Sacmaliga bak neden bagiriobu aksam sevgilimle konustum, ne yapabiliriz diye. bagirip telefonu kapadi, gidisat iyi degil gibi. hayirlisi neyse o olsun artik.
madem kacmam diyosun bitir o zaman diye bagirdi kapadi telefonu dunden beride ne bir mesaj ne bir arama var :/Sacmaliga bak neden bagirio
Kaçmayın, hayat toz pembe olsa başka şeyler yazılabilirdi ama malesef...madem kacmam diyosun bitir o zaman diye bagirdi kapadi telefonu dunden beride ne bir mesaj ne bir arama var :/
Canım sakın aileni karşına alacak bir ilişki yaşama. Kaçırmak ne ya şaka mı babanı aileni düşün. Ayrıca anladığım kadarı ile kültür farkı çok var aranızda evlenseniz bile çok ciddi sıkıntı yaşarsınız. Ben 5 yıldır çıkıyorum biriyle evlenmek üzereyim ailem ya o ya biz deseler ben ayrılırım. Ailelerimiz bizim kötülüğümüzü istemez. O yüzden yol yakınken ayrıl derim sana ileride çok çok daha zor olur çünküHerkese merhaba. İlişkimle ilgili tecrübeli olanlardan yardım almak istiyorum. 5 buçuk aydır güzel giden bir ilişkim var. Ben 22 yasindayim sevgilimde 26 yasinda. şubatta askere gidecek. 1 sene sonra askerden gelince ailemle tanismaya gelmek istiyor. Fakat şöyle bir problemimiz var. Sevgilim zaza ve alevi. ailesiyle tanistim. evlerinde hep zazaca konusuyorlar. Kulturlerimiz cok farklı. benim ailem ne dogulu ne de alevi birini kabul ederken sevgilim hem alevi hemde dogulu..
İş giderek ciddilesiyor gibi ve ben endiseleniyorum. Babam boyle bir evliligi kesinlikle kabul etmez. sevgilim seni kaçırırım o zaman diyor ama ben boyle bir sey istemiyorum cunku benim annem yok, babam büyüttü beni. onu karşıma alamam.
Kafam çok karışık, tecrubeli ablalarim kardeslerim lutfen yardim edin bana, ne yapmam lazim bilmiyorum..
Bu arada telefondan yazdigim icin Türkçe karakterlerde sıkıntı yaşadim, affola.
galiba sonumuz ayrilik olucak.. senin ailen yine iyi ayrim yapmiyormus. benim akrabalarimin cogu ulkucu, sevgilimin ailesi pkk destekcisi. yani ic catismaya kadar gider bu ask
benm eşim de kürt ama bu ön yargılar malesef sadece sizin gibi düşünenler yüzünden ortaya çıkıyor iyi ki evlenmişim diyorum hep bırakın bu saçma ırk laflarını aynı ırklar arasında anlaşmazlık kavga olmuyor mu at gözlüklerinizi çıkarın derim..Bu yazıyı görünce kendi hayatım dedim benimde sevgilim kürt ve ewlernde kurtce konusuluo ben asla kürt ayrımı yapan bi insan değilim ailemde öyle ama biz çok farklıyiz bende ne yapacağımı bilmiyorum yapabilirmiyim bilmiyorum ama bence yapılması gereken ayrılmak çünkü bizi çok büyük problemler bekliyo
ne kadar saçma bir genelleme yapmışsınızAyrıca o kültürlerde kaçsın masraf etmeyelim mantığı var lütfen yanlış anlamayın çevremde var oralardan görüyorum. O yüzden canım sakın kaçma derim ben
Herkese merhaba. İlişkimle ilgili tecrübeli olanlardan yardım almak istiyorum. 5 buçuk aydır güzel giden bir ilişkim var. Ben 22 yasindayim sevgilimde 26 yasinda. şubatta askere gidecek. 1 sene sonra askerden gelince ailemle tanismaya gelmek istiyor. Fakat şöyle bir problemimiz var. Sevgilim zaza ve alevi. ailesiyle tanistim. evlerinde hep zazaca konusuyorlar. Kulturlerimiz cok farklı. benim ailem ne dogulu ne de alevi birini kabul ederken sevgilim hem alevi hemde dogulu..
