- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi marsmelow_x
-
Hadi ahlak yok onu anladık ta mantıkta mı yok ?
Hepsi aynı hikayeyi uydurup sizi 2.kadın yapıyo, tv de bile aynı hikaye hep
Boşanmazlar cicim çok beklersin
Ben ailesine zarar vermeyi hic istemedim. Hatta gecen ben ayrildim 15 gün sürdü o arada onun amcasinin oğlunu tanıyorum o bana haber verdi. Cok kötü durumda dedi sana ihtiyacı var sensiz yapamıyor. Sonra onunla konuştum. Bana benim evliligimin iyi olmasi bile senin elinde dedi. Onu o kadar seviyorum ki onun için yapamayacagim sey yok. O yüzden ben hep yaninda olacağım dedim. Bide bayagi hastaliklari oluştu hep stresten ilaclar kullanıyo falan
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bayanlar evlatlarınıza sahip çıkın bakın çocuk yetiştirmeyi bilmeyen analardan çıkan evlatlar böyle oluyor..aman deyin çocuklarınızı edepli ahlaklı yetiştirin...sonra yerden bitme bi eksik etek çıkıp yılların ailesini dağıtmaya kalkıyor ahanda buyrun görüyosunuz..bir de o kadar meşrulaştırıyorlar ki bu durumu sosyal platformlarda paylaşmaktan bile çekinmiyolar..kızım sen 23 yaşındasın sevgilin olacak namussuz kaç yaşında 40 mı 50 mi babandan küçük mü ...ne oldu baban anneni aldattı mı zamanında noldu seni bu salaklığa iten ne...MUNE KUSURA BAKMA :26:
bayanlar evlatlarınıza sahip çıkın bakın çocuk yetiştirmeyi bilmeyen analardan çıkan evlatlar böyle oluyor..aman deyin çocuklarınızı edepli ahlaklı yetiştirin...sonra yerden bitme bi eksik etek çıkıp yılların ailesini dağıtmaya kalkıyor ahanda buyrun görüyosunuz..bir de o kadar meşrulaştırıyorlar ki bu durumu sosyal platformlarda paylaşmaktan bile çekinmiyolar..kızım sen 23 yaşındasın sevgilin olacak namussuz kaç yaşında 40 mı 50 mi babandan küçük mü ...ne oldu baban anneni aldattı mı zamanında noldu seni bu salaklığa iten ne...MUNE KUSURA BAKMA :26:
Lütfen kimsenin annesine laf etmeyin, rica ediyorum.
Belki haklı olabilirsiniz ama doğru bir tutum değil bu,
Yetişmiş kocaman kadın aklı yetmiyor mu bir şeyleri görmeye anlamaya, illaki iteklemek mi lazım?
yok sadece yerden bitmek bi eksik etek çıkmıyor şerefi olmayan bi adam da ona eşlik ediyor. ki bu tabir erkelerin kadınları aşağılamak için kullandığı bi şeydir eksik etek,saçı uzun aklı kısa gibi..neyse... kız hatalı tamam adam bence iki kat daha hatalı.yaşı büyük,evi,çocuğu karısı var ve yalancının dik alası!
hem ailesi nasıl bilemeyiz,ne iyi ailelerden ne kötü evlatlar yetişiyor.
yok sadece yerden bitmek bi eksik etek çıkmıyor şerefi olmayan bi adam da ona eşlik ediyor. ki bu tabir erkelerin kadınları aşağılamak için kullandığı bi şeydir eksik etek,saçı uzun aklı kısa gibi..neyse... kız hatalı tamam adam bence iki kat daha hatalı.yaşı büyük,evi,çocuğu karısı var ve yalancının dik alası!
hem ailesi nasıl bilemeyiz,ne iyi ailelerden ne kötü evlatlar yetişiyor.
Peki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vallahi arkadaşım bir çocuğun yetişmesinde ve karakter sahibi olmasındaki en büyük etken anası babasıdır bu sizi kırmasın lütfen...benim kardeşim 23 yaşında üniversite öğrencisi hala anasına babasına bağımlı istisnaları saymazsak benim gözümde durum bu
Tabii ki anne baba faktörü çok etili ama maalesef 5 parmağın 5 ide bir değil.
Ben 5 para etmeyen insanlardan olan pırlanta gibi çocuklar biliyorum.
Keza tam tersi de olabilir.
Ben iyi ailelerden kötü evlatlar yetiştiği örneğini hiç görmedim. Demek iyi değil bir yerde terslik var ki çocuk da yolunu sapıtmış.. yanlış arkadaş desek onun da kontrolü kısmen ailede olur bence. Yani çocuğuna verdiği eğitimle arkadaşının hangi huyu kötü ya da iyi ayırt edebilecek durumda olmalı.
Eğer aile dışardan çok iyi görünüyorsa ya bakan hatalı bakıyordur aileye ya da ailede gerçekten belli edilmeyen bir sorun vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?