Yardımınıza ihtiyacım var. Çok çelişkiler yaşıyorum, arada kaldım 😓

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.323
692
373
Kocaeli
Herkese selam bir konuda sizin fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. 1,5 yıl önce benden 4 yaş küçük birisiyle tanıştım. Ben 28 o 24 yaşında. Arkadaştık sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık. Buluştuk, konuştuk. Bakımsızdı. Beni bu itti. Düzelir aslında, ona bir şeyler almama, tarzını yapmama izin veriyor. Ailesiyle çiftlik de yaşıyor. Veterinerlik okuyor. Çiftlik de 3 katlı evleri var. Her çocuğa bir ev diye düşünmüşler. Bütün bunlar beni korkutuyor. Daha sonra aileyle beraber yaşamak, ilçede olmak beni korkuttuğu için ayrıldım. Ama hiç bırakmadı beni. Sürekli aradı sordu ben kızdım hatta.

Daha sonra birisiyle tanıştım ben. Bakımlıydı. Kendimce buna çok önem veriyorum ya 1 yıl oldu, ne ailesiyle tanıştım. Ne evlilik için birikim yapabiliyor. Babasının borcunu ödüyor. 5 kuruş artırmayı geçtim, gezip tozmaya bile vakit kalmıyor. Arabam var dedi bana. Arabayı da evli ve çocuklu ablasının üzerine yapmış. Neymiş çocukları okula bırakmasında sıkıntı olmasınmış. Piknik için anlaştığımızda bile eniştesi sevgilimin kendi arabasını vermedi. Düşünün. Sinirimden öldüm. Devam ettim her şeye rağmen. Kendimiz sıfırdan başlarız dedim. 2 işte çalıştığı için ilgisiz, sevgisiz, bana vakit ayıramıyor. 2 gün bile konuşmadığımız oluyordu. Bende bunu denedim. Instadan bir hesap açtım. Bu düştü. Bende anında ayrıldım. Benim olduğumu biliyormuşmuş.

Şimdi size asıl sorum, 24 yaşındaki kişi beni çok seviyor. Hatta çok güzel seviyor. Ama ona karşı içim beni aldatan insana aktığım gibi akmıyor. Zorluyorum ama olmuyor. Zamanla olur mu? Durumları da gayet iyi. Mantıklı düşündüğüm zaman, onunla olmayı istiyorum. Ama aynı apartmanda yaşamak bu devirde çok zor olmaz mı? İlerde kendi veterinerliğini açmasına ailesi izin verirse çok güzel olabilir. Hala o beni aldatan insanı yeni insanla konuşarak aldatıyormuşum gibi ap*tal duygulara kapılıyorum. Ne olur beni sarsın, kendime getirin. Benimde artık sevgi, değer görmeye ihtiyacım var

Çok uzun oldu, okuyup da yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim

İkisinden de olmaz. Niye 2 kişi arasında kaldın? Dışarda adam çok.
Bence birincisi henüz ergen. Erkekler o yaşlarda henüz ergenliği atlatamamış oluyor. Ailesi ile iç içe olma olasılığınız da yüksek.
İkincisini zaten söylemeye gerek yok. Aldatan tekrar aldatır. Başka aşklara yelken aç.

Ben böyle araba benim diyip onun bunun üzerine yapanlara asla inanmıyorum.

Neden dünyadan sadece ikisi kalmış gibi ya o ya bu moduna girdiniz ki? Bence ikisiyle de olmaz. Bir ömür paylaşmaktan bahsediyoru. İçinizin yeterince akmadığı, aşık olmadığınız belki durumları içi olur düşüncesiyle yanaştığınız birisiyle olmaz, olmamalı. Yaşınız çok genç. Bence zamana bırakın.

Aldatan bir seçenek bile değil artık benim için. Ona karşı tavrımı net koydum. Ama içim öyle değil. Onu anlatmaya çalıştım, başaramamış olabilirim evet onun çok yolu var daha. Yönlendirmeye vs ihtiyacı var. Bu da beni yoruyor. Yeni birisine de nasıl güveneceğimi artık bilmiyorum. Yeniden tanı. İyi bir insan olduğuna karar ver. Sonra güven, çok uzun geliyor

Ayıp yani böyle saçmalık mı olur, ben yenisini beğenmedim eskisine döneyim diye düşünülür mü? Sen önce kendine sevgi ve değer ver.

İkisine de yol verin gitsin. Bu iki kişiye şartlanmanız çok saçma.

Dünyadaki erkek nüfusu ne zaman 2 ye düştü de siz sadece bu ikisi varmış erkeklerin nesli tükeniyor moduna girdiniz

Yani çok seviyorum falan deseniz birinciyle korkularınızı tartışın, orta yol bulun diycem ama sonrasında başkasıyla da deneyebilmişsiniz. Bence ikisini de bırakın.
Zaten arada 4 yaş var diyorsunuz. 24 yaşında. Sizi taşıyabilir mi emin değilim.

