Yardımınıza ihtiyacım var eşimle bir dönüm noktasındayız.

Allah razı olsun. İstediklerimi söylediğin için değil anlamaya çalıştığın için. Yargılamadığın için. Ben akıl almak için yazdım dertleşmek için ama bambaşka yerlere saptı konu. Kimse yargıladığını yaşamadan gitmez bu hayattan. Düzgünce düşüncelerini söyleyen herkese de çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Herkes farkli bir uslupla benzer seyleri söyledi size aslinda. Bende fikrimi beyan ettim, tekrar yazmayayim. Cocuk sahibi olmak istiyormussunuz, iki kez düşünün diyorum sadece

Ahkam kesen yok aklın yolu 1.
Ben o toplara baştan girmicegimi belirttim yorumum da evlenmem Allah yazmasın da amin
Kendi adına konuş sokağa bir kedi bile atamayan insanım madam

Ahkam kesen yok aklın yolu 1.
Ben o toplara baştan girmicegimi belirttim yorumum da evlenmem Allah yazmasın da amin
Kendi adına konuş sokağa bir kedi bile atamayan insanım madam
Bende onu soyledim zaten bastan solemek gerek diye ama burayi okuyan olmamis tbi herkesin yapabilecegi birsy degil diorum herkesin harci değil yapabilecek olan bunlri kabul etmeli ama cok kisi okuyorm bazta tozoembe yaparm ederm sonra hep sorun çocuklar neyse bn konunun sahibi ile muhattabim kimseye kendimi anlatmk zorunda da degilim iyi aksamlar size

Ben en başında da söyledim ortada eşimin ailesiyle yada çocuklarla ilgili bi problemim yok. Kaos çıkarma peşinde olan biri konuyu buralara getirdi. İleride ne olur ne olmaz bilemem hayat bu rabbim herşeyin hayırlısını versin en çokta o çocuklar ve onlar gibiler için. Ama şuan bi sorun bi sıkıntı zaten yok. İki senedir keşke çocuklı biriyle evlenmeseydim demedim ben. Sorun sadece ev meselesiydi

biraz dertlesebildiysek ne mutlu ozaman hersey gonlunuzce olsun

Alintiladiginız yorumda üye acilan diger konulardan dem vurmuş. Bende bugun o konulari okudum. O yuzden sizin konunuzdan bagimsiz ve diger konularla ilgili yorum yapiyorum diye ozellikle belirttim. Orda yazdıklarım sizinle ilgili degildi

Doğru benim harcım değil katılıyorum. Bu konu da görüşümüz aynı evet. Başta kabul edeceksen samimi olunmalı. Kendi çocuğu dogunca değişen var mesela iyi geceler size de.

İnanın bende şaşkınım konunun buralara gelmesine. Az önce sonsuzaşkın dediği gibi millet neler yapıyor çoluk çocuğa utanmadan. Yada istemiyor. Ben böyle bişey söylemediğim halde neler dendi. Neyse önemli olan yastığa kafayı rahat koymak gerisinin çokta önemi yok

Ya şöyle. Baba cocuklar bende kalacak, bunu bil buna gore evlen benimle dememis size. O yuzden ben size bisey diyemiyorum. Ancak çocuklarını aksam eve geçerken yanina almiyor olmasi bir sorun. Sizden once olan bir sorun. Ben sizi sadece uyarmak istedim, sizde cocuk sahibi olmak istediginiz icin.
Bir anne olarak cocugumun babasi tarafından korunup kollandigini gormek, cocukla beraber kalmak istemesi, ona olan ilgisi beni mutlu ediyor. Cunku insan dogurdugu cocugun dunyadaki en guzel seylere ve duygulara layık oldugunu düşünüyor. Bir anne cocugu icin tum onceliklerini degistiriyor, ayni seyi babaninda yapmasi gerekiyor. Babanin sorumluluk almadigi noktada sizin yapacak biseyiniz yok zaten

[
Sizin zaten ılımlı olduğunuzu düşünüyorum ben. Sadece babaya kızdım biraz o kadar. Sonuçta siz yokken de o düzen varmış sizlik durum hiç yok. O düzen devam eder gibi gözüküyor. Haklısınız yani ne yapabilirsiniz ki.
Bu arada bir hanım da öldü tanıdık 2 çocuğu yetim kaldı babası da bakarım ederim derken evlendi ve babaannelerine vermiş ki bu çocuklar babaları ile yaşıyordu çok sinir oldum ona da.

