yardımınıza ihtiyacım var...

mutluluk_27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
545
5
26
Kayseri
arkadaşlar paylaşmıştım 1 hafta önce bebeğimi melek olarak cennete uğurladım.karnımda öldü.genetiğe yolladım.2 hafta sonra kan testlerini de yapacağım allahım nasip ederse.yalnız şimdi merak ettiğim şu:40 gün leke görüp sonra adet mi olacağım yoksa şimdi adet olmuş gibi mi oluyorum? yani kısacası yumurtlama ne zaman olacak bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.şimdiden allah razı olsun...istediğim melek yavruma kardeş ya da kardeşler sağlıklı sıhhatli onlarla abilerinin mezarına gidip dua etmek

bu soruya en iyi doğum yapmış arkadaşlar cevap verebilir. sen de bir nevi doğum yaptın. 40 günlük süre senin içinde geçerli.
rahim 6 haftada topluyormuş kendini. sanırım ondan sonra yumurtlarsın diye düşünüyorum.
Allahım inşalah çifter çifter nasip etsin sana

allah razı olsun güzel dileklerin için.sen de sağlık sıhhatle kucağına alırsın bebeğini inşallah...

canım Allah sana dayanma gücü versin.
benim de bir kaybım oldu senin ki kadar büyük değildi.
çok zor ama katlanmaktan başka elimizden gelen bir şey yok.
Allah'a dayanacağız güveneceğiz ve hayırlı evlatlar için ısrarla dua edeceğiz.
benim bu hamileliğim tüp bebek yöntemiyle oldu.
Allah razı olsun senden de inşallah hepimiz sağlık sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Eğer kolay hamile kalabiliyorsan 3 ay dinlensin vücudun. inşallah beklemediğin bir anda alırsın güzel haberi
Allah bundan sonraki hamileliklerini tamamına erdirsin. sana mürüvetlerini görmeyi de nasip etsin

kolay hamile kalamadığım için dinlendirmek istemiyorum.benimde tüp bebekle olmuştu pkos vardı yumurta düzenleyici kullandım 5 ay çok güzel gelişti çatladı ama tutmadı sonra iğneye geçtim bu seferde çok sayıda yumurta oluşunca doktorumuun teklifiyle tüp bebek oldu.rabbim nasip etti çok şükürç.ama sevincim 6 ay sürdü.karnımda ölmüş bebeğimşimdi 1 hafta oldu ve üzüntümü yeni mutluluklarla yatıştırmak için bilgi almak istedim.allah isteyen herkese en başında sğlıklı ve hayırlısını versin,bana da...

canım seni çok iyi anlıyorum fakat 1 yıl beklesen senin için daha sağlıklı çünkü diğer hamileliğin sorunsuz geçmesi için bu süreye ihtiyacın var bence biraz bekle yinede sen bilirsin doktorun gerekli uyarıları yapıcaktır...

tahlillerim belli olduktan sonra başlasam 1 yıl dolmadan sorun mu çıkıyor mavielle.biraz daha paylaşır mısın lütfen sıkıntılarını.teşekkür ederim...

tahlillerim belli olduktan sonra başlasam 1 yıl dolmadan sorun mu çıkıyor mavielle.biraz daha paylaşır mısın lütfen sıkıntılarını.teşekkür ederim...

canım biliyorsun bende 21 haftalık erken doğum yapmıştım ve doktorum 1 yıl beklemem gerektini hem tüp tedavisinin hem hamilelik sürecinde yıpranan bedenimin toparlanmasının daha sonraki gebeliğimde daha sağlıklı gebelik geçirmem için gerekli oldunu söylemişti ve 1 yıl bekledim sonrasındaki denememde transferden sonra şiddetli grip oldum ve kimyasal gebelik oluştu 2 ay sonra tekrar denedim ve ikizlerime hamile kalmıştım malesefki o zamana kadar bağışıklık sistemi sorunum anlaşılmamıştı eğer anlaşılmış olsaydı şimdi 7 aylık hamile olucaktım ((((

anladım canım .benim doktorum 2-3 ay sonrasında yeniden bu sürece girebilirsiniz demişti .sağlık ocağıda 6 aylık bir dönemden bhsetti.tabii ben biran önce olsun isterken tek istediğim sağlık ve hayır,oğluma da aynı duaları yaptım rabbim bu zamana kadar lütfetti.bende vakit kaybetmek istemiyorum.evet biliyorum allah nasip ederse diğer hamileliğim hep endişeli geçecek ama bilmiyorum belki de acımı hafifletmeye çalışıyorum.sizde sorun neydi .benim sorunum pkos tu. normal yolla uğraşmak istiyorum aslında niyetim bu o nedenle erken başlamak istiyorum.allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda.şu son 10 günüm nasıl geçti ilerleyen günler nasıl geçecek bilmiyorum isyan etmiyorum elbette ama hayat ışığım söndü ...

anladım canım .benim doktorum 2-3 ay sonrasında yeniden bu sürece girebilirsiniz demişti .sağlık ocağıda 6 aylık bir dönemden bhsetti.tabii ben biran önce olsun isterken tek istediğim sağlık ve hayır,oğluma da aynı duaları yaptım rabbim bu zamana kadar lütfetti.bende vakit kaybetmek istemiyorum.evet biliyorum allah nasip ederse diğer hamileliğim hep endişeli geçecek ama bilmiyorum belki de acımı hafifletmeye çalışıyorum.sizde sorun neydi .benim sorunum pkos tu. normal yolla uğraşmak istiyorum aslında niyetim bu o nedenle erken başlamak istiyorum.allahım herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inşallah en yakın zamanda.şu son 10 günüm nasıl geçti ilerleyen günler nasıl geçecek bilmiyorum isyan etmiyorum elbette ama hayat ışığım söndü ...

anladım cnm hakkında hayırlısı bizde sorun bulunamadı yıllarca en son düşüğümden sonra materyeller kromozom analizine gitti ve bağışıklık sorunum ortaya çıktı benim bağışıklık sistemim eşimden gelen kromozomları istemiyor şimdi bununla ilgili tedavi görüyorum bu gün adet oldum birsonraki adetimde dondurulmuş tedavim başlıycak bakalım bu sefer ne olucak hakkımda hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…