İş giderek ciddilesiyor gibi ve ben endiseleniyorum. Babam boyle bir evliligi kesinlikle kabul etmez. sevgilim seni kaçırırım o zaman diyor ama ben boyle bir sey istemiyorum cunku benim annem yok, babam büyüttü beni. onu karşıma alamam.
Kafam çok karışık, tecrubeli ablalarim kardeslerim lutfen yardim edin bana, ne yapmam lazim bilmiyorum..
Herkese merhaba. İlişkimle ilgili tecrübeli olanlardan yardım almak istiyorum. 5 buçuk aydır güzel giden bir ilişkim var. Ben 22 yasindayim sevgilimde 26 yasinda. şubatta askere gidecek. 1 sene sonra askerden gelince ailemle tanismaya gelmek istiyor. Fakat şöyle bir problemimiz var. Sevgilim zaza ve alevi. ailesiyle tanistim. evlerinde hep zazaca konusuyorlar. Kulturlerimiz cok farklı. benim ailem ne dogulu ne de alevi birini kabul ederken sevgilim hem alevi hemde dogulu..
bende ailemi karsima almak istemiyorum ama sevgilimle aramda bir sorun yokkende bir anda bitirmekte istemiyorumcevabiniz icin cok tesekkurler.
Ben sana bu konuda gayet tecrübeli biri olarak şu tavsiyeyi veriyorum; yapma. Bende kendimden kültür farkı olan biri ile birliktelik yaşadım doğulu ve kürttü evlerindede kürtçe konuşulurdu, ben bulgaristan göçmeniyim. Irk ayrımı yapma, her ırkın iyisi kötüsü var diyenede kulak asma, arkadaşlıktan değil, evlilikten bahsediyoruz öyle birşey yok tatlım. Aşktan gözünü karartırsan, ki ben karartmıştım, sonrasında çook ama çok pişman olursun. Kültür farkı akıl alamayacağın kadar büyük bir mesele ve görüp görebileceğin en büyük sorunlardan biri. Şimdi dinlemeyip evlenirsen ileride sözüme gelirsin, inşallah evlenmeden farkına varırsın herşeyin. Seni kaçırırım diye ettiği beylik cümleleride içinde bir yerde ay beni ne kadar seviyorr diye düşündürüp hoşuna gitsede bu onun zorba biri olduğunu gösterir. Ne demişler; ineğini ve eşini kendi köyünden seç, davul bile dengi dengine..Herkese merhaba. İlişkimle ilgili tecrübeli olanlardan yardım almak istiyorum. 5 buçuk aydır güzel giden bir ilişkim var. Ben 22 yasindayim sevgilimde 26 yasinda. şubatta askere gidecek. 1 sene sonra askerden gelince ailemle tanismaya gelmek istiyor. Fakat şöyle bir problemimiz var. Sevgilim zaza ve alevi. ailesiyle tanistim. evlerinde hep zazaca konusuyorlar. Kulturlerimiz cok farklı. benim ailem ne dogulu ne de alevi birini kabul ederken sevgilim hem alevi hemde dogulu..
ben batılıyım eşim de doğulu ve evliyiz neden bahsettiğiniz saçmalıklar bizde yok acaba ?Ben sana bu konuda gayet tecrübeli biri olarak şu tavsiyeyi veriyorum; yapma. Bende kendimden kültür farkı olan biri ile birliktelik yaşadım doğulu ve kürttü evlerindede kürtçe konuşulurdu, ben bulgaristan göçmeniyim. Irk ayrımı yapma, her ırkın iyisi kötüsü var diyenede kulak asma, arkadaşlıktan değil, evlilikten bahsediyoruz öyle birşey yok tatlım. Aşktan gözünü karartırsan, ki ben karartmıştım, sonrasında çook ama çok pişman olursun. Kültür farkı akıl alamayacağın kadar büyük bir mesele ve görüp görebileceğin en büyük sorunlardan biri. Şimdi dinlemeyip evlenirsen ileride sözüme gelirsin, inşallah evlenmeden farkına varırsın herşeyin. Ne demişler; ineğini ve eşini kendi köyünden seç, davul bile dengi dengine..
