yardımcı olur musunuz

yumurtlama günlerini takip edeceksin gün değişir 13.14.gün değildir herkeste ovülasyon testi almanı tavsiye ediyorum

Doktora gitmedinizmi sizde

Doktordan korkmayın, 6 ayda bir doktora gitmelisiniz zaten kanser vb seylere Kars'ı da önlem almış olursunuz. Ihmale gelmez

Korkmaniza gerek yok doktora ihmal etmeden gidin . Kontrol her zaman iyidir. Herseyin vakti var ins sizin vaktinizde bu aydir

yumurtlama günlerini takip edeceksin gün değişir 13.14.gün değildir herkeste ovülasyon testi almanı tavsiye ediyorum
Gecen ay aldım test 15. Gün çıktı benim bide onda kararsızlık yaşadık bazıları hergun ilişki diyorlar bazıları 2 günde bir

Bende hiçbir problem olmamasına rağmen 7 ay sonra hamile kaldım. Sıkıntı etmeyin ve düşünmeyin. Rabbim zamsnı gelince hayırlısıyla verir.

Gecen ay aldım test 15. Gün çıktı benim bide onda kararsızlık yaşadık bazıları hergun ilişki diyorlar bazıları 2 günde bir
ovülasyon günlerinde hergün ya da şöyle diyeyim 2 gün en öenmli gün mesela senin 15.gün çıktıya 15.16.17 gün 3 gün üst üste...zaten sağlıklı spermler 48 saat döllenme özelliğini koruyorlarmış ve senin yumurtan çatladıktan sonra 36 saat içinde döllenme özelliğini koruyor yani oldukça zamanınız var kasmaya gerek yok ilişkiden hemen sonra ayağa kalkma ve belini sıcak tut ilişki öncesinde de eşine soğuk duş aldır

Teşekkür ederim bütün tavsiyelerinizi deniycem eşime soğuk düş aldırma dışında esimi asla soğuk suyun altına sokamam☺

Teşekkür ederim bütün tavsiyelerinizi deniycem eşime soğuk düş aldırma dışında esimi asla soğuk suyun altına sokamam☺
Cnm bi posete buz doldur beze sar esin malum yere tutsun soguk harekete geciriyo sorunada gelince dr gitmelisin bnde hep bir seneyi bekledim adetlerimde duzenli oluyodu sonra gittim ki pkoluymusum sonra ilaclar filn 5 ayda ole gecti asilama olicagim zmn kendimden hamile kaldim eger bi rahatsizligin varsa bir seneye birakmiyolar tedavi basliyo cnm bi dr git derim

Teşekkür ederim canım bu ayda olmazsa gidicem artık bende

Teşekkür ederim canım bu ayda olmazsa gidicem artık bende

doktora gidip güzelce bi muayene olsanız daha hoş olmaz mı?
cinsel hayatı olan kadınların smear takibi falan yaptırması gerekiyor.

Folik asit bildiğim kadarıyla hamileliğe etki eden bişey değil yani kolaylaştırıcı bi etken değil. Sadece ilk 3 ay içerisinde bebeğin sinir sistemi gelişimini olumlu etkiliyor. Onun dışında yorum yok

yani soğuk duştan kastım buz gibi değil normal el yüz yıkama ılıklığında bunu doktorlar tavsiye ediyor spermler oda sıcaklığında hareketlerinin daha hızlı ve sağlıklı olduğu bilimsel bir gerçek
ilişkiden önce eşinin vücut dereceside öenmli bunun için soğuk bir şeyler içip ferahlayabilir

Doktora gitmedinizmi sizde
hayır gıtmedık 1 seneyı tamamlamasını beklıyelım dedık cok sukur 7. ayda nasıp oldu bırde ınternetten bıraz arastır sımdı acıkca yazmak ıstemıyorum ama bırlıktelıkden sonra yapman gerekenler falan ayaga kalkmamak falan

Ben dr a gittim geçen gün ama test yapmak gerek dediler muayene dahi etmediler hormon testi rahim filmi v.s istediler nette bulunun ovulasyon günleri bana hiç uymadı bu ay 6 sı diye gösteriodu ama test yaptım negatif çıktı ben netteki tarihlere güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…