yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Geçen seneden beri sürekli oturup konuşuyorum anlatıyorum kendimi de örnek olarak gösterdim bizde sevgiliydik babanla ama zamanı gelince seninde sevgilin olucak bu yaş senin için uygun değil vs.anlattım hep. Pedegogtan randevu aldım çarşamba gününe

aşkımlar canımlar cicimler var başka birşey yok ama beni mezarlık ve kocacım lafı çıldırttı açıkçası
Bilemedim ki, yani ben ergenken ne yasak edilse gözüm düşerdi, inadına koşardım ona doğru.
Şimdi siz yasaklasanız daha cazip gelmesin?

içerikte cinsellik yok normal bir konuşma sadece yer ve hitaplar beni sinir etti bu yaşta.Ayrıca herkese cevap vermeye çalışıyorum görmemiş olabilirim kusura bakmayın.
Estağfurullah..

Yalnızca hitap olarak karı koca gibiler öyle mi? Yani herhangi bi fantezi vs yok?

Birine özeniyo olma ihtimali çok ama çok yüksek. Çevrede böyle biri olmalı. Ondan uzaklaştırmalısınız en çok.

Çok sorulmuş da cevap yok. Ne boyutta olduğunu kitlecrk merak ediyoruz.

Yok hanımefendi siz sormadan önce cevap vermiş. Buluşma yerleri mezarlık ve birbirlerine karıcım kocacım diye hitap ediyorlar demiş.

Konu sahibi, bence bir ailecek konuşun derim. Sadece annesiyle konuşmak olmaz. Bu sefer kadın yanlış anlayacak oğlunu kışkırtacak şeyler söyleyebilir. Kızınızı kendinizinden uzaklaştırmayın. Oğlan, annesi, sen ve kızınız konuşun bence.

yok herhangi başka bir şey yok.Benim çevremde öyle birileri yok acaba babası olabilir mi ya şimdi geldi aklıma

Bence babaya götürmek yerine bir psikoloğa götürün. Allah yardımcınız olsun , zor durum

evden uzaklastirmaktansa hobi kurslarina gonderseniz,bos zamanlarini doldursaniz daha iyi degil mi?
simdi babasinin evinde bunalinca sanal yolla yine ulasir sevgilisine hatta daha bi baglanir sanki..tam onergenlik yaslari..

Yaşlarına uygun olmayacak şeyler yapmıyorlar ise neden bu kadar abarttınız . Çocuk sizden çok çekiniyor ki ta mezarlıkta buluşmuş. Fazla kısıtlama ters teper .

Iki yıl sonra zaten iyice normal olacak onlar için sevgililik olayları , çok aman aman bir durum yok , sadece ilişkilerinin seviyesine karışın , doğru olanı bulmasına yardım edin.

bende öyle düşündüm ama kadını tanıyorum benim oğlum yapar erkektir falan tavırlarında beni anlayacağını zannetmiyorum.

evden uzaklastirmaktansa hobi kurslarina gonderseniz,bos zamanlarini doldursaniz daha iyi degil mi?
simdi babasinin evinde bunalinca sanal yolla yine ulasir sevgilisine hatta daha bi baglanir sanki..tam onergenlik yaslari..

yüzme kursuna yazdırdım gitmiyor üstelik çok istemişti bu kursu ama bıraktı işte.Sanal yolla ulaşabileceği bir şey yok elinden aldık herşeyi

12 yaşında bir kız ve 13-14 yaşlarında bir erkek yapmayın Allah aşkına nasıl normal bir durum olabilir ki her gün gazetelerde neler okuyorum.Ayrıca benim kız benden çekindiğinden değil erkek arkadaşının birinin görmesini istemediğinden mezarlıkta buluşuyorlarmış.

Bence babaya götürmek yerine bir psikoloğa götürün. Allah yardımcınız olsun , zor durum

pedegogtan randevu aldım fakat çarşamba gününe, çarşambaya kadar mecburen babasına gönderdim çalışıyorum evde başında değilim ki neler yaptığını bileyim takip edeyim.

Cok zor bir durum gercekten.
Ancak ne kadar sure babasinda kalabilecek ki?
Bende bosanmis bir anne babanin cocuguyum,babam tipki eski esiniz gibi evlenip coluk cocuga karisti ancak babamin esi beni evinde hic istemedi.
Her onlara gittigimde problemler oluyordu kucucuk yasimda.
Kiziniz babasi dahi olsa sizin yaninizda oldugu gibi hicbir yerde rahat edemez.
Bence kiziniza baski yapmak daha cok o cocuga iter.
Bunun yerine kizinizin zamanini etkin bir sekilde kullansaniz.
Okuldan arta kalan zamanlarinda spor branslarina ya da sanat aktivitelerine goturseniz.
Bos vakitlerini hep beraber doldurmaya calissaniz.
Boylelikle yeni ortamlara girer kiziniz ve belki unutur cocugu.

eski eşim eşi annesi ablası yiğeni çocuğu falan yaşıyorlar yani geniş aile olarak baş başa değiller yani.Çaresiz kaldım açıkcası 12 yıldır hiç yapmadığım şeyi yaptım ve babasına gönderdim.yüzmeye gönderdim basketbolla gönderdim badmintona gönderdim resimdi müzikti hepsini denedim öncelikle kendi ne isterse onlara gönderdim ama 2 hafta sonra gitmek istemiyor bırakıyor kursları.Bana gelince her dakikamı onunla geçirmeye özen gösteriyorum ama haftanın 6 günü çalışıyorum elimden bu kadarı geliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…