Arkadaşlarım, çevrem artık kendimi düşünmenin zamanının geldiğini söylüyor. Bu zamana kadar hep kendi aktığım insanlarla oldum. Bundan sonra bir de böyle dene diyorlar.Birini içinden atamadıysan neden kendine zaman vermiyorsun, illa bi ilişki içinde mi olmalısın? Biraz zaman geçsin, kendinle ilgilen, havalar da güzel, gez dolaş imkanın varsa, kafanı topla. Bakalım zaman neler gösterir. Kendini durduk yere cendereye sokman garip.
Ayrıca diğer çocuk pasaklıymış, aile apartmanında yaşayacaksınız, kendi kendine bağımsız veterinerlik yapması bile aile iznine bağlı, üstelik bi şey hissetmiyorsun, neyin düşünmesi bu hâlâ?
Ikisiyle de olmazHerkese selambir konuda sizin fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. 1,5 yıl önce benden 4 yaş küçük birisiyle tanıştım. Ben 28 o 24 yaşında. Arkadaştık sonra birbirimizden hoşlanmaya başladık. Buluştuk, konuştuk. Bakımsızdı. Beni bu itti. Düzelir aslında, ona bir şeyler almama, tarzını yapmama izin veriyor. Ailesiyle çiftlik de yaşıyor. Veterinerlik okuyor. Çiftlik de 3 katlı evleri var. Her çocuğa bir ev diye düşünmüşler. Bütün bunlar beni korkutuyor. Daha sonra aileyle beraber yaşamak, ilçede olmak beni korkuttuğu için ayrıldım. Ama hiç bırakmadı beni. Sürekli aradı sordu ben kızdım hatta.
Daha sonra birisiyle tanıştım ben. Bakımlıydı. Kendimce buna çok önem veriyorum ya1 yıl oldu, ne ailesiyle tanıştım. Ne evlilik için birikim yapabiliyor. Babasının borcunu ödüyor. 5 kuruş artırmayı geçtim, gezip tozmaya bile vakit kalmıyor. Arabam var dedi bana. Arabayı da evli ve çocuklu ablasının üzerine yapmış. Neymiş çocukları okula bırakmasında sıkıntı olmasınmış. Piknik için anlaştığımızda bile eniştesi sevgilimin kendi arabasını vermedi. Düşünün. Sinirimden öldüm. Devam ettim her şeye rağmen. Kendimiz sıfırdan başlarız dedim. 2 işte çalıştığı için ilgisiz, sevgisiz, bana vakit ayıramıyor. 2 gün bile konuşmadığımız oluyordu. Bende bunu denedim. Instadan bir hesap açtım. Bu düştü. Bende anında ayrıldım. Benim olduğumu biliyormuşmuş.
Şimdi size asıl sorum, 24 yaşındaki kişi beni çok seviyor. Hatta çok güzel seviyor. Ama ona karşı içim beni aldatan insana aktığım gibi akmıyor. Zorluyorum ama olmuyor. Zamanla olur mu? Durumları da gayet iyi. Mantıklı düşündüğüm zaman, onunla olmayı istiyorum. Ama aynı apartmanda yaşamak bu devirde çok zor olmaz mı? İlerde kendi veterinerliğini açmasına ailesi izin verirse çok güzel olabilir. Hala o beni aldatan insanı yeni insanla konuşarak aldatıyormuşum gibi ap*tal duygulara kapılıyorum. Ne olur beni sarsın, kendime getirin. Benimde artık sevgi, değer görmeye ihtiyacım var
Çok uzun oldu, okuyup da yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Hatanın nerede olduğunu biliyorum. Ama o anı kıramıyorum. Bunu başarmam gerekiyor. Ve ben artık çok yorgunum, tüm sorun bu aslındaİliskilerde yasanan kisir döngü için profesyonel destek alabilirsin.
