• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımlar için teşekkürler

Cinsel problemler yasiyor olabilirsiniz. Bu yuzden de yatakta mutlu olmayinca kendinizi hizmetci gibi hissediyirsunuz. Eger durum boyleyse once kendinizi bu konuda bilgilendirin, sonra esinizle konusun. Hala cozemediyseniz evlilik terapistine gidin. Sadece terapistin yapacagi iki konusmayla kendinizi cennetteymis gibi hissedecekken bosanip cehennemde gibi hissetmenin hic anlami yok!

İnsanların yaşam mücadelesinden evlilikten sıkılmaya vakti bile olmuyor..
Ahh be garip babam evlendikleri gün 2 oda lı bir eve tıkmışlar sizin alın oturun demişler.
Sıkılma nedir bilmemişler..Eee hayat zor tabi..

Açık sözlü dobra biriyim eğlenceli ama evini mabedi gibi kullanan ve huzurun en doruk zamanını evimde yaşadığımı iddia ederim. Ama evlendiğim günden beri evimde huzur bulamıyor hatta evimden nefret ediyorum. Her gelen pozitif bir enerjiyle evime bayıldığını söylüyor ama ben burayı bir cehennem havasında gördüğüm için 'Teşekkürler' deyip susuyorum. Bundan tam 1 yıl öncesine kadar bekardım. Evet yanlış okumadınız tam 1 yıl. Ama eşim ne kadar harika bir insan olursa olsun (ki çok efendi dürüst ve çalışkandır. Romantik ve süpriz yapmayı seven bir adamdır.) ben artık evli olmaktan sıkıldım. Bir kaç kez bunu konuşmaya çalıştık ama bi türlü geçmiyor bu sıkılma hissi. Evden eşyalardan ondan içinde bulunduğum herşeyden. Bilmiyorum ama bekar hayatım evliykenden 100.000 kat daha rahat ve daha keyifliydi. İlk zamanlar çocuk yapsam mı diye düşündüm ama çocuk istemiyordum bunu sırf erken anne olayım diye yapamayacaktım. Çalışmamı istemiyor ''herşeyimiz var araban kapıda istediğin yere git'' diyor ve bunları çok içten söylemesine rağmen bana batıyor. Sürekli beraberiz ev işi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum kadın çağırıyor ama kadın haftada 1 geliyor yine işler 6 gün bana kalıyor. Bi kaç kez boşanmak istediğimi söyledim sevgim bitti dedim ailemle konuştum ama ailem içinde olduğum buhran depresyon ne dersiniz bilmiyorum ama duruma saçmalama flan diye yaklaştı. Bana bitecek gibi geliyor. Ama kafam karışık lütfen bi çözüm sunun.

Bence "belanı" arıyorsun...
O kdr yerinde olmak isteyen insan varken düşündüğüne bak.
Maneviyatıı güçlendir ve psikolog desteği al...
Haline de yat kalk yüzbinlerce kez şükret...

her bünye evlilige uygun degildir zaten
niye evlendiniz ki ??
degisiklik olsun diye mi ?

Of içim sıkıldı
Ağlamak istiyorum
Ben yarın boşanıyorum kocamdan dayak yedim diye
Milletin ağzının içine bakan kocası var mutsuz ya :KK42:

Açık sözlü dobra biriyim eğlenceli ama evini mabedi gibi kullanan ve huzurun en doruk zamanını evimde yaşadığımı iddia ederim. Ama evlendiğim günden beri evimde huzur bulamıyor hatta evimden nefret ediyorum. Her gelen pozitif bir enerjiyle evime bayıldığını söylüyor ama ben burayı bir cehennem havasında gördüğüm için 'Teşekkürler' deyip susuyorum. Bundan tam 1 yıl öncesine kadar bekardım. Evet yanlış okumadınız tam 1 yıl. Ama eşim ne kadar harika bir insan olursa olsun (ki çok efendi dürüst ve çalışkandır. Romantik ve süpriz yapmayı seven bir adamdır.) ben artık evli olmaktan sıkıldım. Bir kaç kez bunu konuşmaya çalıştık ama bi türlü geçmiyor bu sıkılma hissi. Evden eşyalardan ondan içinde bulunduğum herşeyden. Bilmiyorum ama bekar hayatım evliykenden 100.000 kat daha rahat ve daha keyifliydi. İlk zamanlar çocuk yapsam mı diye düşündüm ama çocuk istemiyordum bunu sırf erken anne olayım diye yapamayacaktım. Çalışmamı istemiyor ''herşeyimiz var araban kapıda istediğin yere git'' diyor ve bunları çok içten söylemesine rağmen bana batıyor. Sürekli beraberiz ev işi yapmaktan hiç hoşlanmıyorum kadın çağırıyor ama kadın haftada 1 geliyor yine işler 6 gün bana kalıyor. Bi kaç kez boşanmak istediğimi söyledim sevgim bitti dedim ailemle konuştum ama ailem içinde olduğum buhran depresyon ne dersiniz bilmiyorum ama duruma saçmalama flan diye yaklaştı. Bana bitecek gibi geliyor. Ama kafam karışık lütfen bi çözüm sunun.
SIZIN SIKILDIGINIZ SEY BASKASININ OLSA MUTLU OLUR AMA SIZE BATIYOR INSANLAR SIDDET GORUYOR MUSTUZ KOCASI ALDATIYOR MUSTUZ HER SEYINIZDE VARMIS DAHA NE ISDIYORSUNUZ SIZ BENCE SIMARIKLIK YAPIYOSUNUZ GECIM DERDI YOK ESDE KOTU DEYIL IYI BIR ES AMA BISEY BATIYOR SIZE RAHATLIKDAN FENA GELMIS BENCE
INSANLARIN NE DERDI VAR SIZINKI DERTMI:KK12::KK12::KK12::KK12:

sağol kardeşim umarım sen de mutlu olursun..
Amin insallah cumlemiz mutlu olalim Rabbim herkezi mutlu mesut etsin yuvasinda okadar zor ki ayrilmak sanki icinden bisey kopariyorlar hayir madem boyle yapicaklar neden alip bizim hayatimizi mahvediyorlar anlamiyorum

Bence sıkılmanizin sebebi
Esinizin calismaniza izin vermemesi
Ve de siz calismayi seven bir bayansiniz sanirim ve evde durmak size sıkıcı geliyor
Aslinda calissaniz bunlari sorun etmezsiniz..

Eee Bosan Bize Niye Soruyosunki...

Rahatlik batmis ... Bosanmalisin sen...

Gidip boşanın o zaman konu sahibi o mikemmel kocişinizden.
Amaç neyse, nispet mi nedir çakamadım.
Kocanız terk etse de üzülürsünüz eminim.

Ban yemisim yememisim dusunmicem artik.sizin gibi insanalrdan nefret ediyorum.hic utanmadinizmi bu konuyu buraya acarken.hic okumadinizmi diger konulari?depresyon falan degil sizinki simariksiniz siz.burda bisuru insan emek sarfediyoruz evliliklerimiz icin.yuz tane ornek var belki.bu kadar yarali insanin icine boyle konu acarsaniz herseyi isitirsiniz.kocaniz (ki yazik o adama)pesinizi biraktigi,sizi biraktigi an toz duman olursunuz.simarik simarik ve simariksiniz.siz cehennem ne gormemissiniz.

Back
X