Başka birisini seviyosunuz. Ancak sırf diğerinin parası var ve evlenmeye hazır diye sevmediğiniz biriyle evlenmeyi düşünüyorsunuz. Üstelik o kişiden 1,5 yıl önce ayrılıp başka birini araya almışsınız. Bu o çocuğa haksızlık değil mi? Sizin o arada başkasıyla birlikte olduğunuzu biliyor mu?

Ayıp yani böyle saçmalık mı olur, ben yenisini beğenmedim eskisine döneyim diye düşünülür mü? Sen önce kendine sevgi ve değer ver.
Eskisine dönmek değil. Artık sevilip, değer görmeyi istiyorum. Nesi ayıp anlamadım? Zorla tutmuyorum ki yanımda. İstediği için yanımda. Bende eksisini artısını düşünüyorum

Hayır hayır. Aldattı beni. Korkup, konuşacak bir durumum yok artık onunla. Benim anlatmaya çalıştığım, çelişki içinde kaldığım 2si arasında değil. Aldatan bir seçenek bile değil artık benim için. Sadece hangi durumları yaşadığım için kendimi bu ilişkiye zorluyorum bunu anlatmaya çalışıyorum. Ona bende emin olamıyorum. Fikirleri daha değişecek çünkü :/

Kuzum inan bir anda oluyor anlamıyorsun öhöm öhömm neyse.
Sen onu yönlendireyim edeyim derken zaman akıp gidecek, belki sonrasında seni de beğenmeyecek. Davul bile dengi dengine. Ben yeni birini tanımanın o kadar zor olduğunu düşünmüyorum.

Daha ilişki de değiliz. Arkadaşça konuşuyoruz. Ayrıca beni aldatan birisinin neyinin yasını tutayım ki? Onca şeye rağmen alttan aldım, görmezden geldim aldatıldım. Neden artık kendi değerimi bilmeyim? Tabi ki anlatacağım. Saklayacak halim yok. Kabul ederse eder, etmezse de kendisi bilir

Eskisine dönmek değil. Artık sevilip, değer görmeyi istiyorum. Nesi ayıp anlamadım? Zorla tutmuyorum ki yanımda. İstediği için yanımda. Bende eksisini artısını düşünüyorum

Ne demek nesi ayıp? Sen 24 yaşındaki çocuktan ayrılmadın mı? Eee ayrılmışsın, ilişkiyi bitirip, gidip başkasıyla 1 sene sevgilisi kalmışsın, bu 1 senelikten ayrılınca da şimdi gelmiş, eskisine döneyim mi diyorsun. Ee U dönüşü bu.

24 yaşındakini gerçekten sevsen böyle gidip başkasıyla mı sevgilisi olur musun?. Demekki bu 24lükle olmaz diye beğenmeyip ayrılmışsın.

Sen daha iyisini bulunca bu 24 yaşındakini terk edeceksin belliki. Niye genç bir insanın başını yakıyorsun? Önüne bak, hayatına daha düzgün insanları al.

Ahahaha ay ayy yeni gelin perileri onda da haklısınız. Ama aldatıldıktan sonra bu çok yorucu geliyor bana. Ben genelde ilişkilerimde aldatılıyorum çok sabrettiğim için sa*lak yerine konuyorum ama sonunda anlıyorlar öyle olmadığını. Sonuç olarak da olan bana oluyor

Mantıklı düşünmenin ayıp bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ilişkim varken onunla denedim demiyorum. İnsanlar ilişkisi varken bile hala seçenekleri değerlendiriyorlar çünkü. Hayatıma birisini alıp almadığımın kabulünü de siz değil, o yapacak zaten. Kabul edip etmemek kendisinin bileceği iş. Ayrıca zaten çelişki de kaldığım durumun onu sevemediğim ama mantıklı bulduğum yönü olduğunu söyledim. Ona ayıp edecek bir şey yaşatmıyorum. Parasını yemiyorum, yalan söylemiyorum. Onu mantığıma ve kalbime almaya çalışıyorum

Birini içinden atamadıysan neden kendine zaman vermiyorsun, illa bi ilişki içinde mi olmalısın? Biraz zaman geçsin, kendinle ilgilen, havalar da güzel, gez dolaş imkanın varsa, kafanı topla. Bakalım zaman neler gösterir. Kendini durduk yere cendereye sokman garip.
Ayrıca diğer çocuk pasaklıymış, aile apartmanında yaşayacaksınız, kendi kendine bağımsız veterinerlik yapması bile aile iznine bağlı, üstelik bi şey hissetmiyorsun, neyin düşünmesi bu hâlâ?

İliskilerde yasanan kisir döngü için profesyonel destek alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…