yardıma ihtiyacım var

gulada

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
136
50
623
38
İzmir
3,5 senedir beraberiz şubat ayında nişanlandık.
bu nişandan sonra aramızda problemler çıkmaya başladı. ne yapsam izin vermiyor haber vermeden yapsamda anlıyor. en son kavgamızda 5 gün konuşmadı benimle. sonra barıştık konuşurken bana bağırdı bende doğal olarak tafra yaptım ama yine suçlu ben oldum o konuyu kapattım bugünde gelinlik için konuştuk biraz zayıflasaydın dedi bende sen beni strese soktukça ben zor zayıflarım 1 hafta içinde 2 kilo birden aldım dedim sonra bana ne dedi biliyormusunuz sen o gelinliğin içinde dana gibi görüneceksin dedi şok oldum ne biçim konuşuyorsun dedim evet yalanmı dedi sonra hiçbişey olmamış gibi hadi görüşürüz deyip kapattı.
ben şimdi napıcam kızlar nolur yardım edin. beni sevdiğini biliyorum daha 1 ay önce yalvarıyordu beni bırakma diye şimdi yaptığına bak aramızda saygı kalmamış galiba lütfen akıl verin bana mafoldumben

Sizi seven adam zaten kilonuzu da sever...
İzin olaylarına hiç girmiyorum..
Tavizi siz vermişsiniz..

eskiden hiç böyle problemlerimiz yoktu taki ben kilo alana kadar 7-8 kilo vermem lazım biliyorum ama böyle yaptıkça bende veremiyorum
bazen oda diyo ama anlamadım gitti şaşırdım nasıl davranacağımı ne diyeceğimi

izin konusu bizim için her zaman sorun oldu gerçi ben ondan izin almıyorum gidiyorum diyorum o başlatıyo kavgayı ve zaten tüm kavgalarımızın özü gittin gitmedin
o antalyada ben bursada beni görmediği içinmi yapıyor bilmiyor

İnsanoğlu makina mı canım?
Hep aynı kiloda kalalım... Olacak iş mi?
Zayıfken problem yok,kilo alınca hakaretler..
İyi dayanıyorsunuz valla ne diyeyim..
İzin almayınca kavga çıkarması da ilginç,acaba kendini ne sanıyor?
Ve siz niye bu kadar yüz verdiniz ona?

nişan yüzüğünü parmağına geçirmişsin oda bunu kullanıo bırakamaz beni sevio da
bence hayatını karatmaya değmez.
bende eşimle uzaktım ama bana hiç böyle davranmadı bazen kilo aldım derim yok canım çok tatlısın der.
bu kadar agrasif bi insanla sorunların asla bitmez söyliim..
allah kolaylık versin.

şimdi bunu sölemek var sölemek var eğer şaka yollu gülerek dediyse belki alttan alınablr ama sizin kilonzdan devmlı şikayet eden biri oldğuna göre ciddi ciddi demş gibi...bir de aranızda nasıl bi samimiyet var bilemiorm ona göre de değişr.

Kilo asla dile getirilmemeli hemde nişanlı oldugunuz ciddi bir zmnda . zaten seviosa her şekilde sevmek zorunda . bana sölense asla kaldıramazdım ve ilişkıyi gözden geçirirdim şimdi bıraz kılo almıssın dana gibi dıyor ılerde evlenınce doğum yapınca o kadar kılo alıcaksın tutkı veremedın o zmn ne dıyecek ve sen nasıl kaldırıcaksın ınsanoğlu her zmn kıloda alır verır de ve onun bu lafı ıcın zayıflamak ıstemende yanlış . tavrını koyman gerekli bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…