yardımcı olur musunuz

karatayyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
102
7
18
Ankara
arkadaşlar konuyu yanlış yere açıyor olabılırım çunku burda çok aktıf kullanıcı deılım konu şu kı ben ve sevgılım 3 gun ıl dışına gezmeye gıdıyoruz karadenıze ben az balık etlıyım gece yatarken ne gıyeceımı bılmyıorum heyacan var acıkcası bana yok gosterıp yardımcı olurmusunuz benım durumumda kılomda olanlar vs lutfen

Allalaa ne giyilir ki gece yatarken ya gecelik ya eşofman

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar konuyu yanlış yere açıyor olabılırım çunku burda çok aktıf kullanıcı deılım konu şu kı ben ve sevgılım 3 gun ıl dışına gezmeye gıdıyoruz karadenıze ben az balık etlıyım gece yatarken ne gıyeceımı bılmyıorum heyacan var acıkcası bana yok gosterıp yardımcı olurmusunuz benım durumumda kılomda olanlar vs lutfen

İlk defa karadeniz bolgesine gidiyorsunuz sanirim. Bahar havasina cok fazla guvenmeyin geceleri soguk olur. Kalin esofman takimi tercih edebilirsiniz. İyi eglenceler..

hahahaaahah.tayt ve stort.ssrtiyer yakismaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dalga gecen hanımlar k bakmyın eğlenmıyorum laflarınızla heyacanlı olduğum için yazdım demı ya ılk defa gıtmıyorum karadenıze yanı sevgılımın yanında gece yatrken nasıl gıyınmelıyım manasında aslında

Sanırım kapalı usturuplu bir şeyler giymek istiyorsunuz? Bence de eşofman takımı iyidir içine de bir t shirt tamamdır

dalga gecen hanımlar k bakmyın eğlenmıyorum laflarınızla heyacanlı olduğum için yazdım demı ya ılk defa gıtmıyorum karadenıze yanı sevgılımın yanında gece yatrken nasıl gıyınmelıyım manasında aslında

Yazinizdan oyle anladim kusura bakma. İlk defa gitmiyorsaniz az cok ne giyeceginizi de bilirsiniz ;) Dedigim gibi esofman takimi ideal olan ;)

sevgilini etkilemek falan mı istiyorsun da , ne giymeliym diye soruyorsun ?? giy pijama, gecelik vs vs .. bişi işte.

Karadeniz'in ne tarafına gideceksin bilmiyorum ama ben şu an Karadeniz'deyim ve geceleri buz yani. Kalın polar tarzı eşofman giyersen rahat olur. Desenini rengini bilemem yani ama.

uzungöle gıdıcem canım geceler gala soğuk mu nisanın ilk haftası gıdıcez bende altı uzun ustu askılı bı esofman takımı aldım ama olur mu ki

Back
X