Geçen ay yaptım sadece ama olmadı malesef5 ay kısa bir süre, ovulasyon takibi yaptın mı
Geçen ay yaptım sadece ama olmadı malesef
Teşekkür ederimDenemeye devam et hatta uygulama indir bende yüklü ne zaman adet olucam hangi günler gebelik şansının yüksek olduğu ğer vs hep belli
Ama gene de git doktor baksın tabi, en azından smear verirsin, bu arada evet alttan bakıyolar
HaklisinizCok anlamam bu isten boyle bir sikintim olmadi ama olsaydi doktora gitmekte tereddut etmezdim.inan burda yazilacaklardan daha faydali olacaktir korkma yani
24yasın kac cnm...
Evet adetlerim hep düzenli 2 yıl korunduk ama hapla degildüzenli adetiniz var ise korkmanıza çok gerek yok ... uzun süre korundu iseniz etkisi devam edio olabilir...
İnşallah bizede nasip olur bu ay sağlıkla kucağınıza alırsınız inş evladiniziBende 5. Ayının sonunda hamile kaldım. Hatta bizde doktora gitmeyi dusnuyorduk ama 1 yıl olmadığı için bisey yapamayacaklarini öğrendim o yüzden 2 ay boyunca ovulasyonumu takip ettim ilkinde olmadi 2.de tuttu ve hamile kaldım. Hatta biz esimin kullandığı antidepresan ilacının yüzünden bile olmayacağını dusunduk. Doktorlar 1 yıl olmadan mudale etmiyorlar. Çocuğumuz olmuyor diye gittinizde 1 yıl dolsun olmazsa o zaman gelirsiniz diyorlar.
Hap ve d vitamini içeren yiyecekler tüketebilirsin.D vitaminini ilaç olarak mi alicam
Çok teşekkür ederimİns Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder. Sağlıklı hayırlı bir evlat. Ovulasyonunuzu sürekli takip edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?