Yardımcı olursanız sevinirim

eşimin doğum tarihini farklı yazdırmışlar nufus cuzdanına ama babasının dediği tarihe göre terazi

Can yanması diye bişey yok yeterli ıslaklık kayganlıkla çok rahat oluyor arkadasım.henuz ılk gecesını yasamamıs birine yanlış şey soyluyorsunuz

Yerini bulamayanınıda ilk defa duydum.. Nasıl bir rahatsızlık bu acaba?
Eşinizi mutlaka doktora yönlendirin.

Bende anlamıyorum ki gerçekten böyle diyince komik gelebiliyor ama bulamıyorum diyor.
Bi sarki var aciverin arayi saliyom kobrayiii diye o geldi aklima Saliversin kendini yolu bulacak olan bulur zaten.

biz de zorlandik ilkte ama esim buluyordu canim acidigindan ben izin vermiyordum. Acaba canin acidigi icin mi ileri gitmiyorsunuz, bana da sanki bir yerden sonrasi yok gibi geliyordu ama zarmis heralde orasi yirtiliverince kolaylasti. Sik biraz disini.

Son zamanlarda biraz girmeye başladı gibi ama çok uğrastıgımız için sönüyor ama bende sıkmıyorum kendimi eşimde işte biraz daha uğrasmamız lazım, yarında söyle yapalım falan derken 2 ay oldu

bende yönlendirmeye çalışıyorum canım bulur gibi oluyosa da bu sefer girmede sorun yaşıyoruz cok ugrasıncada sertleşme gidiyor.
Ön sevişme var mı? Direkt olaya giriyorsunuz gibi geldi bana. Islandıysan kendini kasmıyorsan su akar yolunu bulur zaten, öyle uğraşılacak bişey değil. Birbirinizin cinsel organlarını yakinen tanıyor musunuz? Soru biraz tuhaf ama önemli.

Esinin daha once hic tecrubesi olmadigindan heyecanlaniyordur dicem de bosaliyor demiyorsun sonuyor diyorsun esinin dr a gorunmesi lazim. Ikna edebilirsen cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…