• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayrunisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayrunisanur

Ziyaretçi
Hanım arkadaşlarım 24 yaşındayım geçen sene bi çocukla çıkmaya başladım ileriye dönüktü bizimkisi okulu ve askerliği vardı ama.üstelik benden 3 yaş küçük çok sevmiştik birbirimizi hakikaten çok anlaşıyorduk.3 sene bekleyip evlenecektik ama 1 sene sonra okulu bitiremeyeceğini söledi dersleri iyi değildi taşımda küçük ailem müsade etmiyor evlenmeye dedi beni 4 sene bekle dedi.sonra başka şeylerden falan tartıştık ayrıldık.aradn 4 ay geçti başka kızla çıkmaya başladı hemde aynı iş yerinden sonra ayrıldı sonra gene aradı barışalım bi daha ayrılmıcaz söz veriyorum dedi ama istemedim.çok kırılmıştım heleki başka kızla çıkmasını hazmedemedim. şimdi hala seviyorum aynı iş yerindeyiz o kızda:(hala konuşurken gözlerimizi birbirimizden alamıyoruz ama gurur yaptım ben pek konuşmamaya çalışıyorum bundan sonra nasıl bir yol izlesem bilmiyorum unutsam unutamıyorum hala seviyorum o da artık aramıyo barışalım die zaten offf nasıl davranıcağımı bilmiyorum Allah rızası için yardım edin:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zor bir durum ama 4 yılda az bi zaman değil
siz o zaman 28 yaşında olacaksınız?
bilmem beklemeye değerse yeniden başlayın....

Ben olsam,benimde bulunduğum aynı işyerinden başka bir kızla çıkan bir erkeği beklemezdim.Zamana bırakırdım,bende kendi hayatımı yaşardım.Eğer beğenisi ve sevgisi çoksa barışmak için ısrar edecektir sürekli.

evt çok haklısınız çok teşekkür ederim valla telkin oldum zamana bırakmak en iyisi belki o zaman zarfında başkası çıkar karşımıza unutturuverir:utangac:

Yani bence de hayrinüsa.boşver ve zamana birak.zaten aşk hiç ummadiğimiz bi zamanda karşimiza çikar di mi..... Kçib byesss

slm hayrunisacım bende 24 yaşındayım.üzülme dicem ama o kadar boş bir kelime.inan senden daha beter bi durumdayım.tam 3,5 yılımı verdim.herşey ilk gününden itibaren evlilik üzreine ilerledi.her şey okadar güzel giderken ummadığım bi anda ayrılmak istedi.2 ay önce,2 aydır ayrılamamk için o kadar mücadele ettimki hiç bi işe yaramadı inan bana.o kadar değiştiki tanıdığım insan.hem de benim hiç kusurumu bulmadan kendi kendine ayrıldı.ben onun için neleri göze aldım.ailemi herşeyi bırakıp dünyanın öteki ucuna onla gidcek kadar sevdim.sınır tanımamışım severken.o öğretmişti bana sevmeyi.öğretti ve onsuz yaşamayacağımı bile bile arkasına bile bakmadan sebepsiz yere çekti gitti.gözyaşlarımla ortada bıraktı beni.geriye sadece benim hayatımın en güzel dönemi harcandı bitti..ben kendime olan saygımı kaybettim.hiç bişeyi toparlıyamıyorum,yaşamaktan zevk almıyorum.şimdi.ve başka bi şehirde onu göremedim vedalaşmadı bile benle düşünsene.allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaşi küçük bak sana laylaylom gibi ondan ayril tekrar sana dönsün varmi böyle birşey gururlu ol. Konuşma bile .deymez istediği kadar pişman olsun.sendende küçük olgunlaşmasi çok zaman alir. Her zaman sen onu kontrol edeceksin.

merhaba canım . . .empati yaparak bakıcm olaya.kendimi senin yerine koyuyorum .benm sevdiğim kişi benden ayrılıo ve benden sonra başka bi kızla çıkıyor sonra ondanda ayrılıo yine bana tekrar barışalım diyor.olmaz canım bence keisnlikle olmaz.benim gururumu kırmış bi kere ona olan güvenimi zedelemiş sonra beklede bekle dioo.bilmiorum ESKİ erkek arkadaşının niyeti ne.ne yapmaya çalışıo .daldan dala konarak ne elde edeceğini sanıo inanki anlam veremioırum .ben kesinlikle barışsan bile bu ilişkinin sağlıklı bi şekilde devam edeceğini düşünmüorum doğrusu.ya madem gerekli bi sebebi wardı senden ayrılmak için hemn başka bi dalamı tutunmak zorundaydı.bi kaç ay boş kalamıomuydu.illa koluna takıp gezdircek birimi olması lazım yanındaaa. . . ayy çok kızdım walla.hakkkınızda herşeyin hayırlısı olsun ne diyim . . .!!!

