• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var

Işin garip tarafi bendn maddi anlamda yada cinsel anlamda hic faydalanmadi. Ne istedi ki benden
İste bir kez daha internetten uzak durulması gerektiğini görüyoruz yeterince açık..
Belki sizi cinsel açıdan somuremedi ama yaralı olan duygularinizi somurmus ötesi var mi?
Kesin atin bu sağlıksız ilişkiyi...

Sorcha can, ben kesinlikle intikam alsın , ohh içi soğusun amaçlı yazmadım. Başka kurban genç kzılar da olmasın diye yazdım. Bu intikam için değil, adamın gelecekteki rezilliklerinin engellenmesi ve başka mağdureler olmaması amaçlı. Bu adam belli ki internetten av yapan birisi, gözü korkutulmazsa aynen devam edecek.

Sonuçta bu adam bir ordu mensubu , ahlaksızlığa kalkışırken işinden olmayı göze almış. Madem bu adamın işine biçtiği değer bu kadar, onun yerine biz mi düşünelim ? Kendi çocuğunu ailesini düşünmüyorsa bu kendi problemi. Rezilliğe kalkışmadan önce sonuçarı düşünseymiş. Her eylemin sonuçları olur, verimesi gereken cezaları çeşitli sebeplerden dolayı burda mesela çocuğuna acıdığımız için vermezsek, o zaman bu adalet olur mu ? Peki hakları çiğnenen mağdure(ler) ne olacak, onlara kim acısın , onların hakları ne olacak ?

Şöyle düşün , cinayet işeleyen birini çoluğu cocuğu ortada kalacak diye hapse göndermemek olur mu, Allah'a bırakmak ? Hiçbirimiz yalnız değiliz, yaptığımız eylemlerden sadece kendimiz değil ailelerimiz, yakınlarımız da etkileniyor. Her yanlış yaptığımızda bizden başka insanlar da etkileniyor, o zaman adımlarımızı düşünerek atmalıyız. Bu adamın karısı , çocuğu varsa 1 değil 10 kere düşünmeli , düşünmüyorsa da sonuçlarına katlanmalı.

Bırakalım ilgili kurum olan ordu karar versin işinden olup olmamasına.

Allah bilir her şeyi . Özel hayat farklı, iş hayatı farklı. Ordu bu işe karışır mı ki ?
Bıraksın Allaha . Daha huzurlu olur.
Adam düşünmedi diye biz de düşünmeyelim mi? Bilmiyorum.
Daha sonrakilerin canı yanmasın diye dedin bak evet ama daha sonrakileri biz niye düşünüyoruz o zaman ?
Herkes kendi hareketlerine dikkat etsin.
Tamam gözünü korkutcak başka bir şey arayalım ama iş güç değil bence. :/

İste bir kez daha internetten uzak durulması gerektiğini görüyoruz yeterince açık..
Belki sizi cinsel açıdan somuremedi ama yaralı olan duygularinizi somurmus ötesi var mi?
Kesin atin bu sağlıksız ilişkiyi...

Ben de internetten tanisilan adama guvenmeyi anlayamiyorum. Internetten tanisma isini zaten bastan asagi anlayamadim gitti, hic bana gore degil :KK16:

Anlayan beri gelsin diyorum , bu adam normal değil.

Kız çok normal de sanki?
Facebookda gezinirken tesadüfen nasıl gerçek profiline denk gelinebiliyor mesela?

Ayrı illerde yaşadığınızı sanıyordunuz tamam, adam meğerse aynı il sınırları dahilindeymiş, ona da tamam.
E haftasonları sizin yanınıza geliyorsa, bir güne bir gün sizin de onun yaşadığı yere gitmek aklınıza gelmedi mi? 6 seneden bahsediyoruz. Nasıl organize olduklarını ben bilemem de, mesleğini, yaptığı öteki işi burası gibi yazılanların silinmediği bir platformda paylaşınca elinize ne geçecek? Direkt intikam derdiniz neden karısıyla? Sizi kandıran adam, aptal olsanız da olmasanız da öyle. Bana ağır depresyonda aşk "sanma" vakası gibi geliyor tabi hayırlısı. Akli melekeleri yerinde birinin 6 sene içerisinde bu kadar naif davranabileceğini sanmıyorum. Adamın çocuğu ilkokula başlamış resmen ve adam daha yeni yeni evlilik (?) lafı ediyor, şimdiye kadar ikinizin de aklı neredeydi?

