- 8 Aralık 2018
- 174
- 87
- 103
İyi günler lütfen abartıyorsun felan demeden yorum yapın. 6 aylık hamileyim ilk aylarım bulantı felan çok kötü geçti o yüzden eşimin yanında kalamadım ailemin yanına gittim. (Farklı şehirlerdeydik) 4. Aydan sonra kendimi toplamaya başladm ama virüs yüzünden şehir değiştiremeyip ailemin yanında kalmaya devam ettim. Bu süreçte tansiyon düşüklüğü yaşadım ve bir kere bayıldım. Sonra giriş çıkışlar açılınca eşimin yanına geldim yani kendi evimize. Bu geçen zaman içinde virüs yüzünden işsiz kaldı eşim, ev sahibiyle sorun yaşadık ev değiştirmek zorunda kaldık bunun gibi bir sürü sorun yaşadık hamilelikte olunca psikolojik olarak etkilendim. Sonrasında eşimin işi başladı çok şükür eşim beni evde bırakıp işe gitti doğal olarak. Ama ben evde yalnız kalınca panikledim birşey olacak korkusu oldu titremeye başladım nefes alamamaya başladım ağlama krizleri geldi içsel daralma yaşadım. Sonrasında bu kalıcı oldu her an panik halindeyim psikiyatriste gittik kendin çözmeye çalışmalısın bu sorunu dedi. Gece gündüz uyku uyuyamıyorum. Evde kalamıyorum yaptıklarımın saçma olduğunu fark ediyorum ama engelleyemiyorum. Lütfen yardım edebilecek olan varsa yardım etsin psikolojik olarak kötü haldeyim