'zamanla duzelir' gibi bi yorum yapmamizi beklemiyorsun sanirim.. bu saglikla da ilgili bi durum, belki psikolojiyle de..
bu onemli bi konu.. her sey olabilir.. internetten ve bu siteden arastirmani, gerekirse uzman yardimi almani oneririm..hayır öyle birşey beklemiyorum ancak belki aynı durumu yaşamış birileri vardır dye sordum yoksa doktor yardımı almamız gerektiğini düşündüm ama eşimi de kıramıyorum çünkü bu sefer olacak diye yaklaşıyor her seferinde bi kaç kez dedim oda tamam gerekirse giderim diyor.
Merhaba kızlar, cinsel içerikli konular kısmına konu açamadığım için burdan soruyorum. İki aylık evliyim ve eşimle bereber olamadık. İlk baslarda eşim sürekli bulamadığını söylüyordu ve o sırada ise oluşan sertlik sönüyodu. Son zamanlarda buluyor ama bu seferde içeriye giremiyor. yani öyle olduğunu düşünüyorum. Sizce normal mi bu şekilde olana kadar denemeli miyiz? Bu konu ile ilgili kendim acaba vajinam çok mu dar diye doktora gittim hemde eşimi doktora teşvik etmek için. Doktor normale göre dar biraz ama ilişkiye engel değil dedi. Eşimin doktora görünmesi lazım bi kaç kez söyledim ancak çokta üstüne gitmek istemiyorum. ve o herseferinde şimdi olcak diye yaklaşıyor ve olmuyor. Hem bu durum normal mi yani belli bir süreden sonra olur mu? olmazsa eşimi doktora gitmeye nasıl yönlendircem?
eşim 30 yaşında ve daha önce böyle bir deneyimi olmamışEsin kac yasinda?
Teşekkürlerbu onemli bi konu.. her sey olabilir.. internetten ve bu siteden arastirmani, gerekirse uzman yardimi almani oneririm..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/ .
kizin yaşını sormayi unutmussunEsin kac yasinda?
binlerce sayfa oldugundan o konuyla ilgili her sknti mevcut orada da o yuzden verdimArkadasın verdıgı lınkte kafan karışmasın sen vajınusmus degılsın sadece yeri bilmiyorsun onuda dediğim gibi internetten bak
sen vajinismus dglsndr de orda hersey var o nedenle verdimTeşekkürler
Biliyorum zaten canımda ilglendiğin için teşekkür ettim. :) ben de 25 yaşındayım ve bu konuda tecrübesiz olduğumuz içinde ilk başlarda zorlandığımızı düşündüm ama olmadı yinedesen vajinismus dglsndr de orda hersey var o nedenle verdim
İnternetten vajına yapısına bak canım gitişin yapılacagı yerı gor sonra bi aynayla kendi vajınanı incele ve ilişkide ellerinle yana doğru aç eşin incelesin sonra başlayın.[/QUOT
Eşime bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorum ama zorlanıyoruz yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?