Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Haklısınız ya tamam şu dakikadan sonra akışına bırakıyorum.Olacaklar olacak bir gün nasılsa.Bekleyip görelim en iyisi.Çok sağolun iyi geldi :)

daha adetine varmis simdiden böyle düsünürsen o zamana kadar kendine yokyere paranoya yaparsin hatta adetin gecikir stressten falan :)

O sizin fikriniz. Kimse sizin fikrinize göre yaşamıyor, herkesin kendi fikri var.
Burda eleştirilecek nokta korunmamasıdır sevişmesi değil.
siz sevişemezmi dediniz bende fikrimi söyledim kimsenin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez herkez kendine özgür

Yumurtlama gününe yakın zamanlarda olabilir, onun dışında zaten imkansıza yakın. Spermin yumurtayla buluşup yuvarlana yuvarlana rahme gitmesi ve oraya yuvalanması da bir kaç gün sürüyor. Alacağınız ilaç bunu önlüyor zaten oluşmuş bir bebeği düşürmüyor.

Adetten sonraki hangi günlerde hamile kalma ihtimali artıyor ?

Adetten sonraki hangi günlerde hamile kalma ihtimali artıyor ?
Adetin başlangıcından itibaren sayılarak 14. Gün civarı ama 13,15 gibi günler de olabilir. Erken veya geç yumurtlama da olabilir. Yani bir kaç gün öncesi ve sonrası düşük de olsa ihtimal. Onlar dışında pek mümkün değil.

Teşekkür ederim :)

Aileme ne diyeceğim? Sevgilim kabul eder mi?
Bu sorularla neden sevişiyorsunuz? Hadi seviştiniz neden korunmuyorsunuz? Hadi korunmadınız geri çekilmenin korunma yöntemi olmadığını bilmiyor musunuz?
Kafamda deli sorular...

Geri çekilmeyle aylardır beraber oluyoruz ve sorun olmuyor.Küçük ihtimaller başımıza gelmez diye düşünüyoruz.Gençliğin verdiği haz da olabilir.

Geri çekilmeyle aylardır beraber oluyoruz ve sorun olmuyor.Küçük ihtimaller başımıza gelmez diye düşünüyoruz.Gençliğin verdiği haz da olabilir.

Gençliğinizin verdiği haz sizi dönülmez yollara sokmaz umarım.
Biz de genciz ama haz başka bir şey dikkatsizlik başka bir şey.

Hapı alın kesinlikle, ve korunmadığı takdirde asla sevişmeyin, dürtülerine sahip çıkamayan ebeveyni yüzünden hayatı mahvolmuş bir çocuk doğurmak ister misin? Ya da farzedelim ki hamile kaldınız ve aileniz bunu kabullenmedi, evlendiniz ama mutsuz oldunuz değer mi? 5-10 dk zevk alacaksınız diye bi ömür heba etmeye, çocuk musunuz? Size yüklenmek istemiyorum ama çok hatalısınız. Hapı ihmal etmeyin, döllenme olduysa zaten bişey yapmıyo, olmadıysa olmasına engel oluyor, ona göre acele edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…