Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Ne kadar güzel düşüncelerle yazmışsınız. Beni çok mutlu ettiniz insallah hep mutlu olun siz

Eşin fındık kıracağa benziyor ben hiç iyi şeyler hissetmedim malesef

Tabiki bosanma gibi birsey soz konusu degil yasayacak daha guzel gunleriniz var anne olacaksiniz baba olacak yan yana tadacaksinz o duygulari. Ailenizle arasinin iyi oldugunu atlamisim haklisinz o acidan ici rahat olabilir. Yine de siz sabredin kendisi sizn yaninizda olmak isteyip kendisi gelsin alsin karisini ve bebegini :) icinizi karartmayin iyi olur insallah tez vakitte herssy

İnşallah arkadaşım, zaman ayırıyorsunuz sorunuma, allah razı olsun

3 aylik evli 3 aylik hamile 1 ay gorusmeme karari pfff..
cocuk musunuz?
kavga edince pat diye ev mi terkedilir?
madem anlasamiyorsunyz ne demeye cocuk yapiyorsunuz ki

4,5sene zaten aynı evi paylaşmışsınız anladığım kadarıyla alışma sürecini geçmişsiniz aceleye getirildiği ilk okuduğum da ki yazınızla ilgili sadece kusura bakmayın.
Belki biraz kafa toplamaya ihtiyacınız vardır şu durum da hayırlısı olur umarım.
Bir terapist'e ihtiyacınız olabilir ,yoksa ayrı kalmak da bazen devamlılık getirir diye düsünüyorum...

1 - evden gitmekle hata yapmışsın
2- aynı evin içinde iki farklı aile tarafından büyütülmüş insanlar tartışır
3- barışırsınız.

1 - evden gitmekle hata yapmışsın
2- aynı evin içinde iki farklı aile tarafından büyütülmüş insanlar tartışır
3- barışırsınız.
1- artık her gün her an tartışıyorduk birbirimize tahammül edemiyorduk. Stres içinde üzüntü içinde bebeğimin ve benim sağlığım kötüye gidiyordu. Hep alttan aldım ne laflar işitsem de. Radikal bir duruma ihtiyaç vardı. Sürekli ayrılıktan bahseden bir eşim vardı.
2- çok haklısınız anlayış ve saygı gerekliydi
3- inşallah

Rica ederim bu üzüntüyle tam anlatamamış olabilirim ben de.
Umarım düzelir hersey buna çok ihtiyacım var

evet bak kendinde yazmışsın tahamnmul. neye? kime ? eşine. eşin senin eşin. aynı yatagı paylaştıgın eşin.bundan sonra paylaşacagın eşin.
peki nelerinize tahammul edemiyordunuz ?

evet bak kendinde yazmışsın tahamnmul. neye? kime ? eşine. eşin senin eşin. aynı yatagı paylaştıgın eşin.bundan sonra paylaşacagın eşin.
peki nelerinize tahammul edemiyordunuz ?
Çok tartıştığımız için ( komik konularda mesela arkadaş gibi çekişiriz, sanki rekabet varmış aramızda gibi davranır, kişiliklerimiz ters der ama ilişkiyi 5 sene sürdürür bir de evlenmek ister, teklif eder, 3 ay önce evleniriz, benimle uğraşır ben de çok sakin yapılı değilim onun için çok törpüledim sonra bana agresif der ama hamilelikte kendime söz geciremiyorum alttan al biraz derim tahammülüm yok der.. uğraşır benimle, ilgisizdir evci endir ama 2 kelime etmez sevdiğini söyler ama 2 kelam etmez, hamileliğin de etkisiyle biraz daha ihtitacım var ilgiye evet ama hiç zorlamadım onu bunun için, o da hep monoton bi ilişki ister ben heyecanımızı taze tutmaya çalışırım vs.. ) küçük atışmalar birikir ve dağ olur ben de üzüntüden patlarım 3 hafta ne diyecek diye beklerim

eşler birbiri ile inatlaşmamalı.
eşler aynı olamaz. farklılıklarımız birbirimizi çekici kılar.
hamilesiniz hasta veya duygu aclılgı içinde degilsiniz. şöyle diyeyim daha acık olur - hamile oldugunuza cok sevinmiş ve hamilegiinize fazla anlam yüklemiş olabilir misiniz ? hamilelere ilgi gösterilir, halimeyim benimle tatrışmasın ? hamileyim bana iyi davransın... elbette iyi davransın ama erkekler bu duyguyu bilmezler. bilmedikleri şeyi de anlamazlar.
size asla az dayanmışsınız demiyorum ama çözümü olmayan şeyler degil yazzdıklarınız ve boşanmasyı gerektiren şeylerde degil.

Bence de değil bu sorunlar boşanmayla sonuçlanmamalı. Ben hamileliğimin garkında bile olmadım biliyor musunuz o daha çok istiyordu. Sadece demek istediğim o biraz çocuktu ben de nispeten sinirli bir yapıya sahibim. Bunu 5 sene bilen insan hamileliğimde biraz olsun anlayabilirdi. İkimiz de baskın karakterleriz. Ve şimdi ben duygularımdan yerlerdeyim. O mantığıyla hateket ediyor. Üzgünüm işte çok üzgünüm şu an.

olabilir. o isteyebilir ama isteyen degil taşıyan bilir. nasıl birşey oldugunu? adamlar ne anlar gebelikten ? hicbirşey...
bence o cocuk ama siz asabi degil kuralcı birisiniz. ve kurallarınız işi yokuşa sürmüş gibi ne dersiniz ?

Keşke kuralcı ve dediğim dedik biri olsaydım en azından 200 kere toparlayalım şu yuvayı diye yalvarmazdım. Derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…