AĞZINIZDAN BAL DAMLIYO ALLAH RAZI OLSUN KESİNLİKLE ÖLE YAPICAM SİZİNLE KONUŞMADAN BAŞKA DÜŞÜNCEDEYDİM AMA ŞİMDİ DAHA FARKLI DÜŞÜNÜYORUM SAYENİZDEa.s.a.s.a.s.

slm hayrunisacım bende 24 yaşındayım.üzülme dicem ama o kadar boş bir kelime.inan senden daha beter bi durumdayım.tam 3,5 yılımı verdim.herşey ilk gününden itibaren evlilik üzreine ilerledi.her şey okadar güzel giderken ummadığım bi anda ayrılmak istedi.2 ay önce,2 aydır ayrılamamk için o kadar mücadele ettimki hiç bi işe yaramadı inan bana.o kadar değiştiki tanıdığım insan.hem de benim hiç kusurumu bulmadan kendi kendine ayrıldı.ben onun için neleri göze aldım.ailemi herşeyi bırakıp dünyanın öteki ucuna onla gidcek kadar sevdim.sınır tanımamışım severken.o öğretmişti bana sevmeyi.öğretti ve onsuz yaşamayacağımı bile bile arkasına bile bakmadan sebepsiz yere çekti gitti.gözyaşlarımla ortada bıraktı beni.geriye sadece benim hayatımın en güzel dönemi harcandı bitti..ben kendime olan saygımı kaybettim.hiç bişeyi toparlıyamıyorum,yaşamaktan zevk almıyorum.şimdi.ve başka bi şehirde onu göremedim vedalaşmadı bile benle düşünsene.allah hepimizin yardımcısı olsun
canim benim hakikaten seninki de kötü ama iyiki gözünün önünde değil çekip gitmiş gözünün önünde olsa göz veremi gibi daha kötü inan:( bak ilk zamanlar çok üzülüyosun dünyayi çok boş görmeye başliyosun ama zaman alişmayi öğretiyo yaran tam kapanmasada kabuk bağliyor inan şu bi iki ayi atlat her şey daha güzel olacak kader arkadaşim

ayrılalı yarın 3 hafta oluyor canım benim.o kadar gözyaşı döktüm ki şimdi çok üzgünüm ve ağlayamıyorum.sadece kafayı yiyiorum düşünmekten.hayat kocaman bir yalan şu saatten sonra kime ne kadar güvenilirki.insanın içini yakan en büyük şeyde emeklerin boşa gidiyor ya.inanırmsın kendisi dahil tüm çevrem beni hep haklı buluyorlar.tüm zahmetei çeken ben,rencide edilen ben,ama kaçıp giden o oldu.haklı olmaktan nefret ediyorum.yaptığım fedakarlıklarla herkesi imrendirdim bir bayan olarak,ben bile hayret ettim kendime.ama hiç bişey getirmedi onu,götürdü benden.keşke hatalıysam hatamı bilsem de birazda suçuluk duysam kendimce keşke....

ayrılalı yarın 3 hafta oluyor canım benim.o kadar gözyaşı döktüm ki şimdi çok üzgünüm ve ağlayamıyorum.sadece kafayı yiyiorum düşünmekten.hayat kocaman bir yalan şu saatten sonra kime ne kadar güvenilirki.insanın içini yakan en büyük şeyde emeklerin boşa gidiyor ya.inanırmsın kendisi dahil tüm çevrem beni hep haklı buluyorlar.tüm zahmetei çeken ben,rencide edilen ben,ama kaçıp giden o oldu.haklı olmaktan nefret ediyorum.yaptığım fedakarlıklarla herkesi imrendirdim bir bayan olarak,ben bile hayret ettim kendime.ama hiç bişey getirmedi onu,götürdü benden.keşke hatalıysam hatamı bilsem de birazda suçuluk duysam kendimce keşke....
demeki deymezmiş böle bi ansan çikma döneminde iç yüzünü gösterdiği için şükretmelisin iyikide bitmiş de düşünmemeye çaliş.kafani başka yerlere ver.henüz acin çok taze naliyorum seni ama sabir güzel arkadaşim ayni şeleri bende yaşadim sevdiğim adami başka kizla gözümün önünde gördüm ama zaman her yarayi kapatiyor inan zamanla daha iyi olacaksin düşünmemeye çaliş onu hatirlatan herşeyi hayatindan çikar

