- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Sadece bu değil bu çok küçük bir neden ama bardağı taşıran son damla olduoncesinde ne yasandi bilmiyoruz ama eger hemsireler gununuzu kutlamamasinin uzerine hayatinizdan cikarirsaniz esiniz dahil herkes guler bence.
yani bilmiyorum iste ne yasandigini bilmedigimiz icin bence bunun uzerine komple hayattan cikarmak, yuzlerine bakmamak abartili. keske o zaman tepki verseydiniz.Sadece bu değil bu çok küçük bir neden ama bardağı taşıran son damla oldu
Haklısınız tabiki önceki olaylarda mevcut fakat dediğiniz gibi silmek çok ciddi bir karar ancak kendimi nasıl frenlicem bilmiyorum adeta kin duymaya başladım haksız yere değil inanın haklı sebeplerimde var fakat bilmiyorumOrtada silmeyi gerektirecek bir sorun göremedim, kaldı ki eşinizin annesiyle ömür boyu görüşmemeyi seçmek çok ciddi bir karar. Bunun torunu var, düğünü var ,var oğlu var. Kaldı ki eşinizi büyütüp size vermiş bir insan, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama hep derler ya, anne olumca anlarsın, öyle işte. Hoş ,burda anne olduğu halde anlamayanlar da var, o da ayrı konu. Üzerinize düşen sorumlukları yerine getirin, yerine göre mesafeli olun ama silmek diye bir şey söz konusu olamaz . Bu çok yanlış.
Love nasılsın ? Umarım hayatında her şey yolundadır mutluluğu çok hak eden bir kadınsınCross cok takılma demeye geldım, boyle kendını yıpratmaktan baska bısey gecmez elıne. Gormezden gel, o kutlamadı dıye senın hemsıreler gunun kutlu olmadı degıl ya. Ben dıger konunu merak ettım yazmıstım sana. Umarım bır yanlıs anlasılma olmustur babam ve kv arasında
Iyoyım crossum sen nasılsın. Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın. Sorun cozulduyse mesele yok. Bazen ıyı nıyet tamamen farklı algılanabılıyor ıste. Bu arada senın kv hedıye alınmıs baharatlık takımını sarıp sarmalayıp hedıye goturmus kadın, onu cok da kaale alma yanı, saygı, sevıye malesef herkes de olmuyor, ne ıyılıgını ne kotulugunu kendıne maledeceksın kı uzulmeyesım, boyle ınsanlar kaale alıp tatlı canını uzdugune degmezLove nasılsın ? Umarım hayatında her şey yolundadır mutluluğu çok hak eden bir kadınsınEvet yanlış anlaşılmadan ibaret konuşup düzelttik babam tamamen iyi niyetle aramış o aramada evdeki diğerleriylede konuşmuş artık böyle şeyler yapmıcak
Haklısın,babamada böyle söyledim iyi niyetini farklı tarafa çekebilir olaylar farklı olur dedim ne yapayım başa gelen çekilir diyerek sabretmeye devam edeceğim sanırımIyoyım crossum sen nasılsın. Tesekkur ederım guzel dıleklerın ıcın. Sorun cozulduyse mesele yok. Bazen ıyı nıyet tamamen farklı algılanabılıyor ıste. Bu arada senın kv hedıye alınmıs baharatlık takımını sarıp sarmalayıp hedıye goturmus kadın, onu cok da kaale alma yanı, saygı, sevıye malesef herkes de olmuyor, ne ıyılıgını ne kotulugunu kendıne maledeceksın kı uzulmeyesım, boyle ınsanlar kaale alıp tatlı canını uzdugune degmez
İlla ki kendinize göre sebepleriniz vardır ama aileyle ilgili durumlarda aklı selim yaklaşmak lazım. Her duyguyu çok sahiplenmeden, içinizde büyütmeden yaşayın. Maalesef evlenince, gelinler eş ailesine karşı biraz ön yargılı olabiliyor, onlar bir yapsa ,evin gelini beş hissediyor, kendi ailesinde yapılsa kafaya takmayacağı şeyi , kv yapınca bozulabiliyor. Önce empati, sonra da eşinizin hatrı... aynı durumu eşiniz yapsa? Eşim destekçidir demişsiniz ama, yarın ne olacağı belli olmaz, sizin ailenizle eşinizin arası biraz bozulsa ve o silmek istese destek olur musunuz? Bence eşiniz de olmamalı. Onun destek olacağı fikri sizi böyle bir ikileme sürüklüyor. Onun destek olmayacağını bilseniz, çözüm bulmaya yönelirdiniz. Yaşlandıkça insanların huyu değişiyor, yarın bizim ne olacağımız belli değil. Anlayışlı olmak en iyisi. Fevri davranmayın lütfen...Haklısınız tabiki önceki olaylarda mevcut fakat dediğiniz gibi silmek çok ciddi bir karar ancak kendimi nasıl frenlicem bilmiyorum adeta kin duymaya başladım haksız yere değil inanın haklı sebeplerimde var fakat bilmiyorum