İki saattir ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, adamın sorumsuz bir baba olduğunu düşünüyorum ama adım kaos çıkaran, duyarcı üyeye çıktı.Umarım konu sahibi tekrar gelip buraya bu konuda mağdur olduğuna dair başka konular açmaz.Daha fazla sabote etmeyeceğim konusunu, inşallah mutlu mesut yaşayıp giderler ama çocuklar adına gerçekten üzüldüm çünkü onlar kendilerini ifade edebilecek olgunlukta değiller henüz.

Hepimiz ayni seyi farkli sekillerde soyledik, farkindayim en basindan beri. Babalik boyle bisey degil. Isteyen aliyor, bakiyor, uyutuyor. Istemeyen de birakip gidiyor. Dogacak olan cocukta ayni seyleri yasayabilir. Benide buyuk olcude babaannem buyuttu, annemin yapabileceginden daha iyi şekilde bakti. Annem beni birakip gitmedi ama yetersizdi. Cok isterdim annemin mental olarak saglikli olmasini ve bana bakabilmesini ve babamin hayatta olmasini. Butun bunlar insani belli bir yasa kadar yiyor

Çok miymintisiniz gerçekten
İyilik timsali gibi ikinizde
Bide şanslı diyo çocukta ne ana var ne baba var babanneye kitlemissler çocuğu

Bence çocuklara yakın bir ev tutun onlara yakın evde oturmakla 1 saat uzaklıkta evde oturmak çok farklı çocukları zaten annesi terk etmiş birde babası bırakmasın sizi anlıyorum ama çocukları da düşünün taşınırken .uzak yere gidecekseniz de çocuklarda sizinle yaşasın.hem size üzüldüm He çocuklara da

Böyle sürmeyecek, bu konuda yanılıyorsunuz. Yarın öbür gün kv, kp sağlık sorunları yaşamaya başlayacak. Çocuklar büyüyecek iki erkek ergen çocukla yaşlanmış kocayla kadın tek başına nereye kadar ilgilenebilecek? "Ben ablayım bakmayacağımı söylemiştim" mi diyeceksiniz?

Tamam baştan anlaştınız şimdi her şey düzenli gidiyor ama böyle devam etmeyecek, arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyor. Hele birde siz doğurunca daha da zor olacak.

Ayrı semte değil ayrı binaya çıkılsa bile araya mesafe giriyor zaman geçtikçe bu sorunlara sebep olacak. Ya altlı üstlü beraber taşının ya da çocuklara mümkün olduğu kadar yakın bir yere..
Ben size söylemedim zaten yapanlara söyledim. Anlıyorum ben ne demek istediğinizi. Sadece bemim yapabilecek bişeyim yok. Düzen bu böyle olmuş böyle de sürecek. Bunun değişmesini ne çocuklar ister ne babaneleri.

Bence doğru bir durum değil, çocuklar şu an zaten babanın velayetinde değil mi? İşten gelirken bir saat yol zorluyorsa o zaman haftaiçi çocukları görmeye canı isterse gidecek demektir. Haftasonu da annedeyse o çocuklar babadan uzak büyüyecekler. Böyle bir baba istemezdim ben, çocuklarıyla ilgisiz. Hadi bekarken bakamadı diyelim o zaman sizinle evlenirken açıkca konuşup evine almalıydı, şimdi bir de uzağa gidiyor. Dışarıdan vicdansızca görünüyor. Belki anneleri baksın diyorsunuz ama anne almadıysa babanın alması da doğal ve aldıysa da layığıyla bakmalıydı. Kendi çocuğunuz olsaydı bu duruma hiç mi üzülmezdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…