Evlilik oturmadan hamile kalınmaz demedi mi kimse sana bugüne kadar?
Size çok tesekkür ederim, insan heyecandan bazen kelimelerde hata yapabiliyor. Yine insan, bazen kör de olabiliyor... Ben 4,5 sene beraber de yaşadım ilişkinin son 1 senesinde. Güzel bir aşkla başladı ilişkimiz 3 ay önce de evlendik. Çocuk isteyen oydu üstelik 4 seneden beri. Ben de evlenince tamam yapalım dedim. Herkeste binbir sorun yaşanırken arkadaşlara ne garip geldi anlayamadım. Gercekten hemcinslerimden bunları duymak üzücğ.. Hamile bir kadın olarak sizin bana yazdıklarınız çok iyi geldi. Allah sizden razı olsunkonu bu mu şimdi arkadas? yapmayın bunu lutfen ya. azar yemek ıcın kımse konu acmıyor burda. soyledıler ya da soylemedıler. kız 4 senelık sevgılısınden hamıle kalmıs,dün tanıdıgı bırınden degıl. konu nee siz nereye takılıyorsunuz.
Evet anne olacağım. Ne güzel ki bana sahip çıkan bir ailem var.. eşimin bekar evinde yasamaya devam ettik. Durumu gayet iyi olmasına rapmen tasınalım diye tutturmadım. Adam görüşmeyelim diyor. Eve neden döneyimbence evinize geri dönün siz de eşiniz de uzlaşmacı bir tavır içine girin
annenlerin de başını ağrıtmayın sizin gel gitlerinizle
ne demek tam anlamıyla boşanmadan hoop anne ben döndüm bak hem de hamile halimle kavga dövüşüz, bi de tüm bunların üzerine 1 ay konuşmayacaz?
lütfen biraz olgun olun anne olacaksınız siz de..
İkimiz de 32 yasındayız. Öok kavga oldu üstüste benim bir de hamilelik sinirim duygusallığım eklendi o da tasırdı bardağı.. Haklı haksız değil yuvamı kurtarmak istiyorum. Bazen aralar işe de yarar diye kabulleniyorumBebek düşsün ne demek ya ,onca yıl bebek için didinenler ne yapsın biraz şükretsin aratmamış rabbim,o eşin de kendini halen sevgili mi sanıyor daha yeni evlendiniz ara vermek nedir ?
Biraz evlilik oturana kadar keşke bekleseydiniz bebek işi aceleye getirilmiş ,daha evliliğin verdiği alışma süreci geçmemişken neyse sağlık olsun.
Daha şimdiden böyle giderse ne zaman üç kişilik bir aileye alışacaksınız .Evinden soğumazsan belki yeniden denersiniz.
Yaşlar kaç ?
görüşelim demesini mi bekleyeceksiniz yani? size de yazık.. allah kolaylık versinEvet anne olacağım. Ne güzel ki bana sahip çıkan bir ailem var.. eşimin bekar evinde yasamaya devam ettik. Durumu gayet iyi olmasına rapmen tasınalım diye tutturmadım. Adam görüşmeyelim diyor. Eve neden döneyim
Çok üzüldüm sizin adınıza dabenım de esım cok ıstıyordu. o beni ikna etti desem yeridir. 3 aylık hamıleyım.
kendımı zorla hamıle bırakmısım gıbı davrandıgı zamanlar cok.
dun de bı konudan gerıldık bebekle ılgılı.
bugun gun boyunca karnım agrıdı hala hafıf agrı var.
olan sıze ve bebege oluyor ...
su akar yolunu bulur.. uzmeyın bebegınızı..
Zaten kendime konduramadığım bu. Ne ara bu kadar gurursuz oldum bilmiyorum seven bir kadınım ve hamileyim duygularıma engel olamıyorum bu yüzdengörüşelim demesini mi bekleyeceksiniz yani? size de yazık.. allah kolaylık versin
Haklısınız. Ben de öyle yapacağım mecburNasıl bu kadar kolay vazgeçebiliyorsunuz birbirinizden aklım almıyor... Evlilik çocuk oyuncağı mı... Keşke hemen çocuk yapmasaydınız
Bence konuşmayın sessiz kalıp bekleyin aklının başına gelmesini. Gelmiyorsa zaten o insandan hayır gelmez.
çok kaptırmışsınız kendinizi sanırım, aranızdaki saygı sınırı aşılmış belki de, evli insanların ne demek bir ay görüşmemesi?Zaten kendime konduramadığım bu. Ne ara bu kadar gurursuz oldum bilmiyorum seven bir kadınım ve hamileyim duygularıma engel olamıyorum bu yüzden
Bir kez yaptım o hatayı yani aramayı ama bir daha aramayacağım ve bebeğim için güçlü olacağım. Sen çok haklısın. Derdim o egoyu yere düşürmek.Hamilelik hormonlarinin arkasina saklanma. Ozguvenini yeniden kazan anne olacaksin sen. Dik dur kendine saygi duy once. Bebeginin babasi sevdigin adamin bile onunde egilip bukulme. Bir cocuk yetistireceksen işe bunlardan basla. Bosanmayip evliligini kurtarmak vede bu evlilikte sözü geven bir kadin olmak icin once o esini arama. Ararsada soguk konus. 3 hafta sonunda onun sana gelisine gore karar ver. Egosunu tavan yaptiran sen o egoyu yerle bir edebilirsin.
Kararli kendinden emin onsuz bir hayatta bebeginle var olabilecegine inandini hissettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?