galiba sonumuz ayrilik olucak.. senin ailen yine iyi ayrim yapmiyormus. benim akrabalarimin cogu ulkucu, sevgilimin ailesi pkk destekcisi. yani ic catismaya kadar gider bu ask
size pesssssss dogrusu. ben en basta boyle oldugunu bilmiyordum diyorum. yakin bi zamanda farkettim diyorum siz isi kizistirmak icin yorum yapiyorsunuz. bazi seylerin farkindayim bende ama gonul bu.Yani daha geçen gün 3 şehit verdik.. sen hala sevgilim diyorsun... pessssss....
Merhaba ben de zazayım erkek arkadaşınız gibi. Aslında çok farklı değildir kültürlerimiz ev içinde hep zazaca konuşulur normal yani bu.. Allah yardımcınız olsun ama anneniz ailesiyle tanışsa bence kanı ısınır.Herkese merhaba. İlişkimle ilgili tecrübeli olanlardan yardım almak istiyorum. 5 buçuk aydır güzel giden bir ilişkim var. Ben 22 yasindayim sevgilimde 26 yasinda. şubatta askere gidecek. 1 sene sonra askerden gelince ailemle tanismaya gelmek istiyor. Fakat şöyle bir problemimiz var. Sevgilim zaza ve alevi. ailesiyle tanistim. evlerinde hep zazaca konusuyorlar. Kulturlerimiz cok farklı. benim ailem ne dogulu ne de alevi birini kabul ederken sevgilim hem alevi hemde dogulu..
İş giderek ciddilesiyor gibi ve ben endiseleniyorum. Babam boyle bir evliligi kesinlikle kabul etmez. sevgilim seni kaçırırım o zaman diyor ama ben boyle bir sey istemiyorum cunku benim annem yok, babam büyüttü beni. onu karşıma alamam.
Kafam çok karışık, tecrubeli ablalarim kardeslerim lutfen yardim edin bana, ne yapmam lazim bilmiyorum..
Bu arada telefondan yazdigim icin Türkçe karakterlerde sıkıntı yaşadim, affola.
size pesssssss dogrusu. ben en basta boyle oldugunu bilmiyordum diyorum. yakin bi zamanda farkettim diyorum siz isi kizistirmak icin yorum yapiyorsunuz. bazi seylerin farkindayim bende ama gonul bu.
benm eşim de kürt ama bu ön yargılar malesef sadece sizin gibi düşünenler yüzünden ortaya çıkıyor iyi ki evlenmişim diyorum hep bırakın bu saçma ırk laflarını aynı ırklar arasında anlaşmazlık kavga olmuyor mu at gözlüklerinizi çıkarın derim..
Yani daha geçen gün 3 şehit verdik.. sen hala sevgilim diyorsun... pessssss....
soyle belirteyim, ilk basta hersey normal gorunuyordu. dogulu oldugunu ilk soylediginde bende biz boluculerden nefret ederiz bu gorusteyseniz olmaz dedim bana hayir biz zazayiz zaza ve kurt ayni sey degildir dedi. inandim bende. ama gel gor ki aileyle tanistigimda isin aslinda boyle olmadigini gordum. erkek arkadasim gayet gorgulu, bilgili ve kulturlu biri ama ailesi hakkinda ayni seyi soyleyemiycem. kotulemek istemiyorum iyi insanlar aslinda ama gorusleri bizim onayladigimiz gibi degil malesef. kelimeleri secerek kullaniyorum farkindaysaniz. pkk kelimesini kullanmak istemiyorum. alevi oldugunuda sevgili olduktan sonra farkettim. aleviligini kabul ettirsem bile goruslerini kabul ettirmem imkansiz kendim bile sindiremiyorken.ilk mesajı okudum ona göre yorum yapıyorum.. hiç anlamam ailenizin istemediği insanlarlar neden ciddi ilişki içine girersiniz.. 1 numara küçük ayakkabı alıp, ama bu ayağımı sıkıyor demek gibi birşey.. sakın sakın yok aşk, yok gönül, yok sevgi falan demeyin.. mantığın olmadığı aşk, aşk değil aptallıktır..
Benim yorumumu okudunuz mu??soyle belirteyim, ilk basta hersey normal gorunuyordu. dogulu oldugunu ilk soylediginde bende biz boluculerden nefret ederiz bu gorusteyseniz olmaz dedim bana hayir biz zazayiz zaza ve kurt ayni sey degildir dedi. inandim bende. ama gel gor ki aileyle tanistigimda isin aslinda boyle olmadigini gordum. erkek arkadasim gayet gorgulu, bilgili ve kulturlu biri ama ailesi hakkinda ayni seyi soyleyemiycem. kotulemek istemiyorum iyi insanlar aslinda ama gorusleri bizim onayladigimiz gibi degil malesef. kelimeleri secerek kullaniyorum farkindaysaniz. pkk kelimesini kullanmak istemiyorum. alevi oldugunuda sevgili olduktan sonra farkettim. aleviligini kabul ettirsem bile goruslerini kabul ettirmem imkansiz kendim bile sindiremiyorken.
annem yok, babamla yasiyorum o da ters bi insandir ama iyidir. boyle bir konuda da hos karsilayacagini hic sanmiyorum.. gercekten isim zor, ayrilmaktan baskada caremiz yok gibi.Merhaba ben de zazayım erkek arkadaşınız gibi. Aslında çok farklı değildir kültürlerimiz ev içinde hep zazaca konuşulur normal yani bu.. Allah yardımcınız olsun ama anneniz ailesiyle tanışsa bence kanı ısınır.
ben buraya yazılanları okuyunca kendimden şüpheye düştüm. sol görüşlü bir insanım gerçekten hayretler içindeyim çok üzüldüm yazamayacağım daha fazla..annem yok, babamla yasiyorum o da ters bi insandir ama iyidir. boyle bir konuda da hos karsilayacagini hic sanmiyorum.. gercekten isim zor, ayrilmaktan baskada caremiz yok gibi.
sizi uzduysem ozur dilerim fakat ic acici bir konu olsa bir derdim var basligi altina yazmazdim, yazmak zorunda degilsiniz zaten.ben buraya yazılanları okuyunca kendimden şüpheye düştüm. sol görüşlü bir insanım gerçekten hayretler içindeyim çok üzüldüm yazamayacağım daha fazla..
Benim yorumumu okudunuz mu??
Desen ki öğrenir öğrenmez "terk ettim", o zaman helal olsun derdik... işi kızıştırmak gibi bir niyetim yok, iş yeterince kötü zaten... Allah aşkına farkında olman neye yarar, hala evlenmeyi düşünüyorsun ya daha büyük peeeeeeesssssssss....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?