Doktora gitmedinizmi sizdedaha 5 ay olmus ben ılk cocugu ıstedıgımde hıcbır koruyucu ılac ıcmedıgım halde 7 ayda nasıp oldu.sakın moralınıbozma moral cok onemlı bu durumlarda.hatta unut sen adet gunlerını takıp et yıne sıradanmıs gıbı ınan sen ne kadar ıyı olursan okadar cabuk oluyor
Gecen ay aldım test 15. Gün çıktı benim bide onda kararsızlık yaşadık bazıları hergun ilişki diyorlar bazıları 2 günde biryumurtlama günlerini takip edeceksin gün değişir 13.14.gün değildir herkeste ovülasyon testi almanı tavsiye ediyorum
İnşallah Rabbim nasip eder bu ayKorkmaniza gerek yok doktora ihmal etmeden gidin . Kontrol her zaman iyidir. Herseyin vakti var ins sizin vaktinizde bu aydir
ovülasyon günlerinde hergün ya da şöyle diyeyim 2 gün en öenmli gün mesela senin 15.gün çıktıya 15.16.17 gün 3 gün üst üste...zaten sağlıklı spermler 48 saat döllenme özelliğini koruyorlarmış ve senin yumurtan çatladıktan sonra 36 saat içinde döllenme özelliğini koruyor yani oldukça zamanınız var kasmaya gerek yok ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ve belini sıcak tut ilişki öncesinde de eşine soğuk duş aldırGecen ay aldım test 15. Gün çıktı benim bide onda kararsızlık yaşadık bazıları hergun ilişki diyorlar bazıları 2 günde bir
Teşekkür ederim bütün tavsiyelerinizi deniycem eşime soğuk düş aldırma dışında esimi asla soğuk suyun altına sokamam☺ovülasyon günlerinde hergün ya da şöyle diyeyim 2 gün en öenmli gün mesela senin 15.gün çıktıya 15.16.17 gün 3 gün üst üste...zaten sağlıklı spermler 48 saat döllenme özelliğini koruyorlarmış ve senin yumurtan çatladıktan sonra 36 saat içinde döllenme özelliğini koruyor yani oldukça zamanınız var kasmaya gerek yok ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ve belini sıcak tut ilişki öncesinde de eşine soğuk duş aldır
Cnm bi posete buz doldur beze sar esin malum yere tutsun soguk harekete geciriyo sorunada gelince dr gitmelisin bnde hep bir seneyi bekledim adetlerimde duzenli oluyodu sonra gittim ki pkoluymusum sonra ilaclar filn 5 ayda ole gecti asilama olicagim zmn kendimden hamile kaldim eger bi rahatsizligin varsa bir seneye birakmiyolar tedavi basliyo cnm bi dr git derimTeşekkür ederim bütün tavsiyelerinizi deniycem eşime soğuk düş aldırma dışında esimi asla soğuk suyun altına sokamam☺
Teşekkür ederim canım bu ayda olmazsa gidicem artık bendeCnm bi posete buz doldur beze sar esin malum yere tutsun soguk harekete geciriyo sorunada gelince dr gitmelisin bnde hep bir seneyi bekledim adetlerimde duzenli oluyodu sonra gittim ki pkoluymusum sonra ilaclar filn 5 ayda ole gecti asilama olicagim zmn kendimden hamile kaldim eger bi rahatsizligin varsa bir seneye birakmiyolar tedavi basliyo cnm bi dr git derim
Teşekkür ederim canım bu ayda olmazsa gidicem artık bendeCnm bi posete buz doldur beze sar esin malum yere tutsun soguk harekete geciriyo sorunada gelince dr gitmelisin bnde hep bir seneyi bekledim adetlerimde duzenli oluyodu sonra gittim ki pkoluymusum sonra ilaclar filn 5 ayda ole gecti asilama olicagim zmn kendimden hamile kaldim eger bi rahatsizligin varsa bir seneye birakmiyolar tedavi basliyo cnm bi dr git derim
Arkadaşlar merhaba 5 aydır çocuk için ugrasiyoruz ama olmuyor maalesef bu ay eşim için keçi boynuzu özü aldık bende folik aside başladım sizce bunların faydası olurmu?
Birde bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum hem hic kadın doğuma gitmedim hem de kötü birşey çıkmasından korkuyorum çocuk olmadığı için ilk defa doktora gidenlere sadece testmi yapıyorlar alttan da bakiyorlar mi lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
Alttan muayeneden çok korkuyorum o yüzden göremiyorumdoktora gidip güzelce bi muayene olsanız daha hoş olmaz mı?
cinsel hayatı olan kadınların smear takibi falan yaptırması gerekiyor.
ozaman daha erken doktora da gıtsen bır sene oılmadan mudahale etmıyor cnm... tecrubeye sabıt..
yani soğuk duştan kastım buz gibi değil normal el yüz yıkama ılıklığında bunu doktorlar tavsiye ediyor spermler oda sıcaklığında hareketlerinin daha hızlı ve sağlıklı olduğu bilimsel bir gerçekTeşekkür ederim bütün tavsiyelerinizi deniycem eşime soğuk düş aldırma dışında esimi asla soğuk suyun altına sokamam☺
hayır gıtmedık 1 seneyı tamamlamasını beklıyelım dedık cok sukur 7. ayda nasıp oldu bırde ınternetten bıraz arastır sımdı acıkca yazmak ıstemıyorum ama bırlıktelıkden sonra yapman gerekenler falan ayaga kalkmamak falanDoktora gitmedinizmi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?