• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var

secil79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
25
0
86
Balıkesir
Kızlar derdim çok büyük. Konusabilecegim kimsm yok zaten böyle bir olayida çevreme anlatamam.. 6 yil önce ağır bir depresyon gecirdigim dönemde internette biriyle tanistim. Zamanla aşık oldum o günden beri de hep hayatimda. Ayri illerde olduğumuz için sürekli yüz yüze gelemiyorduk 2 haftada bir görüyordum
ama günde 5-6 kez konusurduk. Dün gece facebookta gezinirken tesadüfen onun profilini gördüm. Adi soyadi farkliydi. Ben ozel bir denizcilik sirketinde calisiyor biliyordum meger adan erdek'te deniz subayiymis. Ustelik evli ve çocuğu var. Şaşırmış haldeyim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Akil verin bana lütfen ben yitirdim aklimi

Son düzenleme:
unut gitsin ne yapacaksın ki başka

karısını mı arayacaksın

ost: 38353776,r: 392825"]Nasıl aşkmış bu böyle görmeden aşk:KK57:

adam kendine heyecan aramış belli:KK62:

Bu olayda sana komik gelen ne[/QUOTE]

evli barklı adam evlenelim diyor ya o komik geldi bana

zaten evli seninle nasıl evlenecek

Hay boyu devrilesice.

6 yıldır sizinle sahte isimle mi görüşmüş gerçekten ya:KK57:

Geçmiş olsun. Karısına ulaşmayı düşünüyor musunuz?

bence hemen hiç vakit kaybetmeden bitirin.
Asla mutlu olmazsınız
yalan dolan
üstüne evli adam
kendinize yazık edersiniz

Kizlar tabi ki bir daha asla onunla konusmam görmem ama benim hayatımı tepetaklak etti. Hiç birsey olmamış gibi hayatına devam etmesine izin mi vermeliyim

şeytan diyo ki yaşadığı şehre git ben geldim de elini ayağını birbirine dolandır intikam al ama demiyorum say : )
peki hiç görmediğin birine 6 yıl güvenmek neden :/

İnsanlar burunlarının ucundaki adamlar tarafından kandırılıyorlar... sizin internet üzerinden kandırılmanızdan doğal başka bir şey olamaz... internette adam gerçeklerini dökecek hali yoktu heralde... günde 5 6 kez görüşüyorduk diyorsunuz hiçmi karısının yanında denk gelmediniz acaba açmadığında yada konuşamadığınızda size ne bahane uyduruyordu... bunları bir düşünün... daha ne yalanlar söylemiş olabileceğini çıkartabilirsiniz... ayrı şehirlerde olupta 6 sene ilişkiyi iyi götürmüşsünüz... Karısına söyleyip söylememek size kalmış ama alacağınız cevabı biliyorsunuz dimi....

Hiç mi fark etmediniz geceleri akşamları nasıl konuşuyodunuz yazışıyodunuz ? adam da tam oyuncu çıkmış. Hemen uzak durun bağlantınızı koparın. Numaralarını sosyal medya hesaplarınızı kapatın. İletişimi kesin. Böyle adamlardan korkulur. Pisliğin tekiymiş. Uzak durun hiç ders vermeye kalkmayın bence kendinizi üzersiniz. Dersten anlayacağınıda sanmıyorum.Hesap sormaya kalksanız da diyeceği şeyy yook efendim karımla aram kötü zaten ayrılacaz falan da filannnn zırvalayacak. Birden bağlantınızı koparmanız en hayırlısı olur gibi gözüküyo.

Back
X