Ne kadar güzel düşüncelerle yazmışsınız. Beni çok mutlu ettiniz insallah hep mutlu olun sizSakin ol canim bana sanki 3 hafta sonra olumlu doncek gibi geliyor.Buyuk bi sorununuz yok sadece kucuk seyler buyumus.Sinirle bebek dussun demis olabilir sen buna takilma simdilik.O aramadan arama arayincada ne sicak ne soguk konus.Insallah guzel gunler senin ve bebisinin olur
İnşallah inşallah o kadar çok istiyorum ki bunuZamanla her sey sizin ilişkinizde de guzel olacaktir. Simdiden mutluluklar bebisinizle...
Sadakat sorunumuz hiç olmadıEşin fındık kıracağa benziyor ben hiç iyi şeyler hissetmedim malesef
Aimemle aradı çok iyi ailemin yanındayım diye içi de rahat. Bana süre ber birbirimize süre verelim dedi. Çok kötü bir durumda ilişkimiz biliyorum hamilesin ama kafamızı toparlayalım 3 hafta sonra boşanacaksak ya da devam edeceksek oturup konuşalım dedi
İnşallah arkadaşım, zaman ayırıyorsunuz sorunuma, allah razı olsunTabiki bosanma gibi birsey soz konusu degil yasayacak daha guzel gunleriniz var anne olacaksiniz baba olacak yan yana tadacaksinz o duygulari. Ailenizle arasinin iyi oldugunu atlamisim haklisinz o acidan ici rahat olabilir. Yine de siz sabredin kendisi sizn yaninizda olmak isteyip kendisi gelsin alsin karisini ve bebegini :) icinizi karartmayin iyi olur insallah tez vakitte herssy
4,5sene zaten aynı evi paylaşmışsınız anladığım kadarıyla alışma sürecini geçmişsiniz aceleye getirildiği ilk okuduğum da ki yazınızla ilgili sadece kusura bakmayın.İkimiz de 32 yasındayız. Öok kavga oldu üstüste benim bir de hamilelik sinirim duygusallığım eklendi o da tasırdı bardağı.. Haklı haksız değil yuvamı kurtarmak istiyorum. Bazen aralar işe de yarar diye kabulleniyorum
1 - evden gitmekle hata yapmışsınMerhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayımbiz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben deevlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu haladevam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim kiyolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelimkonuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve onaihtiyacım vardı ona boşanalım ya dabarışalım demedim sadece çok kırgınolduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum (((
1- artık her gün her an tartışıyorduk birbirimize tahammül edemiyorduk. Stres içinde üzüntü içinde bebeğimin ve benim sağlığım kötüye gidiyordu. Hep alttan aldım ne laflar işitsem de. Radikal bir duruma ihtiyaç vardı. Sürekli ayrılıktan bahseden bir eşim vardı.1 - evden gitmekle hata yapmışsın
2- aynı evin içinde iki farklı aile tarafından büyütülmüş insanlar tartışır
3- barışırsınız.
Rica ederim bu üzüntüyle tam anlatamamış olabilirim ben de.4,5sene zaten aynı evi paylaşmışsınız anladığım kadarıyla alışma sürecini geçmişsiniz aceleye getirildiği ilk okuduğum da ki yazınızla ilgili sadece kusura bakmayın.
Belki biraz kafa toplamaya ihtiyacınız vardır şu durum da hayırlısı olur umarım.
Bir terapist'e ihtiyacınız olabilir ,yoksa ayrı kalmak da bazen devamlılık getirir diye düsünüyorum...
Umarım inşallah sıkmayın canınızı ,biraz rahat nefes alın tatildeymiş gibi ,yoksa bebeğiniz stresiniz'den etkilenir.Rica ederim bu üzüntüyle tam anlatamamış olabilirim ben de.
Umarım düzelir hersey buna çok ihtiyacım var
evet bak kendinde yazmışsın tahamnmul. neye? kime ? eşine. eşin senin eşin. aynı yatagı paylaştıgın eşin.bundan sonra paylaşacagın eşin.1- artık her gün her an tartışıyorduk birbirimize tahammül edemiyorduk. Stres içinde üzüntü içinde bebeğimin ve benim sağlığım kötüye gidiyordu. Hep alttan aldım ne laflar işitsem de. Radikal bir duruma ihtiyaç vardı. Sürekli ayrılıktan bahseden bir eşim vardı.
