yardımınıza ihtiyacım var :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
Merhaba hanımlar. Öncelikle 19 yasındayım ve hayatım hep inişli çıkışlıydı. Cahil olduğum 15-16 yaşlarında yani ergenlik dönemlerinde birine aşık oldum sevgili olduk 3 buçuk yıldır beraberiz fakat sevgilim hiç değer vermiyordu,sürekli naza cekiyordu,küfür ediyordu agıza alınmıycak sözler söylüyordu defalarca affettim ve sans verdim belki düzelir belki bir umut ama bu yazın başına kadar hiç bir düzelme göstermedi. Bu böyle devam edince yaz tatilinde başka bir sehire ondan uzaga gittim bol bol yanlız kalıp doğru kararlar vermeyi düşündüm ve bu yerde karşıma biri çıktı onunla sadece arkadaslık ve saygı cercevesi içinde konustk dertleştk bana yol gösterdi ve en kötü anlarımda destek oldu. Bu zaman zarfında sevgilimden artık olmayacagı bir insanın yedisinde ne ise yetmişindede o olacağı kanısına vardım ve vazgeçtim. Fakat sevgilim çok pişman oldu bir türlü peşimi bırakmıyor onu artık istemiyorum kendine zarar vereceğini söylüyor ve düpedüz şantaj yapıyor. Bundan 1 hafta önce yazın bana destek olan arkadaşım beni sevdiğini itiraf etti bende düşünmek istediğimi söyledim sizce eski sevgilime son bir şans vermelimiyim? yoksa onsuz yaşamıma devam mı etmeliyim ?

Not: Yazım biraz uzun oldu ama derdimi dökmek istedim okuduğunuz için ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

tatlım bence hiç kalkışma affedeceksin sonra nemi olacak hop kaldığınız yerden devam bir iki gün bilemedin bir hafta değişecek sonra aynı tas aynı hamam değişmez boş ver hayatını düzene koymuşsun ayrılarak en doğru kararı vermişsin bırak öyle kalsın düzelse şimdiye kadar düzelirdi merak etme kendine de zarar vermez bayat numaralar bu devirde kimse kimse için ölüp bitmiyor yani :ssz:

Eğer eski sevgilinizi affederseniz 1-2 ay değişmiş gibi yapar ama sonra eski haline döner. Bu konuda çok tecrübeli değilim ama okuyoruz burada değişmiş gibi yapıp kök söktüren sevgilileri/eşleri.

Ben olsam beni bir defa üzen birine 2. şansı vermezdim bence sizde vermeyin. Kendine zarar verecekse de versin o onun sorunu sizin değil.

size hiç değer vermeye hatta size küfür eden insanla nasıl hala berabersiniz şaşırdım.
ilerisini görmediğiniz insanla tekrar beraber olup kendinize yazık edersiniz

Bence kesinlikle affetmeyin olay küfüre kadar gitmişse o ilişkide saygı kalmamıştır. Değişicem dese de değişmiyor bu tarz insanlar. Yeni tanıştığınız biri için de acele karar vermeyin derim ben boşluktasınız ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Bence biraz kendinizle kalın..

canım bazı insanlar terkedilince onur yaparlar bunu
bence siz kaçtıkça peşinizde olacaktır
ben yaşadım biliyorum
kabul edin yakında o sizi terk eder
ben terk edilmem ederim mantığı var erkeklerde
ama beni terk edeceğini bildiğim için çıkmıştım tekrar
tekrar mutlu olabileceğinizi hiiç düşünme bence

canım bazı insanlar terkedilince onur yaparlar bunu
bence siz kaçtıkça peşinizde olacaktır
ben yaşadım biliyorum
kabul edin yakında o sizi terk eder
ben terk edilmem ederim mantığı var erkeklerde
ama beni terk edeceğini bildiğim için çıkmıştım tekrar
tekrar mutlu olabileceğinizi hiiç düşünme bence