Mantıklı düşünmenin ayıp bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ilişkim varken onunla denedim demiyorum. İnsanlar ilişkisi varken bile hala seçenekleri değerlendiriyorlar çünkü. Hayatıma birisini alıp almadığımın kabulünü de siz değil, o yapacak zaten. Kabul edip etmemek kendisinin bileceği iş. Ayrıca zaten çelişki de kaldığım durumun onu sevemediğim ama mantıklı bulduğum yönü olduğunu söyledim. Ona ayıp edecek bir şey yaşatmıyorum. Parasını yemiyorum, yalan söylemiyorum. Onu mantığıma ve kalbime almaya çalışıyorum
Hata kısmından bahsetmiyorum. Benzer seyleri çekme durumu enerji, bilinçaltı gibi şeylerle de alakali, bunu cozmek lazim once.Hatanın nerede olduğunu biliyorum. Ama o anı kıramıyorum. Bunu başarmam gerekiyor. Ve ben artık çok yorgunum, tüm sorun bu aslında
Hayır pis değil. Bakımsız. Öz bakımından iğrendiğim birisi olsa tabi ki düşünmem. Ben maskesini yapan, ağız bakım suyunu kullanan, güneş kremini süren, siyah noktalarını alan kendine bakan insan istiyorum hayatımda. Pis değil ama bakımsız. Saçına başına özen göstermiyor vs. Hayatımın merkezi ilişkim değil. Gayet güzel ve ilerlediğim bir işim var. Zaman zaman problem olduğunda öne çıkan durumlar değişir. Bu aralar ilişkim öne çıkmalıydı. Düzenlemem, değiştirmem gereken bir yön vardı ve bunu yaptım. Dediğiniz gibi hayatımın merkezinde ilişkim olsaydı 1 yıldır aldatıldığımı çoktan farkederdim.Ben sana ilişkin varken birini almışsın hayatına bu ayıp yazmadım. Gidip tekrar okuyabilirsin.
Sen aslında sevmediğin, öz bakımından bile iğrendiğin sırf maddi durumu iyi olan, yönlendirirsen iyi yere gelebilecek, seni seven senden 4 yaş küçük biriyle beraber olsam mı diye soruyorsun. Bizde sana önüne bak, insanların başını yakma diyoruz.
İnsanların hayatlarınıb merkezinde ilişkileri olursa olmaz. Böyle mutsuz olurlar. Yaşında genç. Önce kendini sev, kendine değer ver. Kendini geliştir, kariyerine odaklan, çalış paranı biriktir. Niye geçmişe takılı kalıyorsun. İlişkilerde nerede hata yaptığına bak bir sonrakinde aynı hatayı yapma.
Bu bir hata işte. Aynı kısır döngünün içinde kaldım. Thetahealing denedim ama bana saçma gelen bir sonuçla karşılaştığım için onu da mantığım kabullenemedi. Psikoloğa gidebilirim ama, en güzel yolu o bulacak sanırımHata kısmından bahsetmiyorum. Benzer seyleri çekme durumu enerji, bilinçaltı gibi şeylerle de alakali, bunu cozmek lazim once.
Psikolog ve aile dizimi öneriyorum.Bu bir hata işte. Aynı kısır döngünün içinde kaldım. Thetahealing denedim ama bana saçma gelen bir sonuçla karşılaştığım için onu da mantığım kabullenemedi. Psikoloğa gidebilirim ama, en güzel yolu o bulacak sanırım
Evet evet severim böyle mistik ve spiritüel konuları. Sevdiğim takip ettiğim insanlar çok doluydu. O yüzden bu tekniği denemiştim. Bilinçaltı, göbek bağları gerçekten zor durumlar. Aldatılma korkusu neden geliyor anlamıyorum. Bu korkuyla düşündüğüm şeyi yaratıyorum, gerçek oluyor zaten. O yüzden haklısınız, önce kendimi iyileştirmem gerekiyor. Psikolog öneriniz var mı peki, online da olabilirPsikolog ve aile dizimi öneriyorum.
Profesyonel kişilerle tabii, şarlatanlarla değil.
Hayır pis değil. Bakımsız. Öz bakımından iğrendiğim birisi olsa tabi ki düşünmem. Ben maskesini yapan, ağız bakım suyunu kullanan, güneş kremini süren, siyah noktalarını alan kendine bakan insan istiyorum hayatımda. Pis değil ama bakımsız. Saçına başına özen göstermiyor vs. Hayatımın merkezi ilişkim değil. Gayet güzel ve ilerlediğim bir işim var. Zaman zaman problem olduğunda öne çıkan durumlar değişir. Bu aralar ilişkim öne çıkmalıydı. Düzenlemem, değiştirmem gereken bir yön vardı ve bunu yaptım. Dediğiniz gibi hayatımın merkezinde ilişkim olsaydı 1 yıldır aldatıldığımı çoktan farkederdim.