2- çok haklısınız anlayış ve saygı gerekliydi
3- inşallah
Çok tartıştığımız için ( komik konularda mesela arkadaş gibi çekişiriz, sanki rekabet varmış aramızda gibi davranır, kişiliklerimiz ters der ama ilişkiyi 5 sene sürdürür bir de evlenmek ister, teklif eder, 3 ay önce evleniriz, benimle uğraşır ben de çok sakin yapılı değilim onun için çok törpüledim sonra bana agresif der ama hamilelikte kendime söz geciremiyorum alttan al biraz derim tahammülüm yok der.. uğraşır benimle, ilgisizdir evci endir ama 2 kelime etmez sevdiğini söyler ama 2 kelam etmez, hamileliğin de etkisiyle biraz daha ihtitacım var ilgiye evet ama hiç zorlamadım onu bunun için, o da hep monoton bi ilişki ister ben heyecanımızı taze tutmaya çalışırım vs.. ) küçük atışmalar birikir ve dağ olur ben de üzüntüden patlarım 3 hafta ne diyecek diye beklerimevet bak kendinde yazmışsın tahamnmul. neye? kime ? eşine. eşin senin eşin. aynı yatagı paylaştıgın eşin.bundan sonra paylaşacagın eşin.
peki nelerinize tahammul edemiyordunuz ?
İnşallah arkadaşım, zaman ayırıyorsunuz sorunuma, allah razı olsun
Amin hepimiz çok mutlu olalım. Güzel haber vermek istiyorum buradanNe demek sizden de Allah razi olsun cok mutlu olun insallah❤
eşler birbiri ile inatlaşmamalı.Çok tartıştığımız için ( komik konularda mesela arkadaş gibi çekişiriz, sanki rekabet varmış aramızda gibi davranır, kişiliklerimiz ters der ama ilişkiyi 5 sene sürdürür bir de evlenmek ister, teklif eder, 3 ay önce evleniriz, benimle uğraşır ben de çok sakin yapılı değilim onun için çok törpüledim sonra bana agresif der ama hamilelikte kendime söz geciremiyorum alttan al biraz derim tahammülüm yok der.. uğraşır benimle, ilgisizdir evci endir ama 2 kelime etmez sevdiğini söyler ama 2 kelam etmez, hamileliğin de etkisiyle biraz daha ihtitacım var ilgiye evet ama hiç zorlamadım onu bunun için, o da hep monoton bi ilişki ister ben heyecanımızı taze tutmaya çalışırım vs.. ) küçük atışmalar birikir ve dağ olur ben de üzüntüden patlarım 3 hafta ne diyecek diye beklerim
Bence de değil bu sorunlar boşanmayla sonuçlanmamalı. Ben hamileliğimin garkında bile olmadım biliyor musunuz o daha çok istiyordu. Sadece demek istediğim o biraz çocuktu ben de nispeten sinirli bir yapıya sahibim. Bunu 5 sene bilen insan hamileliğimde biraz olsun anlayabilirdi. İkimiz de baskın karakterleriz. Ve şimdi ben duygularımdan yerlerdeyim. O mantığıyla hateket ediyor. Üzgünüm işte çok üzgünüm şu an.eşler birbiri ile inatlaşmamalı.
eşler aynı olamaz. farklılıklarımız birbirimizi çekici kılar.
hamilesiniz hasta veya duygu aclılgı içinde degilsiniz. şöyle diyeyim daha acık olur - hamile oldugunuza cok sevinmiş ve hamilegiinize fazla anlam yüklemiş olabilir misiniz ? hamilelere ilgi gösterilir, halimeyim benimle tatrışmasın ? hamileyim bana iyi davransın... elbette iyi davransın ama erkekler bu duyguyu bilmezler. bilmedikleri şeyi de anlamazlar.
size asla az dayanmışsınız demiyorum ama çözümü olmayan şeyler degil yazzdıklarınız ve boşanmasyı gerektiren şeylerde degil.
olabilir. o isteyebilir ama isteyen degil taşıyan bilir. nasıl birşey oldugunu? adamlar ne anlar gebelikten ? hicbirşey...Bence de değil bu sorunlar boşanmayla sonuçlanmamalı. Ben hamileliğimin garkında bile olmadım biliyor musunuz o daha çok istiyordu. Sadece demek istediğim o biraz çocuktu ben de nispeten sinirli bir yapıya sahibim. Bunu 5 sene bilen insan hamileliğimde biraz olsun anlayabilirdi. İkimiz de baskın karakterleriz. Ve şimdi ben duygularımdan yerlerdeyim. O mantığıyla hateket ediyor. Üzgünüm işte çok üzgünüm şu an.
Keşke kuralcı ve dediğim dedik biri olsaydım en azından 200 kere toparlayalım şu yuvayı diye yalvarmazdım. Derimolabilir. o isteyebilir ama isteyen degil taşıyan bilir. nasıl birşey oldugunu? adamlar ne anlar gebelikten ? hicbirşey...
bence o cocuk ama siz asabi degil kuralcı birisiniz. ve kurallarınız işi yokuşa sürmüş gibi ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?