( : yardımınıza ihityacım var kızlar hamarat eller buraya

gunduz oturmasında bıber dolması bana bıraz tuhaf geldi yaprak sarma en ıyısı vakıt bulduğunda yapıp buzluğa atarsın bı akşam önce dolabın altında çözüdürür o gunde pişirirsin

2 ççeşit tatlı yeter dıye düşünüyorum ben kurabıye pek beceremem bı kurabıye bıde soğuk bı pasta yaparsın olur

açabılıyorsanız bi patatesli bi peynırlı içi çeşit börek yaparsanız açamazsanıda hazır yufkadan yaparsını

rus salatasıda yeterlidir bence çok karışık olunca yenmıyor

bide poğaca yaparsınız zeytınlı yada rulo pizza gibi

az ve öz olur

mecbur çoğunu akşamdan yapıcam sabhta çok erken kalkıcam napım bu pazar uyku yok.

ay ne bilim ya kafam karıştı artık bakıcaz bişiler birazda aparatif bişiler yaparız olur biter

Sen say ne oluştu
Biz jüri olalım eleme yapalım şunun yanına şu gider bu gitmez diye

börek , sarma , poğaça , burdan biri söledi yufkadan garnitürlü börek gibi o , artık bakıcam patataes salatası kısır makarna salatası pilav salatası seçicem bunlardan , dondurmalı irmik helvası denicem şimdilik bu bilmediğim şeyleride yapmak istemiorum

Milföyden biliyorum bende o garnitür + patatesliyi
Hepsi olabilir aradan bir iki eleme yapabilirsin
İstersen bi kaçını akşamdan yap at dolaba
Kolay gelsin

Milföyden biliyorum bende o garnitür + patatesliyi
Hepsi olabilir aradan bir iki eleme yapabilirsin
İstersen bi kaçını akşamdan yap at dolaba
Kolay gelsin

bakalım artık bakıcaz bir şekilde sağol teşekkürler.

Sodalı bayatlamayan çökelekli maydanozlu poaça, şekerpakere yada kemal paşa tatlısı olmadı cezerye, içli köfte :) klasikleşmiş patates salatası kısır kek filan görmek istemez sanırım kimse

Yorumları okumadan söylüyorum belki söylemiş arkadaşlar olabilir amaşöyle bir menü oluşturdum gözümde ben olsam ne yapardım çeşit bol olsun istiyorsunuz hamaratlıklarımı göstereyim diyorsunuz o zaman şöyle birşeyler olabilir

Poğaça içlide olabilir sadede katmer veya dereotlu poğaçayı öneririm
Börek çeşitleri 2 çeşit yapabilirsiniz hazır yufkaylaysa biri gül biri düz ya da sigara böregin kalın sarılmış hali patatesli çıtır börek tarifim var gözatmak isterseniz beklerim sayfama bir çok çeşit bulabilirsiniz.
Meze olarak kısır,mercimek köftesi,makarna salatası,rus salatası,patates salatası,havuç tarator(müthiş oluyor sarımsaklı),patlıcan salatası
Yaprak sarması
Tatlı veya tuzlu kurabiye, kek
Sütlü hafif tatlılar tercih edebilirsiniz eger kek yapmıyım fazla olur diyorsanız tatlıyla kek birleşimi tiramisu gibi harika birşey çıkartabilirsiniz ortaya bir gece önceden yapılınca daha güzel oluyor işinizide kolaylaştırır böylelikle

Kolay gelsin inşallah sorunsuz halledilir herşey

Tatlı olarak kadayıflı muhallebili tatlıyı öneririm. Hem kolay hem de süper, beğenilen bir tatlı. Tarifi var nette.

rus salatası patlıcan salatası düşündüm ama havuç tarator nasıl yazarsan bana belki oda olabilir tiramisu ewet olabilirde ben yapabilirmiyim bilmiyorum ya inş.halledicem

Sodalı bayatlamayan çökelekli maydanozlu poaça, şekerpakere yada kemal paşa tatlısı olmadı cezerye, içli köfte :) klasikleşmiş patates salatası kısır kek filan görmek istemez sanırım kimse

aynen değişik olsun istiyorum zaten ben ilk defa da gelicekler evime

rus salatası patlıcan salatası düşündüm ama havuç tarator nasıl yazarsan bana belki oda olabilir tiramisu ewet olabilirde ben yapabilirmiyim bilmiyorum ya inş.halledicem

Yarım kilo havuç
4 yemek kaşığı sıvıyağ veya aldıgı kadar daha fazlada olabilir
tuz
5 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı mayonez(istege göre katılmayabilirde)
1 diş sarımsak

Yapılışı;Öncelikle havuçları rendeliyoruz ve bir tavada sıvıyağı ve tuzu ekleyerek kavuruyoruz. havuçlar yumuşayıp soğuduktan sonra, sarımsaklı yoğurt ile karıştırıyoruz.

Tiramisuda çok kolay yapılışı hazır pandispanyayla yapabilirsin iki katlı keklerle kahveli şekerli suyla ıslatıp sadece arasına koyulacak kremasının hazırlanması var dolapta 1 gece beklemesi gerekiyor birde çıkartıldıgında kakao serpme işi kalıyor o kadar

haftaya benim de günüm var,menüm hazır.

galeta unlu poğaça
makarnalı börek
yoğurtlu havuçlu patates salatası
kısır
fırında kabak
krem şantili kurabiye
ağlayan pasta

galeta unlu poğaça
makarnalı börek
kısır
fırında kabak
krem şantili kurabiye
ağlayan pasta

ah sizin o günler yokmu o günler

galeta unlu poğaça
makarnalı börek
kısır
fırında kabak
krem şantili kurabiye
ağlayan pasta

hmm iyiymiş fırında kabak nasıl peki

teşekkür ederim aynen aslında da hiç denemediğim şeyler olunca ilk yapmaya çekiniyorum bundan denerim misafirim geldiğin hemen karar veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…