• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var

Hesabı nasıl gördün yani başka isim aynı fotoğraf..Birde 6 yıl boyunca sen hiç evlenmek istemedin mi yada nereye kadar böyle gidecek falan ne bileyim işte yani..6 yılda neler olur ya basiretin bağlanmış desem bilemedim..Madem cinsellik yok maddiyat yok ne istedi bu adam manyak mı?Dava açarım ya 6 yılımı söke söke alırım geri ben olsam..

loyalty88 .!.:
Hesabı nasıl gördün yani başka isim aynı fotoğraf..Birde 6 yıl boyunca sen hiç evlenmek istemedin mi yada nereye kadar böyle gidecek falan ne bileyim işte yani..6 yılda neler olur ya basiretin bağlanmış desem bilemedim..Madem cinsellik yok maddiyat yok ne istedi bu adam manyak mı?Dava açarım ya 6 yılımı söke söke alırım geri ben olsam..
Ben aslen izmitliyim. Izmit ile ilgili bir grup daveti geldi. Gruba dahil oldum,üyeleri incelerken resmini gördüm. Ben evlilik hayatini yuretebilecegimden emin olmadigim icin hic bu konuyu acmamistim.

Yaşlarınız da büyük. Cinsellik yok . Koynunda uyuyor sadece. Sana aşık olmuş olamaz mı ?
Karısından ayrılamıyor belki de cidden. Seni kullandığı hiçbir şey yok ...
Onunla konuşmalısın.

Allahin sansli kuluymussun ki ikinci profili gormus olayi ayikmissin. Bence hic karisiyla falan konusma kotu olma psikolojini de bozma. Allahindan bulsun

Hem karisini çocuğunu aldatacak, hem internetten kizlari kandiracak hem de yanina kalacak öyle mi ? Kimbilir kekledigi kaç kizdan birisin ? Boyle bir adamin hicbir kurumun ekmeğini yememesi gerekiyor. Konusmalarin bir kopyasini eşine, diğer kopyasini da calistigi birimin yönetimine gönder. Yanina kar kaldikca kandirdigi kiz sayisi artacak. Boşver basinii agritma Allaha havale et diyenlerin ve senin kizinin da boyle bir adama belki bu adama rast gelmeyeceği ne malum ? O zaman da bos verebilirler mi merak ettim doğrusu..

bence direk karısına ulaşmaya çalış. hangi kadın kocasının başka kadınlara kendini bekar gösterip aldatılmak ister ki?. tehdit felan ederse adam hiiiiççç korkma askermiş. rezil olmaktan öyle bi korkar ki

Aöa beni sewior,, karısıyla mutlu değilmiş, evlilikleri zaten bitmişmiş, çocuk yüzünden boşanamıormuş diyen kadın aciziyetine düşmeden kaç kurtul ordan. Karısına da haber ver kesinlikle. Hiçbir kadın böyle kullanılmayı haketmior. Evet orduya da şikayet edebilirsinhiç acıma. Birisi işinden ekmeğinden etmek soğru değil belki çocuğu hasta falan demiş ama dönsün çocuğuna baksın o zaman başka başka karakterlere bürünceğine. Neyse allah yardımcın olsun.

Ufacık bir edit: yanlış anlama ama konu pek de inandırıcı gelmior ya allah kerim. 6sene, sıfır açık, koynunda uyumalar, cinsellik yok bla bla blaaaa...

Hem karisini çocuğunu aldatacak, hem internetten kizlari kandiracak hem de yanina kalacak öyle mi ? Kimbilir kekledigi kaç kizdan birisin ? Boyle bir adamin hicbir kurumun ekmeğini yememesi gerekiyor. Konusmalarin bir kopyasini eşine, diğer kopyasini da calistigi birimin yönetimine gönder. Yanina kar kaldikca kandirdigi kiz sayisi artacak. Boşver basinii agritma Allaha havale et diyenlerin ve senin kizinin da boyle bir adama belki bu adama rast gelmeyeceği ne malum ? O zaman da bos verebilirler mi merak ettim doğrusu..

Ya kızlarımızı niye karıştırıyoruz ? Şuanki durumu konuşalım. Benim başıma bundan çok daha ağırı geldi. Kaybettiklerimi düşününce ALLAHa havale etmenin benim için hala daha ne kadar zor olduğunu bilemezsin. Hep düşündüm, ben onlar kadar kötü olamam. Kızım olursa ederim ya da etmem demeyeceğim . Beni büyük konuşturma günahına sokma:) En sevmediğim şeydir, kızının ya da oğlunun başına gelse naparsın gibi cümleler. Hatta yeni nesil kadınların, kendini üzen erkeklere kızın olsun da gör gibi resmen bedduasından da nefret ediyorum. Ben masumiyetimi kaybettiren o aşağılık adamın asla kızının olmasını istemiyorum mesela. Ya da olsa bile asla kızı onun bedelini ödemesin. O masumun hiçbir günahı olmayacak çünkü. Benim yaşadığımı başkasının yaşamasını istersem bana yaşatandan ne farkım kalır ki?
Yani o yüzden yanlış anlama canım ama aslında kurduğun cümle ALLAHa havale et diyen bir kaç insanı büyük konuşmaya sevk edicek :) Ama dediğim gibi, gün gelir böyle bir şey olursa o zaman düşünürüz. Ama kendimde bunun çok daha ağırını yaşayarak değil ALLAHa havale etmek, sustum. Kendi kollarıma tırnaklarımı geçirdim yatağın içinde ağlayarak, dudaklarıma dişlerimi geçirdim ama sustum. Ve biliyorum bunun mükafatı çok büyük olacak . :)

Ben durumuna çok üzüldüm canım. Bu internetten tanışma olaylarına baştan beri karşıyım. Yalancısı var duzenbazı var. Bilenezsin ki. Ne çıkarsa şansına. Ben birsey sormak istiyorum sana. Ne yapmayı düşünüyorsun ve onun eşine anlatacak mısın olanları?

Ekran görüntüsünü gönder, eşine ulaş. ne mal oldugunu anlasın o da.6 yıl boynca hiç mi şüphe etmedin tuhaf çok tuhaf , face konumu yoksa.

Back
X