Hey Allah'ım ya.
Peki bu hitaplar haricinde olumsuz başka bir şeyler var mı?
Defalarca kez çocuğun konuşma içeriği sorulmuş... Ve bir kez dahi cevap verilmemiş.
Kızınız ergenlik çağında ve haliyle karşı cinse ilgi duyup erkek arkadaşları olacak...Konuşmaları ne içerikte bilemem ama çocuğunuzu ben babanın yanına göndermenin doğru olduğu kanaatinde değilim.Yaşı gereği zaten asiliği olacak,bunu yapmanız öfkelenmesine neden olacaktır.
Çocuğunuzla doğru bir şekilde iletişim kurmaya çalışın,bazen ters tepeceğini de unutmayın.Arkadaşıyla nasıl yazıştığını bildiğinizi çaktırmadan ve onu yargılamadan onunla kız-erkek ilişkileri ile ilgili konuşun.
Zamanla zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu kendisi de anlayacaktır.
Pedagog yardımı da alın derim.
Bilemedim ki, yani ben ergenken ne yasak edilse gözüm düşerdi, inadına koşardım ona doğru.aşkımlar canımlar cicimler var başka birşey yok ama beni mezarlık ve kocacım lafı çıldırttı açıkçası
Estağfurullah..içerikte cinsellik yok normal bir konuşma sadece yer ve hitaplar beni sinir etti bu yaşta.Ayrıca herkese cevap vermeye çalışıyorum görmemiş olabilirim kusura bakmayın.
Çok sorulmuş da cevap yok. Ne boyutta olduğunu kitlecrk merak ediyoruz.
Estağfurullah..
Yalnızca hitap olarak karı koca gibiler öyle mi? Yani herhangi bi fantezi vs yok?
Birine özeniyo olma ihtimali çok ama çok yüksek. Çevrede böyle biri olmalı. Ondan uzaklaştırmalısınız en çok.
Yok hanımefendi siz sormadan önce cevap vermiş. Buluşma yerleri mezarlık ve birbirlerine karıcım kocacım diye hitap ediyorlar demiş.
Konu sahibi, bence bir ailecek konuşun derim. Sadece annesiyle konuşmak olmaz. Bu sefer kadın yanlış anlayacak oğlunu kışkırtacak şeyler söyleyebilir. Kızınızı kendinizinden uzaklaştırmayın. Oğlan, annesi, sen ve kızınız konuşun bence.
evden uzaklastirmaktansa hobi kurslarina gonderseniz,bos zamanlarini doldursaniz daha iyi degil mi?
simdi babasinin evinde bunalinca sanal yolla yine ulasir sevgilisine hatta daha bi baglanir sanki..tam onergenlik yaslari..
Yaşlarına uygun olmayacak şeyler yapmıyorlar ise neden bu kadar abarttınız . Çocuk sizden çok çekiniyor ki ta mezarlıkta buluşmuş. Fazla kısıtlama ters teper .
Iki yıl sonra zaten iyice normal olacak onlar için sevgililik olayları , çok aman aman bir durum yok , sadece ilişkilerinin seviyesine karışın , doğru olanı bulmasına yardım edin.
Bence babaya götürmek yerine bir psikoloğa götürün. Allah yardımcınız olsun , zor durum
Kaç yaşında kızınız?
Daha çok küçük. .
Cok zor bir durum gercekten.
Ancak ne kadar sure babasinda kalabilecek ki?
Bende bosanmis bir anne babanin cocuguyum,babam tipki eski esiniz gibi evlenip coluk cocuga karisti ancak babamin esi beni evinde hic istemedi.
Her onlara gittigimde problemler oluyordu kucucuk yasimda.
Kiziniz babasi dahi olsa sizin yaninizda oldugu gibi hicbir yerde rahat edemez.
Bence kiziniza baski yapmak daha cok o cocuga iter.
Bunun yerine kizinizin zamanini etkin bir sekilde kullansaniz.
Okuldan arta kalan zamanlarinda spor branslarina ya da sanat aktivitelerine goturseniz.
Bos vakitlerini hep beraber doldurmaya calissaniz.
Boylelikle yeni ortamlara girer kiziniz ve belki unutur cocugu.
Daha çok küçük. .
Bana fazla korumacı geldiniz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?