yardımlarınızı bekliyorumm oyun yazma fikirleriniz okul öncesi

z_begum

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
18
0
6
İstanbul
Arkadaşlar oyun dersinde proje odevi olarak öğretmenim verdi oyun yazmamı istedi sizin aklınızda kendi uydurdugunuz oyunlar varsa fikirlerinizi alabilir miyim ? yardımlarınızı bekliyorum

Sınıfın zeminine pastel boya ile çeşitli geometrik şekiller çiziyorum ve bu şekillerin içine öğrendiğimiz rakamları yazıyorum. çocukları sırayla çağırıyorum ve başlama çizgisinden bitiş çizgisine kadar rakamları rastgele söylüyorum. Çocuklar benim söylediğim rakamlara zıplıyorlar ve bitiş çizgisine doğru ilerliyorlar. Bitiş çizgisine gelen alkışı kapıyor. Şekilleri ve rakamları tanımaları için uydurmuştum ama o hafta hangi rengi öğrettiysem o renkle çizmeyi tercih ediyorum.

Bütünleştirilmiş etkinlik olarak şöyle bişey yapmıştım, öncelikle hikaye saati yaptık. Gazeteleri yırtıp havaya fırlatırken çevre kirliliği ile ilgili bi hikaye anlatmıştım. Hikaye sonunda müzik açtık büyük boy çöp poşetine gazeteleri doldurduk ağzını sıkıca bağladık ve dışarı çıkıp bahçede top niyetine oynadık ve sonra çöpe attık. Bu olur mu bilemedim ama şimdi.

Umarım işine yarar. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…