Onun için güçlü durmaya çalışıyorum ve çalışacağım. Aklıma eşimle iyi günlerimiz geldikçe gözyaşlarımı sımdıkı tutuyorum. Ağlamayacağım ve bebeğime iyi bakacağımSagolun insallah dedigim gibi dusunmemeye çalışın bebeğinizin sağlığı için sizin stresiniz bebeginizin kisiligini etkiliyor çünkü
Bu saate kadar dertlestiniz benimle allah sizden razı olsun o kadar iyi geldiniz kiOnun için güçlü durmaya çalışıyorum ve çalışacağım. Aklıma eşimle iyi günlerimiz geldikçe gözyaşlarımı sımdıkı tutuyorum. Ağlamayacağım ve bebeğime iyi bakacağım
Cumlemiz insallahBu saate kadar dertlestiniz benimle allah sizden razı olsun o kadar iyi geldiniz kiçok çok mutlu olun
Bebeginiz kac aylıkBu saate kadar dertlestiniz benimle allah sizden razı olsun o kadar iyi geldiniz kiçok çok mutlu olun
11 hafta bitmek üzere 9. Haftasında kalp atışlarını eşimle birlikte duymuştukBebeginiz kac aylık
Maşallah Rabbim hayirli evlat etsin11 hafta bitmek üzere 9. Haftasında kalp atışlarını eşimle birlikte duymuştuk
Amin inşallahMaşallah Rabbim hayirli evlat etsin
Esinle ilgili suphelerin oldu mu hiç yani tam olarak sorununuz neAmin inşallah
Yok bir süphem olmadı hepsi yukarda yazdıklarımdan ibaret. Sadakat vs sıkıntı yok. Küçük atışmalar büyüdü dağ oldu. Her seferinde alttan aldım hatasızsam bile hatalıysam da aldım söz verdim bir daha olmaz sinirli olmam diye beceremedim o da ilgisiz evcimen ama tv karsısında öyle durur seni seviyorum der ama 2 kelime etmez vsEsinle ilgili suphelerin oldu mu hiç yani tam olarak sorununuz ne
Aşk bitmiş işte bu yüzden uzun nişanlılık ve flört dönemini desteklemiyorumYok bir süphem olmadı hepsi yukarda yazdıklarımdan ibaret. Sadakat vs sıkıntı yok. Küçük atışmalar büyüdü dağ oldu. Her seferinde alttan aldım hatasızsam bile hatalıysam da aldım söz verdim bir daha olmaz sinirli olmam diye beceremedim o da ilgisiz evcimen ama tv karsısında öyle durur seni seviyorum der ama 2 kelime etmez vsşimdi ikimiz de tükendik çıkmaza girdik o anlaşacağımıza inanmıyor artık. Ama 1 ay süre verelim dedi
Şimdiki aklım olsa ben de yapmazdım... keşke zamanı geriye alabilsem çünkü onu çok sevdim ben seviyorum üzülüyorum çok hem deAşk bitmiş işte bu yüzden uzun nişanlılık ve flört dönemini desteklemiyorum
Hayırlısı ni dile canim Rabbim yardimcin olsunEvet biz de en çok sevdiklerimizle sınanıyoruz. Allah kalbimi biliyor ya yuvam yukılmasın diye dua ediyorum hergün umarım boşanmayız
Amin hepimizin yardımcısı olsun. O ol derse olur çok iyi biliyorumHayırlısı ni dile canim Rabbim yardimcin olsun
Canim günlük tut bebegine cok iyi gelecek hemde kafan dagilirAmin hepimizin yardımcısı olsun. O ol derse olur çok iyi biliyorum
