Yardiminiza Ihtiyacim Var

Cekirdek1

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
76
33
298
35
merhaba bayanlar. ilk bebegime hamile kaldigimdada burda yasamistik ilk gebelik sevincimi. ve simdi ustunden 2 sene gecti oglum 1 yasinda ve ben snanirsam yine hamileyim. uc gundur uc ayri test yaptik fakat cok sIlik cikti hafta sonu girdigi icin araya kan testi yaptiramadim bide siz goz atarmisiniz sizce hamilemiyim ? Bu arada hala emziriyorum. Kafam karisti. en alttaki en yenisi

Eklentiler

• 20161204_143542.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 94
  • 20161204_143538.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 87
Bide farkli bi markayla deneseydn cnm ama var gibi

Bence de 3unde cizgi var hatta en alttaki en koyu. insallah guzel haber alirsin saglikli bi sekilde oldugunu ogrenirsin.

cok tsk ederm kizlar biras olsun rahatliorum ama anlam veremedigim neden sIlik oldugu cizgilerin. hepsiniz cok sagolun

cok tsk ederm kizlar biras olsun rahatliorum ama anlam veremedigim neden sIlik oldugu cizgilerin. hepsiniz cok sagolun
Adete kac gun var? ovulasyonunu biliyorsan birde onu kac gun gecti soyleyebilirmisin? adet gecti ve hala boyle acik renkse bence gec dollenme olmus olabilir. yarin hemen doktora git bize de haber et olurmu?

Hamilesin çok yüksek ihtimal. Bende emzirirken hamile kaldım . Kestim sütten mecbur. Bi hafta zorlandım ama iyiki başta kestim çünkü ilerleyen Aylarda hem karnımdaki büyüyecekti ben ağırlaşacaktım daha zor olurdu gibi

Birsey sorabilirmiyim? neden emzirmeyi birakiyorsunuz. bunu hep duyuyorum ama sebebini bilmiyorum. Gecen de bir yazi okudum kafam iyice karisti.

Adete kac gun var? ovulasyonunu biliyorsan birde onu kac gun gecti soyleyebilirmisin? adet gecti ve hala boyle acik renkse bence gec dollenme olmus olabilir. yarin hemen doktora git bize de haber et olurmu?
Ben dogum yapali henuz bir sene 2 ay oldu ve hala emziriyorumbi 15 inde oluyordum bi 22 si fln enson gecen ay olmadim iste henuz kesin haber ederim cnm

Birsey sorabilirmiyim? neden emzirmeyi birakiyorsunuz. bunu hep duyuyorum ama sebebini bilmiyorum. Gecen de bir yazi okudum kafam iyice karisti.
Hamileyken emziren çok kadın var. Hatta kuzenim 20 haftalık gebe emziriyor. Ama bebeği zehirlediği durumlarda var . Çok yakın arkadaşımın bebeği zehirlendi ve 6 gün çocuk serum aldı hastanede kaldı. Benim Dr emzirebilirsin ama garantisi yok hormonların sütünü etkileyebilir bunları göze alıyorsan dikkatlice emzir dedi. Ben emzirdim ilk 1,5 ay baktım benim başım dönüyor. Bebeğim eskisi gibi hevesli değil. Göze alamadım daha fazla.

Hamilesin bence canim silik olmasinin sebebi gebelik bence daha yeni. Benim adete 5 veya 4 kala tam hatirlamiyorum yaptigim test bu canim ayni markadan o gun 3 tane yapmistim ucude boyle cikti adet gunum gecene kadarda cok fazla koyulasmamisti.

Eklentiler

• 20161203_162851.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 52
oglum memeye cok duskun benim icin eger hamileysem cok zor bir surec olucak uyurlen bile memeyle uyuyor ve emzik hic emmedigi icin devamli meme

oglum memeye cok duskun benim icin eger hamileysem cok zor bir surec olucak uyurlen bile memeyle uyuyor ve emzik hic emmedigi icin devamli meme
Aynı şeyleri yaşadım kızım memesiz uyku ne bilmiyordu biberon süt emzik asla kabul etmedi. İlk Bi hafta gece gündüz uyumadık eşim izin aldı Bi hafta düşün. Ama şimdi iyi uyku düzeni oturdu . Ayağımda salladım ilk başlarda. Ama kızım 19 aylık. Senin bebiş baya ufak. Kuzenimin kızı Yen'i 12 aylık. Karnında 20 haftalık hala emziriyor. Doğuma 2 ay kala bırakcam diyo.

evet baya ufak kiyamam hic sanirsam bende herseyi goze alip eger yavruma zarari olmucaksa emziririm diye dusunuyorum tabi once su hamilelik olayini netlestirmek lazim heycanliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…