Kız çok normal de sanki?
Facebookda gezinirken tesadüfen nasıl gerçek profiline denk gelinebiliyor mesela?

Ayrı illerde yaşadığınızı sanıyordunuz tamam, adam meğerse aynı il sınırları dahilindeymiş, ona da tamam.
E haftasonu sizin yanınıza geliyorsa, bir güne bir gün sizin de onun yaşadığı yere gitmek aklınıza gelmedi mi? 6 seneden bahsediyoruz. Nasıl organize olduklarını ben bilemem de, mesleğini, yaptığı öteki işi burası gibi yazılanların silinmediği bir platformda paylaşınca elinize ne geçecek? Direkt intikam derdiniz neden karısıyla? Sizi kandıran adam, aptal olsanız da olmasanız da öyle. Bana ağır depresyonda aşk "sanma" vakası gibi geliyor tabi hayırlısı. Akli melekeleri yerinde birinin 6 sene içerisinde bu kadar naif davranabileceğini sanmıyorum. Adamın çocuğu ilkokula başlamış resmen ve adam daha yeni yeni evlilik (?) lafı ediyor, şimdiye kadar ikinizin de aklı neredeydi?

Kelebekcan bazen akli melekelerim bazi meseleleri anlamada yetersiz kaliyor. Konu oldugu gibi yansitilmamis diye dusunuyorsan , hakli olabilirsin. Ote yandan bu kiz ciddi ciddi 6 yil boyunca kandiysa da beynimin sarji bu gece burda biter.

Ben de internetten tanisilan adama guvenmeyi anlayamiyorum. Internetten tanisma isini zaten bastan asagi anlayamadim gitti, hic bana gore degil :KK16:
Ben de boyle konusuyordum, sonra kendimi boyle saçma sapan bi durum icinde buldum, en agir yaralari aldım..
Ben yandım sen yanma dikkat et :KK53:

Kelebekcan bazen akli melekelerim bazi meseleleri anlamada yetersiz kaliyor. Konu oldugu gibi yansitilmamis diye dusunuyorsan , hakli olabilirsin. Ote yandan bu kiz ciddi ciddi 6 yil boyunca kandiysa da beynimin sarji bu gece burda biter.

Cherrycan, olur; olmaz diyemem. Kız tarafı ağır baskı altındadır, kurtuluş umudu görüyordur telefondaki aşkını vs. ona da tamam derim, olmayacak şey değil ama bu insanlar bir şekilde tanışmışlar, bir araya da geliyorlar ve günde 5-6 kez de konuşuyolar, nerden baksan 75 tam gün boyu aralıksız konuşmada eğer bu adam hiç bir açık vermediyse, adamın çift kişilikli olduğunu anlarım veya kızın sadece duymak istediğini duyduğunu, asker olduğuna göre de çift kişiliği geç. Eksiklikler var yani, evet üzücü olurdu böyle bir olay ama şu haliyle inandırıcı değil.

Hakarete varmadan yorum yapmak serbest ben ne olur ne olmaz diye koruma kalkanımı alayım üstüme. İnanırsam da yazabilirim, inanmazsam da yazabilirim, sonradan madem inanmıyorsun konuda işin ne goygoyu olmasın.

safkelebek86 .!.:
Kız çok normal de sanki?

