ya yanma var fılan yazmıssın bencede mantar var.... ay ben cok korkuyorum ya heralde ben ewlenınce fılan bırlesme yapamıcamoff içime sıkıntı düştü yine
acaba 3 gün önce tam bir birleşme olmadı mı? bugün olanda ağrı ve kan olduğuna göre belki tam birleşmeyi bu sefer yaşadınız..ya da prezarvatif, sperm kalıntıları mı geliyor.. walla canım kusura bakma pek bir fikrim yok, tahmin yürüttüm sadece.. geçmiş olsun..
tatlım bence ilk birleşmede zara bir şey olmamış ikincisinde hafifte kan geldiği için tam anlamıyla birleşme gerçekleşmiştir biraz yandı diyorsun.. o beyaz peltek gbi olan şeyde akıntın olabilir diye düşündüm bazen akıntı akmadan önce kan gibi katılaşabiliyor..bunu kendimden biliyorum her kadının olmazmış ama bazı kadınlarda çok akıntı gelir mesela ben her gün ince ped kullanmam gerekir benmde bazen peltekleşiyor ordan biliyorum..iyi şanslar canım sözlünle hayatıında mutluluklar..a.s.
sperm kalıntıları falan olamaz degılmı? gercı o gunden sonra demıssın..ben vajınısmus sorunu yasadım 1 hafta kadar kızlık zarı 10 gun sora bozulmustu ılıskı denemesinden.. o sure ıcınde ara ara kan gelıyordu fakat bu tarz bısey yasamadım.. acıkcaıs bende duymadım
canım kızlık zarın muhtemelen bugün bozulmuş tam anlamıyla. sözlün eğer hafifçe sert davrandıysa bozulma gerçekleşmiştir. ilk ilişkinde çok yavaş olduysa o an bozulmamış olabilir. akıntın ise normal çünkü vajina hiç karşılaşmadığı birşeyler karşılaşıyor. yine de doktora git için rahatlar.
Yine çok yavaştı.Ve bugün birşey olmadan öncede çok yanma vardı acaba ilişkiye girince tahrişmi olduda kanadı benneyaptımki Ve bu gelen akıntı gibi şeyide ilk defa görüyorum çünkü bu çok farklı.Bi kaç gün daha sürerse doktora gidicem..
benimde öyle olmuştu ilkinde hafif bir kanama ikincide asıl kanamam olmuştu da yanma olması normal. ben bir kaç gün çekmiştim o yanmayı sonra geçti. çok korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut stres yapma.:1hug:
Bencede bi süre girmezsek daha ii olucak..Hala mantar diyorum ben...
Sistik rahatsızlığına benzemiyor..:uhm:
Ayrıca yanma varken ilişkiye girme bence,gerçekten tahriş olmuşsa,daha çok enfeksiyon kapma..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?