hayrunisacım aslında acılar hep aynı,insanlar farklı.her aşkın bi hikayesi vardır.burda anlatmayı o kadar isterdimki ama bu sayfa yazmaya yetmez eminim.herkesin başlamgıcından beri herkesin imrendiği bi aşk.sadece sana kendimi eskisi gibi yakın hissedemiyorum diye uzaklaştı kaçtı bnden.çevren falan bu durumlarda hep yanında oluyor ama bi yerden sonra onlara aynı şeyleri anlatmaktan sıkılıyor insan.farklı kişilere anlatamak daha doyurucu oluyor.burası çok uygun bi yer yani.

sakın ama sakın tekrar başlama, benim eşimin eski sevgilisi de bizimle aynı yerde çalışıyor, her gün görüyorum, inan içimden bir şeyler kopuyor, midem kalkıyor. böyle şeyle zamanla falan unutulmuyor canım, umarım mutlu olursun.

Eger gercekten cok seviyorsaniz, ve sevildiginizi biliyorsaniz, ozaman tekrar bir iliskiye baslamadan önce karsiniza alin ve konusun derim.
ileriye dönük iliskiniz hakkinda isteklerinizi dile getirin, anlatin herseyi.
Eger tamam diyorsa, ve inandiriciysa devam edersiniz.
Ama bazende zamana birakmak en güzeli, alninda yaziliysa zaten dönüp dolasip buluyor seni.

O cocuk sana birgün dönmezse banada Sensible demesinler.
Birak gitsin nereye giderse. 3,5 yil az degil. Verdigin emeklerin, gösterdigin fedakarliklarin farkina varacaktir eminim. Aynen bir cocugun anne-babasinin fedakarligini gec anladigi gibi, erkeklerde sevdikleri insanin fedakarligini cok gec anliyor ne yazik ki.
Döner o sana, tekrar birlikte olmak ister.
Ama sen yinede kendi hayatini ciz arkadasim, senin bu göz yaslarini Rabbim birgün mutluluga cevirecek.
Her yasanan seyde insana güc ve tecrübe verir üzülme lütfen.

O cocuk sana birgün dönmezse banada Sensible demesinler.
Birak gitsin nereye giderse. 3,5 yil az degil. Verdigin emeklerin, gösterdigin fedakarliklarin farkina varacaktir eminim. Aynen bir cocugun anne-babasinin fedakarligini gec anladigi gibi, erkeklerde sevdikleri insanin fedakarligini cok gec anliyor ne yazik ki.
Döner o sana, tekrar birlikte olmak ister.
Ama sen yinede kendi hayatini ciz arkadasim, senin bu göz yaslarini Rabbim birgün mutluluga cevirecek.
Her yasanan seyde insana güc ve tecrübe verir üzülme lütfen.

teşekkürler Sensible.zten hakkımı helal etmedim.vedalaşmak için yalvardım bile .ama gerek yok dedi bana msjla hemde.ayrılık meslesini konuştuk ama tam bi karara varmamıştık henüz ama o beni bi daha aramadı bile.hoşçakal demedi bana.ben ayrıldığımızı ablasından öğrendim.3,5 sene böyle silinir mi kabullenemiyorum ben bunu haksızmıyım
onsuz yaşayamayacağımı bile bile bıraktı beni.gözyaşlarımı görmemek için vedalaşmadı benle.o benim ilkimdi.sadece soğumuş benden tek açıklama bu.soğuyan bi insan benim yanima gelip nasıl öper nasıl sarılır ben anlayamıyorum.yalvarmadımki ben ona yakın davransın diye.birbirimizde eşyalarımız bile kaldı.böyle ayrılık mı olur yaa.beddua ettim ona.ben yalvardım yanıma gelmedi,cvp yazmadı bile.dilerim rabbimden en kısa zamanda huzursuzlğundan o beni bulur ayaklarıma kapanır,pişmanım diye.yüreği yanması lazım beni anlaması için değil mi.

Back
X