Siz de benim gibi cok yumuşak ablanız gibi davranmışsınız sonuç bu oluyor.Merhabalar ben fikir almak istiyorum. Bebeğime kendim bakıyorum ve özel durumundan kaynaklı zaten kimseye gitmiyor. Eve yardımcı almaya başladık yaklaşık 6 ay oldu 9 ile 18.00 saatleri arasında 2500 lira ile anlaştık. Şuan çalışmadığım için 9,30 ile 10 arasında gelip akşam ortalama 17.00 gibi çıkıyor sıkıntı yapmadık evde çok da iş olmuyor boş duruyor, sıkmak istemedik. Pandemi dönemi 10,30 ile 16,30 yapalım dedik kalabalığa karışma kendini de bizi de korumuş olursun. Ancak benim sorum şu yardımcımız ayda ortalama 5 gün yA hasta oluyor ya da işi çıkıyor hiç gelmiyor. Çoğu zaman da uyanamayıp bir kaç saat geç geliyor. Çalışmaya başladığımda nasıl güveneceğim ya da normal mi sizce yorum yapabilir misisiniz?
O da çalıştığı işte rahat etsin istedikSiz de benim gibi cok yumuşak ablanız gibi davranmışsınız sonuç bu oluyor.
Neden öyle yapiyor diyeyim ona muhtaç oldgnzu düşünüyor sanirim hepsinin ortak yani bu.Haklısınız biraz fazla yumuşak davranıyoruz ama bir taraftan da gelen gideni aratır korkusu var sanırım. Bu zamana kadar hiç para kesme konusu açmadık bile. Zaten bebeğim ile ilgili ciddi sağlık sıkıntılarımız var bu durum benim kafamı ekstra kurcalıyor
Bebeğim hassas olduğu için bulduğumuz kişiyi uzun süreli istedik ki alışsın diye. Belki de dediğiniz gibi muhtaçlık görüyor. Ama biz onu da mağdur etmek istemiyoruz anlatmak ne zorNeden öyle yapiyor diyeyim ona muhtaç oldgnzu düşünüyor sanirim hepsinin ortak yani bu.
Bana yarim gün hafta icleri geliyor boyun fıtigina bağlı ellerim güçsüz sadce oğlumla ilglnyrm. Derken patronum Işe dönmeyi düşünmüyor msnz hocam dedi ben de yarim gün olablr yaza kadar dedim. Kendisine söyledim ablann yarim.gun de 1 bakıcı bulacağım dedim ben bakarım baskasyla evde kolay olmaz dedi.
Çok teşekkürler, en mantıklı olan bu sanırımÇalıştığım iş yerinde 1. yılı doldurduktan sonra birkaç saatlik ya da günlük izinlerde paramız kesilmeyebiliyor ama sizde süreklilik arz ettiği için güvenemezsiniz diye düşünüyorum. Kendisi ile ciddi anlamda konuşun, eğer şartlarınıza uyum sağlayamayacaksa, yol yakınken başka birin arayın.
Gelen gideni aratır diye diye bir cok şeyden vazgctk malesf insanlar olarak ama ben öyle dusunmyrm. Izin günlerinde ablanın deneme icin başkalarıyla görüşeblrsn kendisine ikazda bulununca ters davranırsaBebeğim hassas olduğu için bulduğumuz kişiyi uzun süreli istedik ki alışsın diye. Belki de dediğiniz gibi muhtaçlık görüyor. Ama biz onu da mağdur etmek istemiyoruz anlatmak ne zor
Bence hanımefendi gayet rahat ama özel sektör gibi düşünün 1-2 kez geç kalındığında göze batmaz ama 3. de uyarılır sebebi sorulur ona güvendiğinizi ilerde de böyle olucak mı diye sorun bunu bilmek hakkınız , ya da rahatsız olmasıyla ilgili bir gerekçe rapor verebiliyorsa onu getirsin böyle şeyler isteyin ya da x hanım x abla artık nasıl hitap ediyosanız bu ay 5 gün gelmedin maaş ödemesini ona göre yapıyorum bilgin olsun diyinO da çalıştığı işte rahat etsin istedik
Merhabalar ben fikir almak istiyorum. Bebeğime kendim bakıyorum ve özel durumundan kaynaklı zaten kimseye gitmiyor. Eve yardımcı almaya başladık yaklaşık 6 ay oldu 9 ile 18.00 saatleri arasında 2500 lira ile anlaştık. Şuan çalışmadığım için 9,30 ile 10 arasında gelip akşam ortalama 17.00 gibi çıkıyor sıkıntı yapmadık evde çok da iş olmuyor boş duruyor, sıkmak istemedik. Pandemi dönemi 10,30 ile 16,30 yapalım dedik kalabalığa karışma kendini de bizi de korumuş olursun. Ancak benim sorum şu yardımcımız ayda ortalama 5 gün yA hasta oluyor ya da işi çıkıyor hiç gelmiyor. Çoğu zaman da uyanamayıp bir kaç saat geç geliyor. Çalışmaya başladığımda nasıl güveneceğim ya da normal mi sizce yorum yapabilir misisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?