Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Sagolun insallah dedigim gibi dusunmemeye çalışın bebeğinizin sağlığı için sizin stresiniz bebeginizin kisiligini etkiliyor çünkü
Onun için güçlü durmaya çalışıyorum ve çalışacağım. Aklıma eşimle iyi günlerimiz geldikçe gözyaşlarımı sımdıkı tutuyorum. Ağlamayacağım ve bebeğime iyi bakacağım

Bu saate kadar dertlestiniz benimle allah sizden razı olsun o kadar iyi geldiniz ki çok çok mutlu olun

Esinle ilgili suphelerin oldu mu hiç yani tam olarak sorununuz ne
Yok bir süphem olmadı hepsi yukarda yazdıklarımdan ibaret. Sadakat vs sıkıntı yok. Küçük atışmalar büyüdü dağ oldu. Her seferinde alttan aldım hatasızsam bile hatalıysam da aldım söz verdim bir daha olmaz sinirli olmam diye beceremedim o da ilgisiz evcimen ama tv karsısında öyle durur seni seviyorum der ama 2 kelime etmez vs şimdi ikimiz de tükendik çıkmaza girdik o anlaşacağımıza inanmıyor artık. Ama 1 ay süre verelim dedi

Aşk bitmiş işte bu yüzden uzun nişanlılık ve flört dönemini desteklemiyorum

Bide kullanici adini değiştir canim ufak bir oneri
Bende cok seviyorum esimi hemde tüm yaşadıklarımiza ragmen insan en cok sevdigiyle sınanir derlerdi ya doğruymuş

Evet biz de en çok sevdiklerimizle sınanıyoruz. Allah kalbimi biliyor ya yuvam yukılmasın diye dua ediyorum hergün umarım boşanmayız

Adam kaçıyo ,sen kovalıyosun ,bi dur artık ! O bir ayda birşey değişir mi bilmem ama kendini altın tepsiyle sunmuşsun ...kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle .biraz sakinleş. ..bu arada gelip babamın evinde de anlaşamıyoruz falan bıdı bıdı yapıyorsa ,onun verdiği sürenin üstüne bir ay da ben eklerdim. Asla aramaz ,sormaz ,yüzümü gostermezdim. .bu süre vermeler, kendimizi dinleyelimler de çok ergenvari duruyo .. yakışmıyor evli çiftlere ..anlasamiyorsak adam gibi boşanırız yani nedir ...üzülme ,akışına bırak ..kendini toplasın gelsin . . Olmuyorsa da zorlama ..

Sevdiğim için böyle davrandım, sunmak değil güven vermek istedim ama yanlış yaptığımın farkındayım. Annemle aradı çok iyi dertleşir böyle hep ona da söyledi. Ona boşanmak istemiyorum da demiş. Ama anlaşamıyoruz da demiş. Sanırım iki ihtimaldeyiz bu yüzden süre verdik. Çünkü ben boşanalım demiştim onun ayrılalım tehditlerine karsı. O zaman hemen boşanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…