banada sanki onu reddettikçe hırslanıyor gibi geliyor tek isteği son bir şans.
sende istersen mutlu olabiliriz diyor ve tüm hatalarını haklıymış gibi savunuyor.
annemi arıyor ben acmadıkça o arıyıp bunaltıyor.
çevremdekilerde bu yuzden 'pişman işte neden böyle yapıyorsun' tarzı şeyler söyleyip duruyorlar resmen keyfimden ayrıldığımı sanıyorlar.sevmese bu kadar aramaz diyorlar :(

banada sanki onu reddettikçe hırslanıyor gibi geliyor tek isteği son bir şans.
sende istersen mutlu olabiliriz diyor ve tüm hatalarını haklıymış gibi savunuyor.
annemi arıyor ben acmadıkça o arıyıp bunaltıyor.
çevremdekilerde bu yuzden 'pişman işte neden böyle yapıyorsun' tarzı şeyler söyleyip duruyorlar resmen keyfimden ayrıldığımı sanıyorlar.sevmese bu kadar aramaz diyorlar :(

gerçekten seviyorda olabilir ama
değişeceğini hiç zannetmiyorum canım
çünkü olaylara verilen tepkiler değişmiyor pek
büyük karar canım
ama sakın kendini o olmadı diğeriyle çıkayım deme seviyorsan çık bence

gerçekten seviyorda olabilir ama
değişeceğini hiç zannetmiyorum canım
çünkü olaylara verilen tepkiler değişmiyor pek
büyük karar canım
ama sakın kendini o olmadı diğeriyle çıkayım deme seviyorsan çık bence

hayır kesinlikle o olmadı bununla olsun diye bir düşüncem yok.
ama madem bir insan sevdiğine sucsuz yere agza alınmayacak kelimler eder mi?
sürekli kırar incitir mi ?
pişman olmuş olabilir ama o beni ürküten ses tonu hep aynı.
ve degişmediğini geçen gün tekrar gördüm yaptığı bir davranışıyla

canım yaşın daha 19,böyle sorunlu bi insanla günlerini heba etme

insanların ne düşündüğüne yada ne söylediğine kafa yorma

önemli olan senin hislerin ve geleceğin.

Sen ona vereceğin şansı defalarca vermişsin bence zaten, küfürlerini ilgilenmeyişini 3,5 sene sineye çekerek. Verebileceğin bir şans kalmamış bana göre, hem öyle büyük çaplı değişimler sadece onda değil kimse de olmaz. Ama yine de sen bilirsin arkadaşım, iyi düşün taşın

Daha yaş olarak küçükmüşsünüz... Erkekler sonuçta bayanlardan biraz daha geç olgunlaşır.. O dönemde yaşamış olduğunuz ayrılık sevdiğiniz insanın aklını başına getirmiş ve olgunlaştırmış olabilir.. Kişiliği şuan oturmuş olabilir. Bunu bize sormak yerine en doğru kararı sen vericeksin canım sonuçta seviyo ve hayatına yeniden girmesini istiyorsan geçmişe bir sünger çekip tekrar devam edebilirsin şans verip vermemek senin elinde çünkü yaşayan sensin :34:

Aklımı karıştıran bir sürü soru var. Çok takıntılı bir insan karşı cinsten bir insanla merhabam bile olsa olay bitmiştir onun için hemen yanlış şeyler düşünüyor. Daha sonra kendini haklı çıkarmak için her zaman çırpınır haklı olmasa bile.
Yüz yüze konuşmak istedim kac defa konuşmadı sarılmak ve daha fazlası şeylerle beni zorluyor.
Biz konuşurken yanımıza bir çiçekçi geldi bana çiçek aldı çiçeği verirken 'sen istemiyorum deseydin kadın giderdi bizde almazdık,ben bu kadını kovmasını bilirdim ama sen yanımdasın' dedi o an bile ondan sogudum.

Boşver kurtulmuşsun daha ne uğraşıyorsun sen onla yaşacağını yaşadın nasıl bir insan olduğunu gördün ve insan sevdiğine küfür edermi ya akıl alır şey değil ve sen gidip daha effediceksin.

Back
X