Adam kaçıyo ,sen kovalıyosun ,bi dur artık ! O bir ayda birşey değişir mi bilmem ama kendini altın tepsiyle sunmuşsun ...kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle .biraz sakinleş. ..bu arada gelip babamın evinde de anlaşamıyoruz falan bıdı bıdı yapıyorsa ,onun verdiği sürenin üstüne bir ay da ben eklerdim. Asla aramaz ,sormaz ,yüzümü gostermezdim. .bu süre vermeler, kendimizi dinleyelimler de çok ergenvari duruyo .. yakışmıyor evli çiftlere ..anlasamiyorsak adam gibi boşanırız yani nedir ...üzülme ,akışına bırak ..kendini toplasın gelsin . . Olmuyorsa da zorlama ..Merhaba , nerden başlasam bilemiyorum çok kötü bir durumdayımbiz 4,5 senenin sonunda 3 ay önce severek evlendik. İlişkimizin başlarından bu ya a sadakat, sevgi ya da maddiyat konularında hiç dorunumuz olmadı. Ama karakterlerimiz ters birbirine, ama bi yandan da çok seviyorduk birbirimizi. Evlenene kadar bir günümüz ayrı geçmedi. Aileler de anlaşıyor. Fakat çok sık mavga ettik ben hata bile yapsam hep alttan aldım özgüvenim yüksektir şimdi yerler altında. Başından beri çocuk istedi o, ben deevlendikten sonra hamile kaldım. Şu an 3 aya yaklaştım hamileyim. Ve ne yaptı biliyor musunuz yine bir tartışmada bağırdı çağırdı bu halimle çocuk düşsün dedi( sonra sinirle söyledim dedi) ben de işk defa kalktım evden annemlerin yanına gittim. Bu haladevam etti bağırdı çağırdı 2 gün boyunca anneme beni şikayet etti çok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz fln diye. Ben de dedim kiyolla o zaman kağıtları boşanalım iki gün sonra aradı bir ay süre verelimkonuşmayalım görüşmeyelim bu bir ayın sonunda ikimizden biri boşanmak isterse yine de boşanırız dedi . Tamam dedim. 1hafta oldu konuşmadık dün aradım hata yaptım biliyorum ama hamileyim ve onaihtiyacım vardı ona boşanalım ya dabarışalım demedim sadece çok kırgınolduğumu ama bi yandan da bu durumda olmamızın kötü olduğunu söyledim. O da saygı göster 1 ay konuşmayalım demiştik kendimi dinlemeye ihtiyacım var dedi. Ben de tamam zaten sadece bunu söylemek istemiştim dedim. Biliyorum yanlış ettim o beni hep avcunın içinde gördü ayrılamayacağımı biliyor ve dün arayınca bi kez daha egosu tavan yapmıştır. Ne yapmalıyım bu 3 hafta hiç konuşmayacağım onunla bu durum yuvamı kurtarır mı böyle bir durumla karsılasan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum (((
Bunu düşünmüştümCanim günlük tut bebegine cok iyi gelecek hemde kafan dagilir
Bugunden itibaren yazmaya başlaBunu düşünmüştüm
Sevdiğim için böyle davrandım, sunmak değil güven vermek istedim ama yanlış yaptığımın farkındayım. Annemle aradı çok iyi dertleşir böyle hep ona da söyledi. Ona boşanmak istemiyorum da demiş. Ama anlaşamıyoruz da demiş. Sanırım iki ihtimaldeyiz bu yüzden süre verdik. Çünkü ben boşanalım demiştim onun ayrılalım tehditlerine karsı. O zaman hemen boşanırdıAdam kaçıyo ,sen kovalıyosun ,bi dur artık ! O bir ayda birşey değişir mi bilmem ama kendini altın tepsiyle sunmuşsun ...kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle .biraz sakinleş. ..bu arada gelip babamın evinde de anlaşamıyoruz falan bıdı bıdı yapıyorsa ,onun verdiği sürenin üstüne bir ay da ben eklerdim. Asla aramaz ,sormaz ,yüzümü gostermezdim. .bu süre vermeler, kendimizi dinleyelimler de çok ergenvari duruyo .. yakışmıyor evli çiftlere ..anlasamiyorsak adam gibi boşanırız yani nedir ...üzülme ,akışına bırak ..kendini toplasın gelsin . . Olmuyorsa da zorlama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?