıkmak istiyorum sadeceİnandığın öğreti doğru olmadığını söylediği için suçluluk duyuyorsun.
Şimdi buraya gelip bunu yazma nedenin ; bizim tarafımızdan motive edilmen mi ?
Yani yap et desek rahatlayacak misin ?
Günah olduguna inanıyorsan şayet yapmayacaksın.
Bitti..
Buraya gelip sana hak vermimizi bekleme.
Bir tarafta inanç varsa onun kurallarına göre yaşanmalı..Eğer ki inancı konuna dahil etmeseydin daha farkli bir cevap verebilirdim ancak şu an hyr yani.
Öğreti ne diyor böyle bir durumda ? Senin dahil olduğun öğreti ?suçluluk duygusundan çıkmak istiyorum sadece
Ailenize cinsel içerikli konular konustugunuzu soylediginizi iddia etmişsiniz.Arkadaşlar kafamın içinde dönüp duran bir şey var. Ben bir whatsap grubuna girmiştim. Ordan biri hoşuma gitmişti ve yazmıştım konuşmalar cinsel içerikli oluyordu ben aslında rahatsız olsam da o bir şekilde ikna edince bu tarz şeyler konuşurken buluyordum kendimi her gün acaba nasıl uzak dururum derken daha da çok yakınlaşıyordum günah olduğunu çok iyi biliyorum en sonunda aileme söyledim ve telefonumu aldılar çünkü ben uzak duramıyordum ama kendimi bu yüzden sürekli kötü hissediyorum pis bir kız gibi ne bileyim her anım bunu düşünüyor vicdan azabı gibi o ise takmıyordur bile bilmiyorum genel anlamda çok sosyal medyada takılan bir insanım tanımadığım insanlarla çok konuşan bir insanım kendimi gerçekten diğer kızlardan çok farklı hissediyorum onlar en azından çevrelerindeki erkek veya kızlarla takılıyorlar ben ise sürekli sanal alemdeydim belki de içe kapanık olmamdan dolayı hayatın anlamı yokmuş gibi hissediyorum sanki çok büyük suç işlemiş de ömür boyu hapishanede kalmam gerekiyormuş gibi geleceğe umutlu bakamıyorum
Yazınızda söyledim demişsiniz. Farklı çelişkili cevaplarinizda var gibi geldi bana. Ya konuyu yazarken çokça anlatım bozuklugu yapmışsınız ya da konu kurgu şuan toparlayamiyorsunuz.konuşurken yakaladılar
kurgu değil sadece nasıl anlatacağımı bilemedimYazınızda söyledim demişsiniz. Farklı çelişkili cevaplarinizda var gibi geldi bana. Ya konuyu yazarken çokça anlatım bozuklugu yapmışsınız ya da konu kurgu şuan toparlayamiyorsunuz.
Anladım o zaman anlatım bozukluğu olmuş. Yaptığınız seylerin vicdanen kötü olduğunu düşünüp hissediyorsaniz bu iyi bişey. Hatalar bizlere mahsus. Ama her şeyden önce kendiniz karar verip arkasında duracaksiniz. Anlık heyecanlar kalıcı zararlara neden olabiliyor bunun bilincindesiniz bence. Sosyal hayattan uzaklaştığını için sosyal medyaya yönelip o eksikliği orda tamamlamak istiyor olabilirsiniz ama bu hiç sağlıklı değil.kurgu değil sadece nasıl anlatacağımı bilemedim
sizle daha ayrıntılı konuşabilir miyim çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinAnladım o zaman anlatım bozukluğu olmuş. Yaptığınız seylerin vicdanen kötü olduğunu düşünüp hissediyorsaniz bu iyi bişey. Hatalar bizlere mahsus. Ama her şeyden önce kendiniz karar verip arkasında duracaksiniz. Anlık heyecanlar kalıcı zararlara neden olabiliyor bunun bilincindesiniz bence. Sosyal hayattan uzaklaştığını için sosyal medyaya yönelip o eksikliği orda tamamlamak istiyor olabilirsiniz ama bu hiç sağlıklı değil.
Tabi yazabilirsiniz rica ederimsizle daha ayrıntılı konuşabilir miyim çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?