- 24 Kasım 2015
- 154
- 55
- 98
- 32
- Konu Sahibi Hanimeller41
-
Hiç de ayıp olmaz. Benim ardımda kimse yoktu kınayı, nişanı yapacak. Eşimin de ailesinin yapacak maddi durumları yoktu. Eşimin biriktirdiği para ile yaptık her şeyi. Kimseden bişey beklemeden. Siz kp kv demeden eşinize söyleseydiniz durumu böyle böyle yapacak para yok falan diye, hem nişanlınızın tepkisini görürdünüz.Merhaba bayanlar... benim 16 temmuzda dugunum var ve ben sozlumunde meslegi dolayisiyla hakkariye gidecegim.neyse dugun salonum tutuldu.ama kina salonu icin babam hicbsy demiyor.normalde kina salonunu kiz tarafi tutar erkek tarafida diger masraflari ustlenir ya babam hicbsy demiyor.cnku gecen agustosda yeni abimi evlendirdik.ikinci bi dugune maddi olarak hazir degil.ama kayinpederimde illa dugunu yapalim diyorlar acikcasi bende istiyorum cnku senelerdir gorusuyoruz sozlumle ki sozlenelide 1 sene olacak.babam dugun yapiyorum diye nisanda yapmam dedi.simdi fena moralim bozuluyor.kaynanamda salonu kiz tarafi tutar ama madem baban tutamayacak biz tutariz napalim yapilmasi gerekeni yapariz dedi.bu duruma cok moralim bozuluyor.sanki ben evladi degilmisim gibi herseyi erkek tarafina yikti.kendimde calismiyorum is bulamiyorum.napacagimi sasirdim yani.cok mahcup durumdayim sozlumun tarafina bu durumdan dolayi. sizce cok ayip oluyor mu.hem kina hem dugun salonu onlarin tutmasi.sncta babamda yeni bir dugun yapti yani.
O zaten suanki durumumuzu biliyor kayinvaldemde acikca soyledi iki dugun ardi ardina yapmak zor.herkesin harci degil napalim gerekeni yapacaz dedi.sozlumde ayni sekilde dugun salonunu nasil tuttuysak kinayida yapicaz sen skma canini dusunme hersey guzel olacak diyor ama ben rahat degilim mahcup durumdayim.Hiç de ayıp olmaz. Benim ardımda kimse yoktu kınayı, nişanı yapacak. Eşimin de ailesinin yapacak maddi durumları yoktu. Eşimin biriktirdiği para ile yaptık her şeyi. Kimseden bişey beklemeden. Siz kp kv demeden eşinize söyleseydiniz durumu böyle böyle yapacak para yok falan diye, hem nişanlınızın tepkisini görürdünüz.
Merhaba bayanlar... benim 16 temmuzda dugunum var ve ben sozlumunde meslegi dolayisiyla hakkariye gidecegim.neyse dugun salonum tutuldu.ama kina salonu icin babam hicbsy demiyor.normalde kina salonunu kiz tarafi tutar erkek tarafida diger masraflari ustlenir ya babam hicbsy demiyor.cnku gecen agustosda yeni abimi evlendirdik.ikinci bi dugune maddi olarak hazir degil.ama kayinpederimde illa dugunu yapalim diyorlar acikcasi bende istiyorum cnku senelerdir gorusuyoruz sozlumle ki sozlenelide 1 sene olacak.babam dugun yapiyorum diye nisanda yapmam dedi.simdi fena moralim bozuluyor.kaynanamda salonu kiz tarafi tutar ama madem baban tutamayacak biz tutariz napalim yapilmasi gerekeni yapariz dedi.bu duruma cok moralim bozuluyor.sanki ben evladi degilmisim gibi herseyi erkek tarafina yikti.kendimde calismiyorum is bulamiyorum.napacagimi sasirdim yani.cok mahcup durumdayim sozlumun tarafina bu durumdan dolayi. sizce cok ayip oluyor mu.hem kina hem dugun salonu onlarin tutmasi.sncta babamda yeni bir dugun yapti yani.
Haklisiniz tabiki ama napabilirim sozlumde beni zorluyor kayinpederim deseniz yine ayni sekilde.Ayıp olduğunu düşünüyosanız neden babanızın durumunu bildiğiniz halde adamı zorluyosunuz acele acele.
Zamanı gelince sizin için de gerekeni yapacaktır, kendiniz diyosunuz daha yeni düğün yaptı diye neyle dönüyo bu işler kolay mı.
Evet is ariyorum suan da bulabilirsem insaAllah calisip kendim tutucam kafama koydum ama tek skntim salonu simdi tutsam parasini ise basladiktan snra vermeyi kabul ederler mi.Temmuza çok var daha, bence işe gir, çalış.
Her ay 300 lira atsan kenara en az 1500 nakitin olacak.
Kapora verirsin, babandan borç isteyipEvet is ariyorum suan da bulabilirsem insaAllah calisip kendim tutucam kafama koydum ama tek skntim salonu simdi tutsam parasini ise basladiktan snra vermeyi kabul ederler mi.
