- Konu Sahibi marsmelow_x
-
Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay. Gerci bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm. Ben sadece çok sevdim. Hala da seviyorum. İnanır mısınız inanmaz misin bilmem ama şimdi uzun bir ayrilik mesaji yazıp gönderdim. Bilmenizi isterim ki en az onun karısı kadar acı çekiyorum bende.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:
Allah evli çiftleri sizin gibilerden korusun inşallah..
dışarda bir dolu bekar erkek var kancalarınızı evlilere takıyorsunuz..
Allah ıslah etsin sizi..
o zavallı hiç bişeyden haberi olmayan kadıncağızdan beter durumlara düşeceksiniz..
Allah yanınıza bırakmaz bu yaptığınızı..
Ben ailesine zarar vermeyi hic istemedim. Hatta gecen ben ayrildim 15 gün sürdü o arada onun amcasinin oğlunu tanıyorum o bana haber verdi. Cok kötü durumda dedi sana ihtiyacı var sensiz yapamıyor. Sonra onunla konuştum. Bana benim evliligimin iyi olmasi bile senin elinde dedi. Onu o kadar seviyorum ki onun için yapamayacagim sey yok. O yüzden ben hep yaninda olacağım dedim. Bide bayagi hastaliklari oluştu hep stresten ilaclar kullanıyo falan
Bana benim evliligimin iyi olmasi bile senin elinde dedi
vay vay vay. evlilik kurtarıyorsun ha adamla beraber olarak.
bunuda gördüm ya. pehhh
Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay. Gerci bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm. Ben sadece çok sevdim. Hala da seviyorum. İnanır mısınız inanmaz misin bilmem ama şimdi uzun bir ayrilik mesaji yazıp gönderdim. Bilmenizi isterim ki en az onun karısı kadar acı çekiyorum bende.
yok onun karısı kadar acı çekemezsin sen,çünkü aldatıla sen değilsin.
şu kk da ki enerji kimsede yok,daha 10 sayfa dolmadan konu sahibi 2 yıldır yapamadığı şeyi yapıyor ve ayrılıyor.hadi bakalım İnşallah.
Ne ayrılıcak ya allah aşkına mesaj attı ama o mesajın altındaki gizli mesaj " ben artık bıktım gel azcık beni poh pohla azcıkta yalan söyle zaten 3 gündür haber alamıyorum senden ilgiye ihtiyacım var". Yoksa yüzüsz ne ayrılcak ya
bi çocukları varsa adam kuruduysa(alay etmeyin gerçekten böyle bir durum var tedavisi yok erkek ilişkiye giremiyor tamamen kurumuş oluyor çünkü)her şey cinsellikten ibaret değil bence o evlilik devam edebilir ...kadın açısından çok sıkıntı olmaz yani eşleri ölen ve evlenmeyen bir sürü insan var ..dediğim gibi sağlıktansa devam eder..işin içinde başka bir şeyler varsa bilemem:..:18:
adam kurumamış,kudurmuşkarısını konu sahibiyle aldatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?