Yardımınıza ihtiyacım var. Çok çelişkiler yaşıyorum, arada kaldım 😓

Arkadaşlarım, çevrem artık kendimi düşünmenin zamanının geldiğini söylüyor. Bu zamana kadar hep kendi aktığım insanlarla oldum. Bundan sonra bir de böyle dene diyorlar.

Haklısınız biraz hızlı davrandım. Biraz dinlenip, kafamı toparlayıp yola öyle çıkmalıyım

Ikisiyle de olmaz

İliskilerde yasanan kisir döngü için profesyonel destek alabilirsin.
Hatanın nerede olduğunu biliyorum. Ama o anı kıramıyorum. Bunu başarmam gerekiyor. Ve ben artık çok yorgunum, tüm sorun bu aslında

Ben sana ilişkin varken birini almışsın hayatına bu ayıp yazmadım. Gidip tekrar okuyabilirsin.

Sen aslında sevmediğin, öz bakımından bile iğrendiğin sırf maddi durumu iyi olan, yönlendirirsen iyi yere gelebilecek, seni seven senden 4 yaş küçük biriyle beraber olsam mı diye soruyorsun. Bizde sana önüne bak, insanların başını yakma diyoruz.

İnsanların hayatlarınıb merkezinde ilişkileri olursa olmaz. Böyle mutsuz olurlar. Yaşında genç. Önce kendini sev, kendine değer ver. Kendini geliştir, kariyerine odaklan, çalış paranı biriktir. Niye geçmişe takılı kalıyorsun. İlişkilerde nerede hata yaptığına bak bir sonrakinde aynı hatayı yapma.

Hatanın nerede olduğunu biliyorum. Ama o anı kıramıyorum. Bunu başarmam gerekiyor. Ve ben artık çok yorgunum, tüm sorun bu aslında
Hata kısmından bahsetmiyorum. Benzer seyleri çekme durumu enerji, bilinçaltı gibi şeylerle de alakali, bunu cozmek lazim once.

Hayır pis değil. Bakımsız. Öz bakımından iğrendiğim birisi olsa tabi ki düşünmem. Ben maskesini yapan, ağız bakım suyunu kullanan, güneş kremini süren, siyah noktalarını alan kendine bakan insan istiyorum hayatımda. Pis değil ama bakımsız. Saçına başına özen göstermiyor vs. Hayatımın merkezi ilişkim değil. Gayet güzel ve ilerlediğim bir işim var. Zaman zaman problem olduğunda öne çıkan durumlar değişir. Bu aralar ilişkim öne çıkmalıydı. Düzenlemem, değiştirmem gereken bir yön vardı ve bunu yaptım. Dediğiniz gibi hayatımın merkezinde ilişkim olsaydı 1 yıldır aldatıldığımı çoktan farkederdim.

Dediğinizde haklısınız. Kırmam gereken bir kısır döngü var. Ben biraz yorgunum, nasıl yapacağımı bilmiyorum ama elbet düzene binecek. Maddiyatından dolayı değil sadece, hem maddi hem manevi olarak mantıklı bir seçenek.

Hata kısmından bahsetmiyorum. Benzer seyleri çekme durumu enerji, bilinçaltı gibi şeylerle de alakali, bunu cozmek lazim once.
Bu bir hata işte. Aynı kısır döngünün içinde kaldım. Thetahealing denedim ama bana saçma gelen bir sonuçla karşılaştığım için onu da mantığım kabullenemedi. Psikoloğa gidebilirim ama, en güzel yolu o bulacak sanırım

Psikolog ve aile dizimi öneriyorum.
Profesyonel kişilerle tabii, şarlatanlarla değil.

Psikolog ve aile dizimi öneriyorum.
Profesyonel kişilerle tabii, şarlatanlarla değil.
Evet evet severim böyle mistik ve spiritüel konuları. Sevdiğim takip ettiğim insanlar çok doluydu. O yüzden bu tekniği denemiştim. Bilinçaltı, göbek bağları gerçekten zor durumlar. Aldatılma korkusu neden geliyor anlamıyorum. Bu korkuyla düşündüğüm şeyi yaratıyorum, gerçek oluyor zaten. O yüzden haklısınız, önce kendimi iyileştirmem gerekiyor. Psikolog öneriniz var mı peki, online da olabilir

Sen adamdan hoşnut değilsin. Bakımından rahatsızsan, iğreniyorsundur yanında rahat edemiyorsundur.

Konu sahibi, çok yorucu bir insansın. Eğer burada yazdıklarımızı karşı çıkacaksan neden konu açıyorsun anlamadım. Son 2 yılda hayatına 2 kişi almak yerine, kendine odaklansan daha mutlu olursun. Madem bir işin var işte kariyerine odaklan, dahayi konuma gelmeye çabala. Bir süre kalnız kal, kafanı topla. İlla hayatında birisi olmasına gerek yok. Belliki düzgün doğru ilişkilerin olmuyor, belki doğru iletişim kuramıyorsundur, kendini değiştirmeye çalış.

Size sormadığım ve haddiniz olmayan konulara yorum yapıyorsunuz. Kişiliğimi sadece bir paragraftan anlayamazsınız. Her dediğinize he demek zorunda da değilim. Haddiniz olmayan ve sormadığım konulara yorum yapmayın bu bir. İkincisi hayatıma ne zaman kimi alacağımı size sormayacağım. Adı üzerinde bu benim hayatım. İşim var diye sadece işime odaklanmayı istemek zorunda değilim bu da üç.

burada herkes sana kendi hayatına, önüne bak ikisiyle de olmaz dedi, ben dahil. İlişkilerinde mutsuz olduğunu kendin yazmışsın. Birinde aldatılmışsın, birinde bu 24lük kişiyle mutlu olamamışsın, diğeri 28likte de olmamış. Hepsi de arka arkaya olan sevgililikler. Bir hata döngüsünde kalmışsın. Önüne bakıp, kendini sevip, değer verip, kendini değiştirirsen mutlu olursun. Belliki sadece ilişkilere odaklanıp yaşıyorsun bu da seni mutsuz ediyor.

Ne kadar yapışık birisin ya üf. Asıl şu yaptığın ayıp. Terbiyesiz. Seni ilgilendirmiyor. Tavrın ve yazış tarzın hoşuma gitmedi. Onların yazdıkları değerli benim için ama seninki değil. 6.hissim güçlüdür ve neden yazdıklarına değer vermediğimi bir kere daha anladım. Bana bir daha cevap verme, senin görüşlerini almak istemiyorum.

dışarda 6999998 tane daha erkek var. birinden biri olabilir. bu kadar sınırlamayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…