Bende bundan korktugum icin uzuluyorum ailem beni degersiz duruma dusurdugu icin ama bi yandanda adamda hakli iki dugun nasl yapsin ki diyorum.Bu arasalar şeyi Kv ye söylemeyin
Nişanlın kredi çekerdi sonra bilezik vs kapatırdınız mesela
Böyle yıllarca kıymetsizti ailesi bir kına salonu bile tutmadı diye arkanızdan konuşmazlar umarım
Bilemiyorum ne desem bos simdi bizde kina olmadan olmaz.he ben yapmiyim tmm da bu seferde ailem ayaklanacak kinasiz dugun mu olur diye.ayip kismini bilmem ama insallh ilerde salonu bile biz tuttuk deyip yaninizda sizde sinirlenip esinize patlamassiniz boyle bir ihtimalde kendinizi uzup huzurunuzu kaciracaksiniz bence varsin kinada olmasin ama cok iyi insanlar boyle bir sorun yasamam olursada guler gecerim derseniz hic dert etmeyin bence
Zaten bizde kinalar yemeksiz olur yemekli olsa hic altindan kalkamam sanirim.en guzeli is bulup uygundan bi salon bulmak.Daha temmuza 6 ay var. Gir bi işe para biriktir. Yemeksiz yaparsın. Salon ne tutacak ki en fazla?
sizde haklisiniz ne deyim yasamasanizda hep icinizde kalacak kimin kinasi olsa iciniz burkulacak biz kadinlar gelinlik giyip evlendigimiz halde bile her gordugumuz gelinligin modelini inceleriz:)dedigim gibi herseyi takmayan hosgorulu bir yapiniz varsa bu ihtimale karsi soyluyorum sorun degil sadece ilerde kendinizi daha kotu hissetmenizi istemem evlenince bu konularda daha hassas oluyor insan ama illa boyle olur diyede bisey gercekten anlayisli insanlardir ve sizi kirmamak icin yaninizda bu mevzuyu bile acmazlar belki bunu yasamadan bilemezsiniz her iki ihtimaldede kendinizi kotu hissetmemenizi tavsiye ederim bu zamanlarin tadini cikarinBilemiyorum ne desem bos simdi bizde kina olmadan olmaz.he ben yapmiyim tmm da bu seferde ailem ayaklanacak kinasiz dugun mu olur diye.
Tadini bende cikartmak istiyorum ama olmuyor buda benim ailemden kaynaklaniyor sozde bana cok deger veriyorlar evin tek kiziyim ama sagolsnlar defalarca bunu dile getirmeme ragmen babam bi defada demedi yani kizim skma canini uygunundan bi salon bulalim oderiz bisekilde dese kafama takmicam ama hicbskilde dugun olacak havasi bile yok.dile getirmiyorlar bile.buna uzuluyorum.arkadasimin benden sonra dugunu olacak taa eylulde onlar hazirlik yaparken bizimkiler byle yapmasi beni etkiliyor.ha dedigim gibi iki dugunde ust uste etkiliyor bu durumu.sizde haklisiniz ne deyim yasamasanizda hep icinizde kalacak kimin kinasi olsa iciniz burkulacak biz kadinlar gelinlik giyip evlendigimiz halde bile her gordugumuz gelinligin modelini inceleriz:)dedigim gibi herseyi takmayan hosgorulu bir yapiniz varsa bu ihtimale karsi soyluyorum sorun degil sadece ilerde kendinizi daha kotu hissetmenizi istemem evlenince bu konularda daha hassas oluyor insan ama illa boyle olur diyede bisey gercekten anlayisli insanlardir ve sizi kirmamak icin yaninizda bu mevzuyu bile acmazlar belki bunu yasamadan bilemezsiniz her iki ihtimaldede kendinizi kotu hissetmemenizi tavsiye ederim bu zamanlarin tadini cikarin
adamada bisey denilmezki bu durumda babaniz sonucta siz daha iyi tanirsiniz iyi aninda sevdigi sekilde yaklasin hissettiklerinizi anlatin belki hak verecek bir cozum uretecektir babalar cok sert umursamaz gibi durabilirler ama bir cok durumda cok daha hassastirlar ve duyarlidirlar insallh senide zorda birakmayacak bir yol bulur guzel bir dugun yasarsiniz:)mutluluklarTadini bende cikartmak istiyorum ama olmuyor buda benim ailemden kaynaklaniyor sozde bana cok deger veriyorlar evin tek kiziyim ama sagolsnlar defalarca bunu dile getirmeme ragmen babam bi defada demedi yani kizim skma canini uygunundan bi salon bulalim oderiz bisekilde dese kafama takmicam ama hicbskilde dugun olacak havasi bile yok.dile getirmiyorlar bile.buna uzuluyorum.arkadasimin benden sonra dugunu olacak taa eylulde onlar hazirlik yaparken bizimkiler byle yapmasi beni etkiliyor.ha dedigim gibi iki dugunde ust uste etkiliyor bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?