YARDIMA İHTİYACIM VAR!!

kissadanhisse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
11
2
1
31
Durumu açıklıyorum. Benim bi eski sevgilim var çok büyülü bir aşk yaşamadık 3 aylık bir şeydi aradan aylar geçti bitince tekrar görüşmeye başladık ve askere giderken görüşmeye başladık yani askere gitmeden 1 ay önce falan son günlerinde görüştüğü tek kız bendim. Görünürde tekrar birleşmememizin tek sebebi askerlikti neyse dedim amaaan bu şekilde de iyiyiz sevgiliden farkımız yoktu zaten sadece daha az sorumluluk neyse gitti askere acemilikte şu an. Gün geçtikçe daha çok bağlandığımı hissettim günde en az 1 kere konuşuyorduk askerdeyken tüm dertlerini dinleyip yanında oldum. Neyse bir iki hafta sonra sürpriz yapıp ziyaretine gittim 3 gün üst üse ziyaret ettim onun askerlik yaptığı şehirde 4 gün falan kaldım ama tek amacım onu görmekti allah var çocupun çok hoşuna gitti bana çok minnettar kimse ziyaret etmezken ben gittim ve sürekli mahcubiyetinden bahsedip durdu. Neyse acemiliğin bitmesine az kaldı. Ve bana ilgisi azalmış gibi hissediyorum çok destek oldum çok ilgilendim beni cepte gördü diye düşünüyorum.

Resim paylasmani anlamadim yazmissin ya iste ne diye bir de gorsel paylastin?

Konuya gelecek olursak evet cepte gormus olabilir.. Askerlik psikolojisi yaninda birinin olmasi hosuna gitmis sevmesede ilgili davranmasi ondan olabilir.. Belki de acemiligi bitiyor ve asil askerlik simdi basliyor diye arkada birini birakmak istemiyor olabilir..
Yani kisaca fazla umitlenme kendini fazla kaptirma bence

Sende oluruna bırak acemiliği bitirsin.. askerlik psikolojiside olabilir aslında..

başka bir şehire 4 gün ve bir asker için gitmek çok mantıksız ve uzun süreli güzel gidende bir ilişki değilmiş sizinki.
Tekrar barıştım askere gidecek diye nasıl bir düşünce? Hayır kurumumusunuz siz?
Sizinde sevdiğinizi sanmıyorum saplantı olmuş.
Erkekler için saçını süpürge etmenin bir kıymeti olsaydı okuyun şu binlerce sayfayı ağlayıp üzülen bu kadınlar olmazdı.
Siz kendinizce bir atraksiyon yaşıyorsunuz bence.

Benim de askere gidecek biri ile ilgili sıkıntılarım var. Hatta burada onunla ilgili konu açmıştım. Ayrı kalacağımızı bile bile başlayanadık biz.
Yorumlar genellikle hemen ilişkiye başlamamamızın iyi olduğu yönündeydi.
Seninki de buna benzer bir durum. Bile bile başlamışsınız. Henüz oturmamış bir ilişki ve araya mesafe girmiş. O nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.

Kıymete binmek istiyorum ben böyle peşimden koşsun ulan kızı kaybediyorum galiba diye tutuşsun istiyorum

Asker o asker heleki suan boyle bir donemde. Kimbilir neler cekiyor neler hissediyordur. 2012de askerdeydi nisanlim o zaman sevgiliydik 7 yillik. Adam beni bile unutuyodu yeri nere olursa olsun o psikoloji bambaska. Yemek kotuydu bana kizardi carsisi iptal olurdu bana bagirirdi. Erkekler orada kendini cok caresiz hissediyor. Umarim baskasiyle gorusmuyodur seninki cunku bu davrsnisinin 2 sebebi var ya askerlikten bunaldi ya da baskasini buldu. Acik acik sor neden ne oldu ne degisti de. Ne kaybedersin

Ya geçen gün buna benzer bir rest çektim. Yani dedim artık benim dertlerimi bile sormaz oldun yanında olmaya çalışıyorum hep dertlerini dinliyorum ama bir kere olsun sen dinlemedin. Artık bana ihtiyacın da yok bence ben gidiyorum sana da kızmıyorum tarzı bir mesajdı hayatından çıkmak için. Düzeltcem bu durumu affet falan dedi tamam dedim ama o günden beri hala aynı bana gerekn önemi vermiyor gibi geliyor. Ben gözünden kıymete binmek istiyorum kaçan kovalanır tarzı bir şey yapmak istiyorum ama emin değilim.

bence cocuk sana ilgi gosterecek durumda değildir.ruhsal durumu cokmustur askerlkten.acemilik zor deniliyor

Kıymete binmek istiyorum ben böyle peşimden koşsun ulan kızı kaybediyorum galiba diye tutuşsun istiyorum
Askerdeyken peşinden koşmasını beklemek biraz abes olur. Daha önemli sorunları olabilir.
Dediğim gibi nasıl davranıyorsa öyle davran. Başka biri olabileceği ihtimalini de aklından çıkarma. Benimki de bana soğuk davrandığında aklıma direkt bu geldi.

bence cocuk sana ilgi gosterecek durumda değildir.ruhsal durumu cokmustur askerlkten.acemilik zor deniliyor
Muhtemelen öyledir zaten morali falan çok bozuk depresyonda gibi ama telefon serbestçe kullanıyor beni daha az arar oldu whatsappta çevrimiçi ama bana az yazıyor. Genelde ben yazmadan yazıyor ama çok konuşmuyoruz ne yapabilirim kıymete binmek için

Sanmam
Aklı başında bir oğlansa zaten cepte görme, oyt elde ettim tripleri yoktur
Aksine memnun kalmıştır ona değer vermenden
Belki bir sıkıntısı, derdi vardır

Sanmam
Aklı başında bir oğlansa zaten cepte görme, oyt elde ettim tripleri yoktur
Aksine memnun kalmıştır ona değer vermenden
Belki bir sıkıntısı, derdi vardır
Peki ne yapmalıyım bu şekilde yanında olmaya devam mı etmeliyim? Bir anda konuşmayı kesmek istiyorum aslında ben burda kahroluyorum hem askerde oldupu için hem ilgisiz tavırları yüzünden mutluluğum için kesmem lazım ama kesemiyorum üstüme geliyor düzelcem diyor hala aynı ve konuşmayı kesmek vicdansızlık gibi geliyor çünkü en büyük desteği benden alıyor

Bende 15 ay asker yolu bekledim.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Normal bi pskiloloji beklemeyin..
En batıda yapmış olmasına rağmen kendine en yakın beni gördüğü halde hep bana yüklendi.
Aç kalıyordu,eğitimler zorluyordu yazın sıcakta o kıyafetler sıkıyordu
Evini ailesini beni özlüyordu
Yani kısacası zor bir dönem.
İlgiyi kesebilir aramayı bırakabilir.
Benimki 4 gün aramamıstı mesela sonra neden aramadın dediğimde arasam nolucak çıkıp yanına gelemiyorum yanında olamıyorum diye ağlamaya başlamıştı..
Ya hiç bulaşmayın
Yada sabredin

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…