E haftasonları sizin yanınıza geliyorsa, bir güne bir gün sizin de onun yaşadığı yere gitmek aklınıza gelmedi mi? 6 seneden bahsediyoruz. Nasıl organize olduklarını ben bilemem de, mesleğini, yaptığı öteki işi burası gibi yazılanların silinmediği bir platformda paylaşınca elinize ne geçecek? Direkt intikam derdiniz neden karısıyla? Sizi kandıran adam, aptal olsanız da olmasanız da öyle. Bana ağır depresyonda aşk "sanma" vakası gibi geliyor tabi hayırlısı. Akli melekeleri yerinde birinin 6 sene içerisinde bu kadar naif davranabileceğini sanmıyorum. Adamın çocuğu ilkokula başlamış resmen ve adam daha yeni yeni evlilik (?) lafı ediyor, şimdiye kadar ikinizin de aklı neredeydi?
Sen hic profesyonel yalanci ile karşılaşmamissin belli ki.. umarim hic karsilasmazsin

Kızlar derdim çok büyük. Konusabilecegim kimsm yok zaten böyle bir olayida çevreme anlatamam.. 6 yil önce ağır bir depresyon gecirdigim dönemde internette biriyle tanistim. Zamanla aşık oldum o günden beri de hep hayatimda. Ayri illerde olduğumuz için sürekli yüz yüze gelemiyorduk 2 haftada bir görüyordum
ama günde 5-6 kez konusurduk. Dün gece facebookta gezinirken tesadüfen onun profilini gördüm. Adi soyadi farkliydi. Ben ozel bir denizcilik sirketinde calisiyor biliyordum meger adan erdek'te deniz subayiymis. Ustelik evli ve çocuğu var. Şaşırmış haldeyim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Akil verin bana lütfen ben yitirdim aklimi
Biraz iyimser olacağım galiba ama bu hesap fake olmasın canım? Yani belki biri sevgilinin resmini kullanarak hesap açmış olabilir mi? Geçenlerde burda bir konu açtı bir üye..Kendisinin resmiyle 20 tane mi ne fake hesap varmış başka başka isimlerde..Ne yapabilirim diye soruyordu bize,aklıma o geldi buda öyle bir durum olmasın?Çünkü adam çok rahat konuşabiliyordu benle diyorsun..Evli erkekte aldatabilir tamam ama gecenin 12sindede senle rahatça konuşamaz,sürekli internete girip seninle muhabbet edemez yani..Bide uzun süren bir ilişkiniz olmuş yani elbet ya karısına yada sana yakalanırdı diye düşünüyorum..Bence sen önce o hesabın gerçekliğini bir araştır derim ben..

Ben de gittim onun evim dedigi yere.. kızlar sunu bir anlayın ya aptal yada saf degilim. Sifir hata diyorum daha nasıl anlatayim.

Biraz iyimser olacağım galiba ama bu hesap fake olmasın canım? Yani belki biri sevgilinin resmini kullanarak hesap açmış olabilir mi? Geçenlerde burda bir konu açtı bir üye..Kendisinin resmiyle 20 tane mi ne fake hesap varmış başka başka isimlerde..Ne yapabilirim diye soruyordu bize,aklıma o geldi buda öyle bir durum olmasın?Çünkü adam çok rahat konuşabiliyordu benle diyorsun..Evli erkekte aldatabilir tamam ama gecenin 12sindede senle rahatça konuşamaz,sürekli internete girip seninle muhabbet edemez yani..Bide uzun süren bir ilişkiniz olmuş yani elbet ya karısına yada sana yakalanırdı diye düşünüyorum..Bence sen önce o hesabın gerçekliğini bir araştır derim ben..
Arastirdim hesap gercek. Yarbay bir arkadasim bugün bana yardimci oldu ve herseyini öğrendim

Birbirinizde kaldınız ama cinsel anlamda hiçbir adım yok mu yani ?

Nasıl ya 6 senedir berabersiniz ve hiçbir şey farketmedin mi ? Ailen , çevren tanıştı mı bu kişiyle ?

Back
X