- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.534
- 168
Tam olarak bu işte. Gönüllü hizmetcilik. Bu çok ağır geliyor. Annemin evinde pek bişey yapmamışım. Alışkın değil bünye yok sabah kalk süpür sil yemek yap. Ben kalkıp duşumu alır işime gider is çıkışı keyfim ne isterse onu yapardım. Bi hayatım vardı ve su an bi karanlık başka bişey yok.
Ev islerini esinizle ortaklasa yapin. Ya da disaridan birini cagirin. Bu sanirim sizin ana evinden direkt olarak evlilige gecmenizle ilgili bir sey. Soz gelimi ben senelerce ailemden uzakta yasadim, zaten ailemin yanindayken de ev isi yapardim. Neyse ailemden uzaktayken her isimi kendim gormeye alistim. Camasir, bulasik, yemek, utu, tamirat... Masterimi yaparken bir yandan da calismam gerekti. Sonra ogrenclilik bitti, tam zamanli ise basladim, evlendim. Maddi anlamda cok rahatladim, ev islerini ortaklasa yapiyoruz, benim arabam yoktu-hala yok-, bir yere gidip gelmek cok buyuk problem olabiliyordu simdi ozel soforum var.(esim)

Dolayisiyla siz evlilikten degil, sorumluluk almaktan sIkIlmissiniz. Bosansaniz da bir sey degismeyecek. Ha siz diyorsaniz ki ben 40'ıma gelsem de aileme yuk olurum, tum ev isini yasli basli anneme yaptiririm, kendim yan gelir yatarim, ise de gitmem. O zaman eyvallah ama onun haricinde bosansaniz da birsey degismez. :)
Son düzenleme: