Kızlar eşimle dün tartıştık. Konun sebebi o kadar basit ki çocuklar için aldığımız ayakkabışar küçük gelince mağazaya gidip değişim yapalım dedik aldığımız renk lacivertti aynısı kalmamış mavi rengini aldım kasaya gidince 30 tl gibi bir fark çıktı. Eşime ne kadar desemde benimle iddalaştı yok diğer ayakkabı daha ucızdu bilmem ne diye ordaki elemanların yanında göt olucan bilmem ne şeklinde benimle konuşu. Diğer mağazaya gidicrkmiş bakacakmışız bilmem ne neyse o ara kayınvalidemde yanımıza geldi bende görücez bakalım küm höt olucak dedim kayınvalide hemen benim yanımda nasıl konjşuyosunuz ben kocama hiç böle şeyler konuşmazdım falan diyerek kocamın iyice sinirlenmesine sebep oldu. Eşim akşam eve geç geldi geldiğinde yanımda yatmadı. Sabahda erkenden kalkıp çıkmış aradım nerdesin dedim annesine gitmiş başı ağrıyormuş ağrı kesici almak için kahvaltı yapmadı tekrar arıyorum telefonunu açmıyor. Anlam veremiyorum ufacık bir olayı bu kadar büyütmesine. Zaten çocuklardan sonra çok değişti. Bana ve benim aileme karşı çok saygısızlaştı. Annem babam geldiğinde evde durmuyo. Sürekli onları aşağılayıcı konuşuyor. Eskiden haftada bir mutlaka ailemi ziyarete giderdik artık çocukları bahane edip doğru düzgün bir yere çıkartmıyo. Evde doğru düzgün yemek yemiyor hep annesine gidiyo kahvaltıyı bile annesiyle birlikte yapıyor. Eşimin bu tavırları beni çok üzüyor. Napıcağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum iyice tıkanıp kaldım. Lütfen bana yardım edin
Aslında şöyle oldu alışverişe kayınvalideyle birlikte çıkmadık eşimle birlikte almıştık bigün öncesinde o günde akşam dışarda yemek yiycektik üç çocuk olunca kvde geldi yardımcı olmak adına bize. Yemeğe gittiğimiz yer alışveriş merkezi olduğu için ayakkabılarıda gelmişken değiştirelim dedik. Fakat kayınvalidem her zaman bizimle malesef. Nereye gitsek mutlaka peşimizden gelir. Annesi olmadan adımını atmaz bizimki. Kayınpederim vefat etti benim o yüzden anneye aşırı bir düşkünlük var. Kayınvalidem şımartıyo zaten oğlunuyine kavga edip anasının evine giden koca vakası, 30 lira için mi bunlar, ayrıca neden çocuklar için alışverişe kaynanayla çıkıyorsunuz, ve kaynanan olacak kişi ne işin var burda git evine diye neden demiyor oğluna, valla bu işin altında kaynanan var bence
Aslında şöyle oldu alışverişe kayınvalideyle birlikte çıkmadık eşimle birlikte almıştık bigün öncesinde o günde akşam dışarda yemek yiycektik üç çocuk olunca kvde geldi yardımcı olmak adına bize. Yemeğe gittiğimiz yer alışveriş merkezi olduğu için ayakkabılarıda gelmişken değiştirelim dedik. Fakat kayınvalidem her zaman bizimle malesef. Nereye gitsek mutlaka peşimizden gelir. Annesi olmadan adımını atmaz bizimki. Kayınpederim vefat etti benim o yüzden anneye aşırı bir düşkünlük var. Kayınvalidem şımartıyo zaten oğlunu
Ya o kadar çok sinirlendim kiKocam bana birinin yaninda o cumleyi kursaydi ayakkabiyi degistirmektn de vazgecerdim. Ne istiyorsa onu yapar. Sizin zaten annesinin yaninda bu cumleyi kurmaniz cok cok yanlis. Tanimadigimiz insanlarin yaninda rencide olmak hosumuza gitmiyorken, annemizim yaninda olmanin bi bedeli olacaktir illa ki.
Diger saydiginiz kotu ozellikler basli basina dusunulmesi gereken seyler. Evliliginiz kotuye gidiyor. Kayinvalidenizi falan bosverin. Kocanizla oturup konusun.
Kendi başıma gitmem çok zor çünkü üçüzlerim var ve çalışmıyorum evin geçimini eşim sağlıyor bıraktığı parada evin giderlerini anca karşılıyorBiraz kendini kocandan ve kvden izole et gerekmedikçe ikisiyle de muhatap olma,besbelli tüm bu saçma durumlar ikisinin başının altından çıkıyor çünkü..
Evin içinde sadece çocuklarınla kendinle ilgilen,evde yemiyorsa yemek arama çağırma otur kendin ye. Aileni ziyaret etmek istediğinde de atla taksiye kendi başına git gel.
Aynen bahsettiğiniz gibi herşeyi o biliyor biz kör cahiliz ama sürekli böyle aşağışar tarzda olması canımı çok sıkıyor sakinliğimi koruyamıyorummalesef canım yandın o zaman, çünkü bazı kadınlar kocasının vefat etmesini çok güzel kullanıyor ve bişeyde denmiyor haliye
bence kocan kaba saba konuşsada sen nazik ol, ağızlarına laf verme, kocan herşeyin en iyisini ben bilirim tarzı bi insan sanırım bırak o bilsin, biraz da böyle dene
Ney ücüz mü :)) Allah bağışlasın ailenden kimse yok mu seni arabayla alıp bırakacak birisi?Kendi başıma gitmem çok zor çünkü üçüzlerim var ve çalışmıyorum evin geçimini eşim sağlıyor bıraktığı parada evin giderlerini anca karşılıyor
Teşekkür ederim babamın arabası yok malesef söylesem gelip alırlar ama onlarada durumu anlatıp üzmek istemiyorum çünkü eşin niye bırakmıyor bir ğroblem mi var diye düşünürşerNey ücüz mü :)) Allah bağışlasın ailenden kimse yok mu seni arabayla alıp bırakacak birisi?
Kaynananin yaninda o kelimeyi kulanarak bombayi patlatmissin bacim.
Suanda boyle asiri ezilip buzulmenize gerek yok. O size saygisizlik yapti sizde ona karsilik verdiniz. İkinizde hatalisiniz. Ama siz anne faktoru varken yaptifiniz icin biraz daha cok konusma hakki vermis oldunuz.Ya o kadar çok sinirlendim kiengel olamadım kendime ne yapmam şazım lütfen yardım edin napacağımı şaşırdım zaten evliliğimiz çocuklr olduğundan beri sıkıntıda
Arama bacım ne üst üste arıyorsun, başı ağrıyınca anasına giden adam orda kalsın.
Elbet gelir
Keşke kaynananın yanında o lafı demeseydin kocana. Uzuuuuun bir süre malzeme eder bunu
Bunları kaç kez söyledim. Hatta çocuklar çok özlüyo babaları geldiğinde ayaklarına yapışıyolar. Gittiğinde kıyamet kopartıyoşar. Çocuklarıyla vakit geçirmesi gerektiğini onu çok özlediklerini hep dile getiriyorum. Ama o na göre gereken ilgiyi ve zamanı gösterdiğini söylüyor.. yani hep bir bahanesi var gecenin köründe bile çalışıyorSuanda boyle asiri ezilip buzulmenize gerek yok. O size saygisizlik yapti sizde ona karsilik verdiniz. İkinizde hatalisiniz. Ama siz anne faktoru varken yaptifiniz icin biraz daha cok konusma hakki vermis oldunuz.
Tatli dille konusun. Surekli bu konuyu acmayin. Once bi yumusasin. Ondan sonra yavas yavas rahatsizlik duydugunuz seyleri anlatirsiniz. Onu ozlediginizi, biraz birliktr vakit gecirmek istediginizi, artik daha kolay birbirinize kizabildiginizi ve bunu duzrltmeniz gerektigini, hala onu cok sevdiginizi anlatin.
Üzerinde biraz para var mi?akıl edemedim sinirime yenildim. Durumun bu noktaya geliceğini hiç düşünmedim. Bide hasta oldum onunda etkisi var normalde olsa belki daha sakin davranabilirdim.
Tek başıma Üç çocukla çıkmam çok zor bide gittiğimde eşim çıkmış olursa ordanÜzerinde biraz para var mi?
Yerinde olsam atlarım taksiye ben de giderim kaynanama. Çocuklar özledi seni biz de gezmeye çıktık de. Git ye iç. Sonra kendi ailene git. Pazar pazar gezicez de.
Sen çok umursayınca daha da buyuturler
Himm,bak biraz dediğim gibi kendini izole et özellikle kocandan, ve tavırlarında net ol serin dur.Teşekkür ederim babamın arabası yok malesef söylesem gelip alırlar ama onlarada durumu anlatıp üzmek istemiyorum çünkü eşin niye bırakmıyor bir ğroblem mi var diye düşünürşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?