Dediğinizde haklısınız. Kırmam gereken bir kısır döngü var. Ben biraz yorgunum, nasıl yapacağımı bilmiyorum ama elbet düzene binecek. Maddiyatından dolayı değil sadece, hem maddi hem manevi olarak mantıklı bir seçenek.
Size sormadığım ve haddiniz olmayan konulara yorum yapıyorsunuz. Kişiliğimi sadece bir paragraftan anlayamazsınız. Her dediğinize he demek zorunda da değilim. Haddiniz olmayan ve sormadığım konulara yorum yapmayın bu bir. İkincisi hayatıma ne zaman kimi alacağımı size sormayacağım. Adı üzerinde bu benim hayatım. İşim var diye sadece işime odaklanmayı istemek zorunda değilim bu da üç.Sen adamdan hoşnut değilsin. Bakımından rahatsızsan, iğreniyorsundur yanında rahat edemiyorsundur.
Konu sahibi, çok yorucu bir insansın. Eğer burada yazdıklarımızı karşı çıkacaksan neden konu açıyorsun anlamadım. Son 2 yılda hayatına 2 kişi almak yerine, kendine odaklansan daha mutlu olursun. Madem bir işin var işte kariyerine odaklan, dahayi konuma gelmeye çabala. Bir süre kalnız kal, kafanı topla. İlla hayatında birisi olmasına gerek yok. Belliki düzgün doğru ilişkilerin olmuyor, belki doğru iletişim kuramıyorsundur, kendini değiştirmeye çalış.
Size sormadığım ve haddiniz olmayan konulara yorum yapıyorsunuz. Kişiliğimi sadece bir paragraftan anlayamazsınız. Her dediğinize he demek zorunda da değilim. Haddiniz olmayan ve sormadığım konulara yorum yapmayın bu bir. İkincisi hayatıma ne zaman kimi alacağımı size sormayacağım. Adı üzerinde bu benim hayatım. İşim var diye sadece işime odaklanmayı istemek zorunda değilim bu da üç.
Ne kadar yapışık birisin ya üf. Asıl şu yaptığın ayıp. Terbiyesiz. Seni ilgilendirmiyor. Tavrın ve yazış tarzın hoşuma gitmedi. Onların yazdıkları değerli benim için ama seninki değil. 6.hissim güçlüdür ve neden yazdıklarına değer vermediğimi bir kere daha anladım. Bana bir daha cevap verme, senin görüşlerini almak istemiyorum.burada herkes sana kendi hayatına, önüne bak ikisiyle de olmaz dedi, ben dahil. İlişkilerinde mutsuz olduğunu kendin yazmışsın. Birinde aldatılmışsın, birinde bu 24lük kişiyle mutlu olamamışsın, diğeri 28likte de olmamış. Hepsi de arka arkaya olan sevgililikler. Bir hata döngüsünde kalmışsın. Önüne bakıp, kendini sevip, değer verip, kendini değiştirirsen mutlu olursun. Belliki sadece ilişkilere odaklanıp yaşıyorsun bu da seni mutsuz ediyor.
Nasıl tanıyabilirim?
Kızlar yeniden merhaba 🌺 ben instagramdan benim şehrimde bulunan birisiyle tanıştım. Çocuk güvenilir, tanındık bir ailenin çocuğu. Yaşlarımız birbirine yakın. O benden 4 5 yaş büyük. Ama niyetini bir türlü anlayamıyorum. Çok fazla çalıştığı için her dakika konuşamıyoruz. Pandemiden dolayı da...www.kadinlarkulubu.com
Bu çocukla nasıl tanışabilirim? Yardımcı olabilir misiniz 🥳
Kızlaar merhaba. Yıllardır oturduğumuz apartmanda bir çocuk var. 32 yaşında. Bende 27 yaşındayım. Ikimizde iş güç sahibi insanlarız. Beni gördüğü zaman gözlerimin içine bakıyor dikkatli dikkatli. Anneme hiç selam vermediği halde ben yanındaysam anneme selam veriyor 😅 bulunduğum şehrin dışında...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?