Yardiminiza ihtiyacim var

Teselli mi verelim kıyamammm..

Sennn bi kere o kadıncağız kadar acı çekemezsinn...

Bi gitt yaa !

Hadi ahlak yok onu anladık ta mantıkta mı yok ?
Hepsi aynı hikayeyi uydurup sizi 2.kadın yapıyo, tv de bile aynı hikaye hep
Boşanmazlar cicim çok beklersin

Ben anlayamıyorum şu kadın için evet ama erkek için biraz zor laflarını? Şöyle konuşmaları okuyunca kendimden şüphe ediyorum acaba ben erkek miyim diye :44:

Al benden de o kadar. Böyle diyenin libidosu çok düşüktür, aksine beni kimse inandıramaz.

Ben çok merak ediyorum bu tarz konuları hakaret duyup da vicdanlarını rahatlatmak için mi açıyor insanlar...

Allah doğru yolu göstersin ne diyeyim mübarek gün...

Yorum yapan arkadaşlara nacizane tavsiyemdir; kınamadan yorum yapın. Allah muhafaza başımıza gelebilir.

Aminnnnnnnnnnnnnn..

1)Karısı ne hastası imiş? Ne hastası ise doktor raporunu, reçetesini gördünüz mü gözlerinle? Yoksa sevgiliniz mi söyledi? Ya adamın stresten doğan hastalıklarını? Onları nereden biliyorsunuz? Doktor raporunu gördünüz mü?

2)Bakın daha en başta kendinizle çelişiyorsunuz, en başta adam boşanmak istiyor ama şartlar el vermediği için boşanamıyor dediniz şimdi döndünüz adam bana 'Evliliğimin iyi olması bile senin elinde.' dedi diyorsunuz, e hani adam kadını da evliliği de istemiyordu? Mantıken size beddua etmesi gerekiyordu 'Senin yüzünden evliliğimi sürdürüyorum' diye.

Son düzenleme:
Bana benim evliligimin iyi olmasi bile senin elinde dedi

vay vay vay. evlilik kurtarıyorsun ha adamla beraber olarak.
bunuda gördüm ya. pehhh

Son düzenleme:
Bir kişi 2. Olmayı kabul etmişse peşinen 3. 4. 5.6. Olmayı da kabul etmiştir gibime gelir hep

Kız bir baş sayfayı bir son sayfayı okudum yeminle beyin hücrelerim yandı.Nasıl bir arsızlıktır bu anlamadım.
Konu sahibi ALLAH size şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine akıl ve vicdan ihsan etsin.Sizin gibilerden aileleri korusun.
Amin.

yok onun karısı kadar acı çekemezsin sen,çünkü aldatıla sen değilsin.

şu kk da ki enerji kimsede yok,daha 10 sayfa dolmadan konu sahibi 2 yıldır yapamadığı şeyi yapıyor ve ayrılıyor.hadi bakalım İnşallah.

Ben sevdim deyince iş bitiyor sanki. Keşke 'sevgi' kelimesini hiç ağzınıza almasanız .
O zaman sevgi varsa her türlü ahlaksızlık yalan dolan mübah öylemi burdan bu sonuç mu çıkıyor =?

Ne ayrılıcak ya allah aşkına mesaj attı ama o mesajın altındaki gizli mesaj " ben artık bıktım gel azcık beni poh pohla azcıkta yalan söyle zaten 3 gündür haber alamıyorum senden ilgiye ihtiyacım var". Yoksa yüzüsz ne ayrılcak ya

lütfen ahlaksız düşüncelerinizi aşk kalıbına sığdırmayın, ben monotonluktan sıkıldım kocamdan bıktım heyecan arıyorum canım sıkıldı demiyorsunuz da, ama aşık oldum ne yapabilirim diyorsun. hadi oldun gönlün kaydı tamam, ayrıl adamdan ya madem o adamsız yaşayamazsın ölüyorsun hiçbir şey umrunda değil ayrıl o adamın peşinden git o zaman. gerçi gidemezsin dimi, çünkü adam karısını bırakmıyor :) insanı hayvandan ayıran en büyük farkı ise İRADE.

bi çocukları varsa adam kuruduysa(alay etmeyin gerçekten böyle bir durum var tedavisi yok erkek ilişkiye giremiyor tamamen kurumuş oluyor çünkü)her şey cinsellikten ibaret değil bence o evlilik devam edebilir ...kadın açısından çok sıkıntı olmaz yani eşleri ölen ve evlenmeyen bir sürü insan var ..dediğim gibi sağlıktansa devam eder..işin içinde başka bir şeyler varsa bilemem:..:18:

aynen........

adam kurumamış,kudurmuş karısını konu sahibiyle aldatıyo

anam noluyo laan yeni farkettim adamla senin mi ilişkin var
kk da şeytan taşlama saaati gelmiş gene...
ben bu duruma yorum bile yapamam adamla alay eder gibi bir de konu açmış münasebetsiz

Son düzenleyen: Moderatör:
sen hiç aynaya baktınmı karşında ne görüyorsun???

ben yazdıklarından ne kadar zavallı olduğunu gördüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…