- Konu Sahibi simgeeeeee
Merhaba hanımlar. Öncelikle 19 yasındayım ve hayatım hep inişli çıkışlıydı. Cahil olduğum 15-16 yaşlarında yani ergenlik dönemlerinde birine aşık oldum sevgili olduk 3 buçuk yıldır beraberiz fakat sevgilim hiç değer vermiyordu,sürekli naza cekiyordu,küfür ediyordu agıza alınmıycak sözler söylüyordu defalarca affettim ve sans verdim belki düzelir belki bir umut ama bu yazın başına kadar hiç bir düzelme göstermedi. Bu böyle devam edince yaz tatilinde başka bir sehire ondan uzaga gittim bol bol yanlız kalıp doğru kararlar vermeyi düşündüm ve bu yerde karşıma biri çıktı onunla sadece arkadaslık ve saygı cercevesi içinde konustk dertleştk bana yol gösterdi ve en kötü anlarımda destek oldu. Bu zaman zarfında sevgilimden artık olmayacagı bir insanın yedisinde ne ise yetmişindede o olacağı kanısına vardım ve vazgeçtim. Fakat sevgilim çok pişman oldu bir türlü peşimi bırakmıyor onu artık istemiyorum kendine zarar vereceğini söylüyor ve düpedüz şantaj yapıyor. Bundan 1 hafta önce yazın bana destek olan arkadaşım beni sevdiğini itiraf etti bende düşünmek istediğimi söyledim sizce eski sevgilime son bir şans vermelimiyim? yoksa onsuz yaşamıma devam mı etmeliyim ?
Not: Yazım biraz uzun oldu ama derdimi dökmek istedim okuduğunuz için ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
Not: Yazım biraz uzun oldu ama derdimi dökmek istedim okuduğunuz için ve yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.