- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi nuripapacium
-
sevişe bilir ama evlilik olmadan ilişki olamaz sonuçta zinaya giriyor benim fikrim budur
Gel gelelim konu sahibi günaha mi girdim diye sormamış.sevişe bilir ama evlilik olmadan ilişki olamaz sonuçta zinaya giriyor benim fikrim budur
Haklısınız ya tamam şu dakikadan sonra akışına bırakıyorum.Olacaklar olacak bir gün nasılsa.Bekleyip görelim en iyisi.Çok sağolun iyi geldi :)simdiden bunlari düsünme
Haklısınız ya tamam şu dakikadan sonra akışına bırakıyorum.Olacaklar olacak bir gün nasılsa.Bekleyip görelim en iyisi.Çok sağolun iyi geldi :)
siz sevişemezmi dediniz bende fikrimi söyledim kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez herkez kendine özgürO sizin fikriniz. Kimse sizin fikrinize göre yaşamıyor, herkesin kendi fikri var.
Burda eleştirilecek nokta korunmamasıdır sevişmesi değil.
benim fikrim sormasına gerek yokGel gelelim konu sahibi günaha mi girdim diye sormamış.
siz sevişemezmi dediniz bende fikrimi söyledim kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez herkez kendine özgür
ben konu dışına çıkmadım buraya başlık açılmış ve ben fikrimi söyleme özgürlüğüne sahibimHerkez değil herkes.
O zaman konu dışına çıkmamalıyız değil mi kimsenin yaşadığı kimseyi ilgilendirmiyorsa.
Adetten sonraki hangi günlerde hamile kalma ihtimali artıyor ?Yumurtlama gününe yakın zamanlarda olabilir, onun dışında zaten imkansıza yakın. Spermin yumurtayla buluşup yuvarlana yuvarlana rahme gitmesi ve oraya yuvalanması da bir kaç gün sürüyor. Alacağınız ilaç bunu önlüyor zaten oluşmuş bir bebeği düşürmüyor.
Haklısınız düşünmemek en iyisi.Her şey kısmetdaha adetine varmis simdiden böyle düsünürsen o zamana kadar kendine yokyere paranoya yaparsin hatta adetin gecikir stressten falan :)
Adetin başlangıcından itibaren sayılarak 14. Gün civarı ama 13,15 gibi günler de olabilir. Erken veya geç yumurtlama da olabilir. Yani bir kaç gün öncesi ve sonrası düşük de olsa ihtimal. Onlar dışında pek mümkün değil.Adetten sonraki hangi günlerde hamile kalma ihtimali artıyor ?
Teşekkür ederim :)Adetin başlangıcından itibaren sayılarak 14. Gün civarı ama 13,15 gibi günler de olabilir. Erken veya geç yumurtlama da olabilir. Yani bir kaç gün öncesi ve sonrası düşük de olsa ihtimal. Onlar dışında pek mümkün değil.
Geri çekilmeyle aylardır beraber oluyoruz ve sorun olmuyor.Küçük ihtimaller başımıza gelmez diye düşünüyoruz.Gençliğin verdiği haz da olabilir.Aileme ne diyeceğim? Sevgilim kabul eder mi?
Bu sorularla neden sevişiyorsunuz? Hadi seviştiniz neden korunmuyorsunuz? Hadi korunmadınız geri çekilmenin korunma yöntemi olmadığını bilmiyor musunuz?
Kafamda deli sorular...
Geri çekilmeyle aylardır beraber oluyoruz ve sorun olmuyor.Küçük ihtimaller başımıza gelmez diye düşünüyoruz.Gençliğin verdiği haz da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?