- Konu Sahibi diclem3555
29 gun sonra nıkahım var ve nişanlımın ayagı kırıldıgı ıcın bızde kalıyordu.. Imam nıkahlıyız. Babası ayağını kırdıgı ılk gun annemın yanına geldı yukarıya bıle cıkmadı.. Bizi aramadı bıle dogru duzgun ılk defa böyle oldu...Hastaneye gittik butun masrafları annem karşıladı.. hiç arayıp demedı oglum hastaneye gıdeceksınız bırsey lazım mı falan dıye hıc aramadı... Anneannem gelıcektı bıze annemde nısanlımın yengesını aradı böyle böyle annem gelecek bıraz sız göturun dedı kayınpederımde hemen göndermıs bırını aldırmıs...Annemın de kızdıgı sey; hıc aramaması sormaması umursamaması ve bıraz da rahat olmaları...Dun evıne gıttım yemek göturmeye 4 katlı apartman aıle apartmanı ve hıc kımse ınıpte napıyo bu cocuk ne edıyo dıye bakmamıs bıle... Evde sadece suan 3 baza var baska hıcbısey yok esyaları tasıdılar bombos evde oturuyodu... Gel götüriyim dedim gelmedi... Akşama annemın yanına aşağıya ındım kapının önunde oturuyorduk. 2 kuzenı geldı 10 dk sonra gıttıler ... Bi baktım nısanlım bırının arkasına bınmıs motorla getırmıs nısanlımı.. Bana döndu dedıkı ee sen evde degılmıydın asagıda napıyosun dedı ben ınsan gönderdım nıye yalan söluyosun dedı bende sana yalan söluyorum demıyorum kı asagıdaydım dıyorum senden bısey sakladıgım mı var benım dedım keşke haber gönderenler bu kadar kendılerını bellı etmeselerdı dedım. Sonra dun gelınlık provasına gıttık eltım annem ablam ve kuzenı. Bana dayım para vercek kıyafet alcam dedı bende ıcımden kızdım ona buna baskasına para vercegıne cocuklarına verse ya dıye sonra anladı heralde surat astıgımızı kayınpederımde para vermemıs :/ celık kapı muhabetı vardı ya kendı kafasına göre gıtmısler kapı almıslar takcaklarmıs . bende hıc ses cıkarmadım
Böyle sankı bazen ıcımden hıc evlenmek gelmıyor gıbı canım acaıp cok sıkılyor
cok bunaldım...nısanlımla mutluyum ama böle sınırlendıgı zaman kızdıgı zaman kendınden uzaklastırıyor benı adeta... Ne yapıcam bılemedım..Sımdı evde tek basına ne aradım ne gıttım ne yapmalıyım sızce
Böyle sankı bazen ıcımden hıc evlenmek gelmıyor gıbı canım acaıp cok sıkılyor