Bende anlamıyorum ki gerçekten böyle diyince komik gelebiliyor ama bulamıyorum diyor.Nasil bulamiyor yahu, dogru yerden d3niyorsunuz degil mi?
eşim 30 yaşında ve daha önce böyle bir deneyimi olmamış
Can yanması diye bişey yok yeterli ıslaklık kayganlıkla çok rahat oluyor arkadasım.henuz ılk gecesını yasamamıs birine yanlış şey soyluyorsunuzHiç cinsel deneyimi olmamış ihtiyacını masrurbasyonla karşılayan erkekler, hayal değil gerçeğiyle karşılaşınca ereksyon sorunu yaşıyabiliyo.
Haydar dümende okumuştum.
Tedavi şart.
Vajinanın dar olması ilişkiye engel değil belki biraz Can'ın yanabilir okadar.
NE ALAKASI VAR? lütfen acıklaa bunu soru sormak dısında konusabılıyormusun cok merak edıyorumEsin kac yasinda?
Aslansa zaten onlar hic bulamaz keske kocla mi evlenseydin diyeceksin . Sana resmen kil oluyorum.Burcu ne esinin?
NE ALAKASI VAR? lütfen acıklaa bunu soru sormak dısında konusabılıyormusun cok merak edıyorum
Sana bi link atucam özelden ordakı sayfaya bak canımeşimin doğum tarihini farklı yazdırmışlar nufus cuzdanına ama babasının dediği tarihe göre terazi
bende yönlendirmeye çalışıyorum canım bulur gibi oluyosa da bu sefer girmede sorun yaşıyoruz cok ugrasıncada sertleşme gidiyor.Nasıl bulamıyorsunuz ayol? Hadi kocan bulamıyor sen yönlendir. Çok gizli saklı bir yerde değil.
Bi sarki var aciverin arayi saliyom kobrayiii diye o geldi aklimaBende anlamıyorum ki gerçekten böyle diyince komik gelebiliyor ama bulamıyorum diyor.
bende burda sormaya çekindim çokca ama başıma gelen şey bu oldu bizde anlamadık kiYerini bulamayanınıda ilk defa duydum.. Nasıl bir rahatsızlık bu acaba?
Eşinizi mutlaka doktora yönlendirin.
Can yanması diye bişey yok yeterli ıslaklık kayganlıkla çok rahat oluyor arkadasım.henuz ılk gecesını yasamamıs birine yanlış şey soyluyorsunuz
Son zamanlarda biraz girmeye başladı gibi ama çok uğrastıgımız için sönüyor ama bende sıkmıyorum kendimi eşimde işte biraz daha uğrasmamız lazım, yarında söyle yapalım falan derken 2 ay olduBi sarki var aciverin arayi saliyom kobrayiii diye o geldi aklimaSaliversin kendini yolu bulacak olan bulur zaten.
biz de zorlandik ilkte ama esim buluyordu canim acidigindan ben izin vermiyordum. Acaba canin acidigi icin mi ileri gitmiyorsunuz, bana da sanki bir yerden sonrasi yok gibi geliyordu ama zarmis heralde orasi yirtiliverince kolaylasti. Sik biraz disini.
Nasıl bulamıyor yerini zaten kaç tane yer var?
Ön sevişme var mı? Direkt olaya giriyorsunuz gibi geldi bana. Islandıysan kendini kasmıyorsan su akar yolunu bulur zaten, öyle uğraşılacak bişey değil. Birbirinizin cinsel organlarını yakinen tanıyor musunuz?bende yönlendirmeye çalışıyorum canım bulur gibi oluyosa da bu sefer girmede sorun yaşıyoruz cok ugrasıncada sertleşme gidiyor.
Esinin daha once hic tecrubesi olmadigindan heyecanlaniyordur dicem de bosaliyor demiyorsun sonuyor diyorsun esinin dr a gorunmesi lazim. Ikna edebilirsen cok iyi olurSon zamanlarda biraz girmeye başladı gibi ama çok uğrastıgımız için sönüyor ama bende sıkmıyorum kendimi eşimde işte biraz daha uğrasmamız lazım, yarında söyle yapalım falan derken 2 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?