Yardımınıza ihtiyacım var kızlar hamilelik için

papatyaseverr97

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
72
58
8
27
Merhabalar öncelikle ben 18 aylık evliyim ve 1 yıldır korunmuyoruz daha önce hormonlarımda sıkıntı vardı derken tedaviyle herşey normale döndü klomen kullandım yumurtam tam gelişmiş olmasada doktor normal yolla olabileceğini söyledi bu defada eşim doktorun verdiği güne göre yaparsa onu görev olarak görüyormuş görev olarak istemiyormuş yapamıyormuş sorun çıkarsamda etsemde kader kısmeti varsa olur gibi şeyler söylüyor sürekli fındık badem tarzı şeyler yediriyorum istek artsın diye ama nafile üzerime düşen herşeyi fazlasıyla yapıyorum işten gelince yorgunum diyor vs ama biliyorum ki yine yok görev olarak isteniyormuş falan filan ne yapabilirim

Biraz akışına bırakın sizde. Eşinizin de üstüne gitmeyin insan kendini programladığı zaman gerçekten zor oluyo.
Kendinizi biraz rahat bırakin kafanızı başka şeylerle yorun.emin ol hiç beklemediğin anda o güzel haberi alacaksın.rahat bırak kendini

sadece çocuk için sevişmeye odaklandığınız için böyle olmuş olabilir ya da bu süreç onu psikolojik olarak yormuş olabilir

Öncelikle Rabbim inşallah nasip etsin sizlere de

Eşinize çocuk için hadi seks yapalım derseniz maalesef isteksizlik daha da artar. Biraz akışına bırakın ve onun istemesi için biraz zaman tanıyın illaki isteyecek bu seferde siz hayır deyin, doktorunuz söylediği tarihlere kadar erteleyin.

Size tavsiyem 3 aydır korunmayı bıraktık, uygulama veya test herhangi bir şeyle yumurtlamayı takip etmedik. Öncesinde genel muayene olmuştuk doktor olur ama stres yaparsanız her ay ertelenmiş olur dedi.
Daha yeni evli sayılırız bende 21 aylık evliyim

Teşekkür ederim çok sağolun deneyeceğim

Amin inşallah teşekkür ederim çok sağolun rabbim şişede sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin

Findik badem tarzi degilde ön sevismeye özen gösterin. Biraz sevişmeyle sürtmeyle vs isteklenir zaten, erkeklerin geneli öyle.

Yemin ederim aynısı bende var benim kocam öyle bacım değişmiyor doktor meselesini açma bugün yumurtlama günüm deme benim yumurtlama günümde eşim bey sırtını dönüp uyudu ben sabaha kadar agladim

Doktora gitmeyi birakin derim bizde 15 ay denedik en son baktik gorev olmuş artık ikimizde istemiyoruz tamam olmuyorsa olmuyor dedik doktora gitmeyi biraktik sadece ozledigimizde birlikte olalım deyip ara verdik 17. Ayda supriz şekilde haberi aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…