Tekrar okudum ama neyse anlaşamadık iyi akşamlar.Lütfen yanıt verdiğiniz mesajımı yeniden okuyun ; okuduğunuzu yanlış anlamışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar okudum ama neyse anlaşamadık iyi akşamlar.Lütfen yanıt verdiğiniz mesajımı yeniden okuyun ; okuduğunuzu yanlış anlamışsınız.
Olabilir aslında kız kardeşi ve babasını takip edebilirim gibi. Kardeşi tatlıydı samimiyet kurduk evet.kız kardeşiyle samimi bir şekilde sohbet ettiyseniz kız kardeşini sosyal medyada takip edebilirsiniz bence.. bana çok sakıncalı gelmedidaha sonra da hep birlikte çıkmak için görüşme ayarlayabilirsiniz..
bence sadece kızı takip edin, şu süreçte ikisini edip çocuğu etmemekte garip olurOlabilir aslında kız kardeşi ve babasını takip edebilirim gibi. Kardeşi tatlıydı samimiyet kurduk evet.
Olayı gerçekten anlamadım. Anlatim tarzınız gerçekten çok bozuk. Bı konu anlatırken lütfen paragraf kullanin.Arkadaşlar yeni bir ile taşınıcam. O ilde tanıdık yoktu. İş yerinde bir çalışma arkadaşımın eşinin iş tanıdığı vardı. Numarasını verdi yardım edecek diye. İlk gittiğim de adamla tanıştım. 2. gidişimde epey işlemler vardı adam ben de yanında olayım dedi. O gün de oğluyla geldi. Tüm gün benim işlerim için koşturdu oğlu ve kendi. Üzerine bana yemekte yedirler hiçbir şeyi ödetmediler filan. Çocukta bekar ve hoş bir çocuktu. İş koşturmam vardı epey yorgun ve bitkindim. Adam da biraz birlikte vakit geçirin moduna da girdi. Kardeşiyle de tanıştım. Çok yorgun olduğum için kabul edemedim. Yemek sözüm olsun dedim sadece. Kız kardeşine numaramı verdim filan. Çocuk numaramı almadı. Ama samimi şekilde görüşürüz diyerek veda etti. Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle. Sizce sosyal medyadan eklesem ailecek abartı olur mu? Yoksa beklesem mi?
Peki dikkat ederim teşekkürler.Olayı gerçekten anlamadım. Anlatim tarzınız gerçekten çok bozuk. Bı konu anlatırken lütfen paragraf kullanin.![]()
Lütfen yanıt verdiğiniz mesajımı yeniden okuyun ; okuduğunuzu yanlış anlamışsınız.
Tekrar okudum ama neyse anlaşamadık iyi akşamlar.
Ailecek görüşeceğiz yüzde yüz bu aileyle.
Adamın sizinle yaşıt çocukları var. Adam size arkadaşının ricasıyla yardıma gelmiş; gelirken de yanına oğlunu da almış ki , yeni geldiğiniz yerde hakkınızda olmadık bir laf edilmesin. Adam ince düşünceliymiş yani.
O şehirde tanıdığınız kimse yok diye "benim çocuklar da sizinle yaşıt , birbirinize arkadaşlık edersiniz" demiş.
Adamın nezaketen söylediği bu sözler nedeniyle ; ailece görüşmeyi düşünmek aşırı bir samimiyet olur , diyorum.
Ben düşünmedim ki bunun planını adam yaptı. Bahçeli evi varmış orada mangala davet etti. Evlerine gittik oturduk. Zaten görüşmeye başladık bile aslında.
Gerçekten ailecek sevdim sınırlarını bilmeyecek insanlar gibi durmuyorlar. Şu an aşırı abartı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Yine de temkinli olmakta fayda var tabi haklısınız teşekkür ederim.Teklif adamdan da gelse , ilerleyen zamanda bu aşırı hızlı ilerleyen arkadaşlık sizi veya karşı tarafı rahatsız edebilir.
Sonradan üzülmektense mesafeli davranmak daha iyidir.
AhahahhaBence ekle sizden hoşlandım, çok acele oldu ama duygularımı açmak istedim yaz gitsin bacım....aman ömür kısa oda hoslanmissa erkenden yola girersiniz..
Ahahahha
Ciddi misiniz yapsam mı![]()
Çok teşekkür ederimNe tatlısın ya ne güzel anlatmışsın beğendiğini çocuğu. Güzel şeyler bunlar güzel duygular. Insallah gönlünce olur .
. Ama biraz bekle cnm. O adım atsin![]()
Ayol ne dedin? Cocugun tepkisi ne oldu? Anlat beybisi anlatYaptım bile![]()
Evet anlat, merak ettimYaptım bile![]()
AhahahaAyol ne dedin? Cocugun tepkisi ne oldu? Anlat beybisi anlat![]()
Ahahaha
Yaa şaka yaptım hiç birşey diyemedim tabiki nerde ben de o özgüven
Göremedimde önümüzdeki ay görücem ancak.
Kardeşini de eklemedim öyle bekledim![]()
Ahahah:))Hava sıcaklığından oluyor bütün bunlar. Malum sıcaktan üstümüz açık uyuyoruz , sonra gelsin rüyalar.
İnce muslin bir örtü alın üstünüze , sorun çözülür.![]()