- 19 Ağustos 2015
- 11
- 2
- 1
- 31
- Konu Sahibi kissadanhisse
-
Resim paylasmani anlamadim yazmissin ya iste ne diye bir de gorsel paylastin?
Ben de o kişiyle yapılmış bir konuşma sandım açtım ama değilmiş.Resim paylasmani anlamadim yazmissin ya iste ne diye bir de gorsel paylastin?
yanlışlıkla oldu daha yeniyimBen de o kişiyle yapılmış bir konuşma sandım açtım ama değilmiş.
Kıymete binmek istiyorum ben böyle peşimden koşsun ulan kızı kaybediyorum galiba diye tutuşsun istiyorumBenim de askere gidecek biri ile ilgili sıkıntılarım var. Hatta burada onunla ilgili konu açmıştım. Ayrı kalacağımızı bile bile başlayanadık biz.
Yorumlar genellikle hemen ilişkiye başlamamamızın iyi olduğu yönündeydi.
Seninki de buna benzer bir durum. Bile bile başlamışsınız. Henüz oturmamış bir ilişki ve araya mesafe girmiş. O nasıl davranıyorsa sen de öyle davran.
Durumu açıklıyorum. Benim bi eski sevgilim var çok büyülü bir aşk yaşamadık 3 aylık bir şeydi aradan aylar geçti bitince tekrar görüşmeye başladık ve askere giderken görüşmeye başladık yani askere gitmeden 1 ay önce falan son günlerinde görüştüğü tek kız bendim. Görünürde tekrar birleşmememizin tek sebebi askerlikti neyse dedim amaaan bu şekilde de iyiyiz sevgiliden farkımız yoktu zaten sadece daha az sorumluluk neyse gitti askere acemilikte şu an. Gün geçtikçe daha çok bağlandığımı hissettim günde en az 1 kere konuşuyorduk askerdeyken tüm dertlerini dinleyip yanında oldum. Neyse bir iki hafta sonra sürpriz yapıp ziyaretine gittim 3 gün üst üse ziyaret ettim onun askerlik yaptığı şehirde 4 gün falan kaldım ama tek amacım onu görmekti allah var çocupun çok hoşuna gitti bana çok minnettar kimse ziyaret etmezken ben gittim ve sürekli mahcubiyetinden bahsedip durdu. Neyse acemiliğin bitmesine az kaldı. Ve bana ilgisi azalmış gibi hissediyorum çok destek oldum çok ilgilendim beni cepte gördü diye düşünüyorum.
Durumu açıklıyorum. Benim bi eski sevgilim var çok büyülü bir aşk yaşamadık 3 aylık bir şeydi aradan aylar geçti bitince tekrar görüşmeye başladık ve askere giderken görüşmeye başladık yani askere gitmeden 1 ay önce falan son günlerinde görüştüğü tek kız bendim. Görünürde tekrar birleşmememizin tek sebebi askerlikti neyse dedim amaaan bu şekilde de iyiyiz sevgiliden farkımız yoktu zaten sadece daha az sorumluluk neyse gitti askere acemilikte şu an. Gün geçtikçe daha çok bağlandığımı hissettim günde en az 1 kere konuşuyorduk askerdeyken tüm dertlerini dinleyip yanında oldum. Neyse bir iki hafta sonra sürpriz yapıp ziyaretine gittim 3 gün üst üse ziyaret ettim onun askerlik yaptığı şehirde 4 gün falan kaldım ama tek amacım onu görmekti allah var çocupun çok hoşuna gitti bana çok minnettar kimse ziyaret etmezken ben gittim ve sürekli mahcubiyetinden bahsedip durdu. Neyse acemiliğin bitmesine az kaldı. Ve bana ilgisi azalmış gibi hissediyorum çok destek oldum çok ilgilendim beni cepte gördü diye düşünüyorum.
Askerdeyken peşinden koşmasını beklemek biraz abes olur. Daha önemli sorunları olabilir.Kıymete binmek istiyorum ben böyle peşimden koşsun ulan kızı kaybediyorum galiba diye tutuşsun istiyorum
Muhtemelen öyledir zaten morali falan çok bozuk depresyonda gibi ama telefon serbestçe kullanıyor beni daha az arar oldu whatsappta çevrimiçi ama bana az yazıyor. Genelde ben yazmadan yazıyor ama çok konuşmuyoruz ne yapabilirim kıymete binmek içinbence cocuk sana ilgi gosterecek durumda değildir.ruhsal durumu cokmustur askerlkten.acemilik zor deniliyor
TeşekkürlerAskerdeyken peşinden koşmasını beklemek biraz abes olur. Daha önemli sorunları olabilir.
Dediğim gibi nasıl davranıyorsa öyle davran. Başka biri olabileceği ihtimalini de aklından çıkarma. Benimki de bana soğuk davrandığında aklıma direkt bu geldi.
Peki ne yapmalıyım bu şekilde yanında olmaya devam mı etmeliyim? Bir anda konuşmayı kesmek istiyorum aslında ben burda kahroluyorum hem askerde oldupu için hem ilgisiz tavırları yüzünden mutluluğum için kesmem lazım ama kesemiyorum üstüme geliyor düzelcem diyor hala aynı ve konuşmayı kesmek vicdansızlık gibi geliyor çünkü en büyük desteği benden alıyorSanmam
Aklı başında bir oğlansa zaten cepte görme, oyt elde ettim tripleri yoktur
Aksine memnun kalmıştır ona değer vermenden
Belki bir sıkıntısı, derdi vardır
Evet ama şu an tek istediğim bana aşık olsun ilerisi için pek bir şey düşünmüyorum kadınsal egolar işte..bence bu kadar kolay deprsyona giren biri ile yapabilir misin onu dusun.
Çok teşekkürlerBende 15 ay asker yolu bekledim.
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Normal bi pskiloloji beklemeyin..
En batıda yapmış olmasına rağmen kendine en yakın beni gördüğü halde hep bana yüklendi.
Aç kalıyordu,eğitimler zorluyordu yazın sıcakta o kıyafetler sıkıyordu
Evini ailesini beni özlüyordu
Yani kısacası zor bir dönem.
İlgiyi kesebilir aramayı bırakabilir.
Benimki 4 gün aramamıstı mesela sonra neden aramadın dediğimde arasam nolucak çıkıp yanına gelemiyorum yanında olamıyorum diye ağlamaya başlamıştı..
Ya hiç bulaşmayın
Yada sabredin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?