Bahsettiğim saçmalıkları yaşan tonla insan biliyorum hanımefendi, kendimde dahil !. Madem sizde yok oturup sevinin. İnsanlarıda yanlış yönlendirmeyin..ben batılıyım eşim de doğulu ve evliyiz neden bahsettiğiniz saçmalıklar bizde yok acaba ?
bende ailemi karsima almak istemiyorum ama sevgilimle aramda bir sorun yokkende bir anda bitirmekte istemiyorumcevabiniz icin cok tesekkurler.
kime göre yanlış yönlendiriyorum :) bana göre de siz yanlış yönlendiriyorsunuz :) anlayış derim canım anlayış sizi bulduysa siz de üzülün derim yeni kültürlerle tanışmanın güzellikleri de var bu açıdan bakmak lazım daha çok şey konuşulur da işte ortam uygun değil seninle münakaşa edemeyeceğim çünkü ssaçmalıklar kafamı yoruyor :)Bahsettiğim saçmalıkları yaşan tonla insan biliyorum hanımefendi, kendimde dahil !. Madem sizde yok oturup sevinin. İnsanlarıda yanlış yönlendirmeyin..
Şimdi söyle birşey var sizin kafanız doğu kültürüne gayet rahatça uymuş demekki, ayrıca yorumuzunu bağımsız bir şekilde yapmaktansa, insanların yaptığı yaşadığı tecrübelerinden yaptığı çıkarımları alıntılayıp "saçmalık" diyen insanın kafası yanlış olan herşeyede uyar zaten :) . Ve mesele doğu batı değil, farklı 2 ırk bunu anlayamamışsınız ne yazıkki. Benimde doğulu pek çok arkadaşım var, sevdiğim. Ama bir birlikteliğe gelince içinde doğu kültürünü taşımayan sizin aksiniz olan insanlar ne yazıkki anlaşamıyor, bu böyledir bana karşı çıkmanız doğruları değiştirmez. Benim sülalemdede, çevremdede, arkadaşlarımda, kendimdede bunun pek çok örneği var. O yüzden dediğim gibi siz oturun evliliğinizin güzelliğine sevinin, ama herkeside kendiniz gibi sanmayınkime göre yanlış yönlendiriyorum :) bana göre de siz yanlış yönlendiriyorsunuz :) anlayış derim canım anlayış sizi bulduysa siz de üzülün derim yeni kültürlerle tanışmanın güzellikleri de var bu açıdan bakmak lazım daha çok şey konuşulur da işte ortam uygun değil seninle münakaşa edemeyeceğim çünkü ssaçmalıklar kafamı yoruyor :)
Çevremden gördüklerim kadarı ile dedim arkadaşım.ne kadar saçma bir genelleme yapmışsınız
siz de herkesi kendiniz gibi ZANNETMEYİN yanlış olan şey zaten sizde belli sizin gibi düşünen-MEYEN benm muhattabım değildir iyi günler kuzum tavsiyem sen gerçekten de kendi KÜLTÜRÜNDEN biriyle görüş yoksa olmaz yani sana göre değil sen at gözlüğüne sahipsin byyyyŞimdi söyle birşey var sizin kafanız doğu kültürüne gayet rahatça uymuş demekki, ayrıca yorumuzunu bağımsız bir şekilde yapmaktansa, insanların yaptığı yaşadığı tecrübelerinden yaptığı çıkarımları alıntılayıp "saçmalık" diyen insanın kafası yanlış olan herşeyede uyar zaten :) . Ve mesele doğu batı değil, farklı 2 ırk bunu anlayamamışsınız ne yazıkki. Benimde doğulu pek çok arkadaşım var, sevdiğim. Ama bir birlikteliğe gelince içinde doğu kültürünü taşımayan sizin aksiniz olan insanlar ne yazıkki anlaşamıyor, bu böyledir bana karşı çıkmanız doğruları değiştirmez. Benim sülalemdede, çevremdede, arkadaşlarımda, kendimdede bunun pek çok örneği var. O yüzden dediğim gibi siz oturun evliliğinizin güzelliğine sevinin, ama herkeside kendiniz gibi sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?