Yoksay. Görmezden gel. Başka türlü o yatat uyur fosur fosur olan sana olur, ne gerek varHaklısın,babamada böyle söyledim iyi niyetini farklı tarafa çekebilir olaylar farklı olur dedim ne yapayım başa gelen çekilir diyerek sabretmeye devam edeceğim sanırım
Ben eğer haklı sebepleri varsa eşime gerçekten destek olur kararının arkasında dururdum.Yaşlı değil aslında 45 yaşında gayet modern görünümlü cahil bir insan kısaca el iyisiler.Ne bileyim üzerinde çokça düşünmek gerek teşekkür ederim yorumunuz içinİlla ki kendinize göre sebepleriniz vardır ama aileyle ilgili durumlarda aklı selim yaklaşmak lazım. Her duyguyu çok sahiplenmeden, içinizde büyütmeden yaşayın. Maalesef evlenince, gelinler eş ailesine karşı biraz ön yargılı olabiliyor, onlar bir yapsa ,evin gelini beş hissediyor, kendi ailesinde yapılsa kafaya takmayacağı şeyi , kv yapınca bozulabiliyor. Önce empati, sonra da eşinizin hatrı... aynı durumu eşiniz yapsa? Eşim destekçidir demişsiniz ama, yarın ne olacağı belli olmaz, sizin ailenizle eşinizin arası biraz bozulsa ve o silmek istese destek olur musunuz? Bence eşiniz de olmamalı. Onun destek olacağı fikri sizi böyle bir ikileme sürüklüyor. Onun destek olmayacağını bilseniz, çözüm bulmaya yönelirdiniz. Yaşlandıkça insanların huyu değişiyor, yarın bizim ne olacağımız belli değil. Anlayışlı olmak en iyisi. Fevri davranmayın lütfen...
Tabi öyle ama ne bileyim insan değer görmek istiyor zoruma gitmedi değil haklısın senede iki defa görüyoruz bir de her hafta mutlaka arar sesini duymak zorunda kalıyorumBen şunu bilir söylerim gamsız olacaksın. Düşünme takma kapını kapattığında dışarda kalanlar için fazla düşünmek anlamsız. Zaten senede bir iki kere gidip geliniyor anladığım bu yüzden bağ koparmayı fazla buluyorum. Oda öyle biri diyip geçiceksin. Kutlasa ne olur kutlamasa ne olur.
Değeri kayınvalideden beklemezdim eşimden ailemden beklerim eşim olmasa o kişilerle hısım olmazdım o yüzden takmazdım ya da ben bu konularda çok gamsızım tınlamıyorumTabi öyle ama ne bileyim insan değer görmek istiyor zoruma gitmedi değil haklısın senede iki defa görüyoruz bir de her hafta mutlaka arar sesini duymak zorunda kalıyorum
Aslında burda gün kutlanmamak değil başkasının gününün kutlanıp kendi gelinini buna dahil etmemek.Evet ben kutladım anneler gününü keşke diyorum kutlamasaydımSen de onun anneler gününü kutlamazsın olur biter . Sahi sen kutlamış mıydın anneler gününü ?
Zaten yılda iki kere gördüğünüz bir insana , siliyorum uleeennn deyip kinlenmek bence çok fazla .
Kin, nefret , intikam bence şu dünyadaki en ağır duygulardan . Umursamamak en kolayı . Benim eşim de öğretmenler günümü kutlamaz . Öğrencilerim kutlasın yeter bence .
Biz özel günlerin mantığını karıştırıyoruz , yeni evliler hatta sevgililer anneler günü kutlaması bekliyor. Sevgililer gününde bana hediye alan sınıf annelerim oldu23 Nisan’da çerçeveletip bayrağımızı hediye ettiler
Polisler günü , öğretmenler günü, hemşireler günü , avukatlar günü , anneler günü, babalar günü , tıp bayramı .... Her mesleğin bir günü var . Bu kadar ciddiye almayın , her sene tekrarlanan şeyler bunlar .
Başkalarının gününü kutlamasını da dert etmezdim ben.
Öfff baya bir umursamaz olmuşum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?