Yardımcımız hakkında

hasta olup gelip hastalığını sana ve bebeğine de bulaştıradabilirdi.
Gelmemesi hem sizin açınızdan hem onun açısından güzel hir davranış. Ücret kesintisi bu durumda yapmamak daha iyi.

Bir işi çıkıyor diyorsunuz o tarz şeyler hakkında
Pek yorum yapamayacağım isterseniz ücret kesintisi bu durumda yapabilirsiniz . İsterseniz yapmazsınız çünkü bu işverenin hakkıdır.

Ayda 5 gun ciddi bir rakam, boyle biri ile devam etmek istemezsiniz bence, sonucta ise baslayinca akliniz hep onda kalacak. Yerinizde olsam degistirirdim.

İşleri elbette zor bu yüzden temizlik görevlisi arkadaşlara sonsuz iyi niyet göstermeliyiz gibi bir algı oluyor niyeyse. Kronik farenjitim var sesim çıkmayacak durumda 39 derece ateşle izin alamayıp çalıştığımı bilirim. Bu tabi hiç insani bir durum değil ama ayda beş kez hastayım deyip gelmemek de insani değil. Ve malesef kullanılıyor bu durum. Aradaki mesafeyi korumanızı ve böyle devam edecekse onunla çalışmayacağınızı söylemenizi tavsiye ederim.

Hangi iş olursa olsun işini düzgün yapmalı insan. Burada yapılacak iş bir cana bakıcılık yapmak. daha siz varken bu kadar rahat davranan biri hiç güvenilir gelmedi bana. Ben olsam başka bakıcı bulmaya çalışırım

Siz işyerinizde bu kadar kafa izni yapmıyorsanız,onunda yapmaması gerekir mantıken zira işvereniniz ayda 5 gün işe gitmeseniz sizi idare etmez,ya maaş keser ya yıllık izinden düşer ,uyarır vs vs.
Süreklilik arz etmesi rahatsız edici. Uyarın bence öncelikle,devam ediyorsa hazır vakit varken başka biriyle devam edin yolunuza.

5 gün rapor alsak peşpeşe maaş kesiliyor. Yavaş yavaş kesinti yapcan diyebilirisniz. İnsanlar nazik tavırları saflık olarak anlıyor maalesef. Bende temizlik için gelen kadınlara hep kibar oldum ama hep kazıklandım kırıldım çağırmıcam artık

Yerinizde olsam direkt para keserim neden dediğinde sürekli hasta oluyor yada işin oluyor . Kesmek durumundayız derimb

Teşekkürler

Son düzenleme:
Normal değil. Özel durumlarda izin kullanabilir ama her hafta değil. Bizim yardımcımız haftasonu izinli,biz evdeyiz ve haftasonu evde başka birini istemediğimiz için.. Haftaiçi hergün sabah 08:00-17:00 arası evde oluyor ve evin yemek dahil tüm işlerini hallediyor. Hergün detaylı temizlik işi elbet olmuyor ama market,ütü,çamaşır vs herşeyle ilgileniyor.

Bence sizi biraz kullaniyor. Fazla rahata alismis gibi. Yaptigi normal degil. Tabi ayda yilda insan uyuya kalabilir fakat bu bile saatler olmaz. Ve daima olmaz. Insan utanir söylemeye. Ciddi bir konusma yapmalisiniz onun ile. Bu sekilde devam ederse, ona güvenemeyeceginizi ve mecburen isten çikartmak zorunda oldugunuzu anlatin.

Anliyorum, iyi geçinelim, cocuktur hasas bir konudur dediniz. Ancak iste baze insanlar öyle rahat ettirmeye gelmiyorlar. Hemen durumdan yararlanmaya çalisiyorlar. Yardimcinizda öyle bir insan bence.

Çok haklısınız biz de de aynı şey oldu sanırım, bir iki çıkabilirsin dedik işin bittiyse diye şimdi işleri hızlıca bitirip be kadar erken çıkabilirim derdine düştü

Bizim de ilk yardımcımız o yüzden geç çekingen hem acemi kaldık sanırım..

Bakicimizin ayda 5 kez gelmedigini dusundumde...bir an once yeni birini aramaya koyulurdum. Asiri fazla cunku. Senin islerinde aksiicak, patronuna ne soyliiceksin?

Sen isverensin, saygi sinirlari icinde gayet net konusulur bu konular.

Bakicimizin ayda 5 kez gelmedigini dusundumde...bir an once yeni birini aramaya koyulurdum. Asiri fazla cunku. Senin islerinde aksiicak, patronuna ne soyliiceksin?

Sen isverensin, saygi sinirlari icinde gayet net konusulur bu konular.
Haklısınız üstelik sabah haber vermek ve ertesi gün de dün işim bitmedi diye yine sabah haber vermek çok canımı sıktı bu kez.

Keşke şuan çalışmadığınız için evdeyim ben nasılsa ara verelim çalışmaya geri başladığımda geri gelirsin deseydiniz. Şuan siz evdesiniz nasılsa diye geç size güvenip salmış olabilir.

Maalesef bebeğim özel gereksinimli, inanın hiç bir işimi yapamıyorum kucağımdan inmiyor

Kesinlikle normal değil.
Uyarıda bulunun. Şartlara uymayacaksa yol verin.
İş arayan binler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…