Kızlar şimdiden okuduğuuz için teşekkürler malesef benimde derdim eşim aslında çok seviyoruz birbirimizi ama konu ailesinegelince işler çığırından çıkıoyrdu biz 5 senelik evliyiz artık dahada azaldı bu kavgalar alttan almalarımla ama şuan daha bete aslında saçma bi sorunumuz var kaynım 1 ay sonra askere gidiyor ve kaynanamla kayınpederim tek kalıcaklar bizde evimizi kapatıp oraya gidicekmişiz 15 ay boyunca çokmu uzaklar derseniz okadar uzaklarki 2 sokak altta oturuyorlar ben kesin tavırla hayır dedim aslında daha önce 15 ay olmassada biraz kalabiliriz dedim ama sonra bii tartışmamızda sen ailei sevmiyorsun kuyusunu kazıyorsun evimden çıkmadan nasıl kuyu kazıyosam yaada kimle çkazıyorsam o tartışmanın üzerine ben gitmiyecem dedim annenlere böyle konuştuğun için oda tamam dedi ama sonra ben yine bunu ikna ederim dedi kendince dün yine bu konu açıldı gidicez dimi annemlere dedi hayır dedim benim bi evim var düzenimi bozaman gündüzleri giderim elimden geldiğince ama kalamam dedim sen istersen kalabilirsin dedim şimdide surat yapıyor sanki tek evlatları benimki istanbulda 7 tanede daha çocuğu var her biririnin evinde birazz kalsa zaten askerlik biter ama annesinin düzeni bozulmasınmış onun dışında ben bebek için tedavi görüyorum yani bilenler bilir her ayın 15 günü yatarak geçiyor evimde bile iş yapamıyorum orda nasıl yapayım bide misafirleri cabası offf bilmiyorum neyapacağımı bari sizler bi fikir verin
kızlar taşınmak değil evimiz kendimize ait misafir ibi evden durmadan eşya taşıyacakmışım oraya benim yatağım varken orda kanepede 15 ay geçermi helede zaten bebek için verdiğim çaba zaten yeterince yıpratıyor onu da bırakın kaynanam iş gezme olunca herkesden önce hazır evde bulabilene aşk olsun iş yapma meselesine gelince benim titizlik hastası olduğumu herkes bilir benim yaptığım temizliği beğenmezler illa kendileri yapıcak falan filan ayrıca kaynanamlara taşınmamızı annesi değil eşim istiyor okuma yazmaları yok diye falan filan saçma sapan işte başı doğru değilki yuaptığı işlem doğru olsun kendini parçalasın sevgili kocam ama benim bi evim var düzenim var isteyen buyursun gelsin kalsın ama ben kimsenin evine gitmem
Kızlar şimdiden okuduğuuz için teşekkürler malesef benimde derdim eşim aslında çok seviyoruz birbirimizi ama konu ailesinegelince işler çığırından çıkıoyrdu biz 5 senelik evliyiz artık dahada azaldı bu kavgalar alttan almalarımla ama şuan daha bete aslında saçma bi sorunumuz var kaynım 1 ay sonra askere gidiyor ve kaynanamla kayınpederim tek kalıcaklar bizde evimizi kapatıp oraya gidicekmişiz 15 ay boyunca çokmu uzaklar derseniz okadar uzaklarki 2 sokak altta oturuyorlar ben kesin tavırla hayır dedim aslında daha önce 15 ay olmassada biraz kalabiliriz dedim ama sonra bii tartışmamızda sen ailei sevmiyorsun kuyusunu kazıyorsun evimden çıkmadan nasıl kuyu kazıyosam yaada kimle çkazıyorsam o tartışmanın üzerine ben gitmiyecem dedim annenlere böyle konuştuğun için oda tamam dedi ama sonra ben yine bunu ikna ederim dedi kendince dün yine bu konu açıldı gidicez dimi annemlere dedi hayır dedim benim bi evim var düzenimi bozaman gündüzleri giderim elimden geldiğince ama kalamam dedim sen istersen kalabilirsin dedim şimdide surat yapıyor sanki tek evlatları benimki istanbulda 7 tanede daha çocuğu var her biririnin evinde birazz kalsa zaten askerlik biter ama annesinin düzeni bozulmasınmış onun dışında ben bebek için tedavi görüyorum yani bilenler bilir her ayın 15 günü yatarak geçiyor evimde bile iş yapamıyorum orda nasıl yapayım bide misafirleri cabası offf bilmiyorum neyapacağımı bari sizler bi fikir verin
herkese çok tşk ederim ben kararımda kesinim aslada vazgeçmem ben bu evi yaşanacak bi yuva yapana kadar göbeğim çatladı her tuğlasını sırtımda taşıdım nerdeyse eşime göre kardeşi askere giderse annesi bunalıma girermiş zaten haftanın 4 günü dışarda bu kadın akşşamlarııda kırsın dizini otursun bende orda 15 ay kalırsam bunalıma giricem ben netim ve gitmiyeceğim eğer gidiceksede bu elilik biter öyle gider
kızlar dün akşam bu konuyu tekrar açtı eşim ve ben net ve sakin bi dille gitmiyeceğimi ama elimden geldiğince yanlarında olabileceğeğimi bizim çabamızın zaten yeterince yıpratıcı olduğunu ve bu yolda doktorlarımızında dediği tek şey olan stresden uzak durmamız gerektiğini eğer orda yaşarsak belki evliliğimizin kötüye gideceğini anlattım sonuçta oğlu askere gidip evde karıkoca tek kalan insanların anne babası olmadığını anllatım tabi bu lafımın üstüne benim annemler cahil insanlar bende dedim sanki herkes ünv mezunuda sizinkiler bi cahil kalmış seninkilerden daha kötüinsanlar var sonuçta dedim bunun bukadar dramatikleşicek bişey olmadığını sonuçta altımızda arabamız var onuda bırakın oğlunu görmek istesin parasını verince bütün arabalar senin atlar gideriz ama kalamayız dedim 15 ay kendi düzenimi bozamam bide benim huyumda yokkimsenin evinde kalmak kendi annemle bile aram 2 vesayitle ama gittiğimde eşim kal desede ben çıkıp evime geliyorum kaldıkı 15 kaynanama taşınacam yani anlıyacağınız bu konuyuyda şimdilik anlımın akıyla bitirmiş gözüküyorum umarım böyle gider herseyede çok teşekkür edrim yanımda olduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?