yardımcı olur musunuz

_g_h_b91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
422
205
103
33
Arkadaşlar merhaba 5 aydır çocuk için ugrasiyoruz ama olmuyor maalesef bu ay eşim için keçi boynuzu özü aldık bende folik aside başladım sizce bunların faydası olurmu?
Birde bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum hem hic kadın doğuma gitmedim hem de kötü birşey çıkmasından korkuyorum çocuk olmadığı için ilk defa doktora gidenlere sadece testmi yapıyorlar alttan da bakiyorlar mi lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Geçen ay yaptım sadece ama olmadı malesef

Denemeye devam et hatta uygulama indir bende yüklü ne zaman adet olucam hangi günler gebelik şansının yüksek olduğu ğer vs hep belli

Ama gene de git doktor baksın tabi, en azından smear verirsin, bu arada evet alttan bakıyolar

Cok anlamam bu isten boyle bir sikintim olmadi ama olsaydi doktora gitmekte tereddut etmezdim.inan burda yazilacaklardan daha faydali olacaktir korkma yani

düzenli adetiniz var ise korkmanıza çok gerek yok ... uzun süre korundu iseniz etkisi devam edio olabilir...

Bende 5. Ayının sonunda hamile kaldım. Hatta bizde doktora gitmeyi dusnuyorduk ama 1 yıl olmadığı için bisey yapamayacaklarini öğrendim o yüzden 2 ay boyunca ovulasyonumu takip ettim ilkinde olmadi 2.de tuttu ve hamile kaldım. Hatta biz esimin kullandığı antidepresan ilacının yüzünden bile olmayacağını dusunduk. Doktorlar 1 yıl olmadan mudale etmiyorlar. Çocuğumuz olmuyor diye gittinizde 1 yıl dolsun olmazsa o zaman gelirsiniz diyorlar.

D vitamini al, folik asit ve kemik suyuna çorba paça gibi şeyler tüketin.

İnşallah bizede nasip olur bu ay sağlıkla kucağınıza alırsınız inş evladinizi

İns Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder. Sağlıklı hayırlı bir evlat. Ovulasyonunuzu sürekli takip edin

daha 5 ay olmus ben ılk cocugu ıstedıgımde hıcbır koruyucu ılac ıcmedıgım halde 7 ayda nasıp oldu.sakın moralınıbozma moral cok onemlı bu durumlarda.hatta unut sen adet gunlerını takıp et yıne sıradanmıs gıbı ınan sen ne kadar ıyı olursan okadar cabuk oluyor

korkmanıza gerek yok alttan muayene zorunlu deil en azından ilk aşamada bişi çıkacağını sanmıyorum psikolojinizi bebeğe odaklamayın sadece aşk sevin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…