Yardımm.. Burnum alçılı çok büyük.

rapunzella0

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
182
26
13
31
Arkadaşlar dün tamponlarim alındı burnum daha alçılı ve önü görünüyo sadece ama önüde çok büyük alçı çıktıktan sonra biraz daha küçülüyor mu? Eski boyutlarına döner mi benim durumumu yaşayan birileri cevap verirse sevinirim teşekkürler

Alçılıyken büyük görünmesi çok normal çıkınca yavaş yavaş küçülmeye başlicak

şiştir daha. o inene kadar aylar geçicek . korkma ve çok büyük diye paniğe kapılma. 1 seneye yakın sürer onun oturması

İnşallah ya sanki böyle kalacak gibi geliyor bana anormal görünmesinde :/
yok yok merak etme zamanla düzelecek :)
ama uzun bir zaman alçı çıkınca, sonrasında da bant çıkınca hala şiş olacak. moralini bozma. uzun bir süreç.
ameliyattan iki yıl sonra burnunun ucunu hisseden arkadaşım var benim. şişliklerin zamanla inicek .hatta bi gün sağ kanatın şiecek diğer gün sadece sol falan saçma sapan şişlikler ama geçiyor ve sonra çok minnoş bir burun oluyor :)

İnşallah bir alçı çıksaydı merak ediyorum nasıl oldu teşekkür ederim rahatladım biraz

İnşallah bir alçı çıksaydı merak ediyorum nasıl oldu teşekkür ederim rahatladım biraz

alçı çıktıktan sonraki göreceğin ilk görüntü öyle kalacak hali değil ama . bunu da bilip git.. gerçi doktorun da söyler zaten .şişliklerin inecek diye

alçı çıktıktan sonraki göreceğin ilk görüntü öyle kalacak hali değil ama . bunu da bilip git.. gerçi doktorun da söyler zaten .şişliklerin inecek diye
En azından az çok belli olmaz mı iyi olup olmayacağı zaten büyüklük olarak değil şekil olarak merak ediyorum kemer gitmişse yeterli benim için

Hiç korkma şişliklerden dolayı büyük gözükmesi çok normal. Ben ameliyat olduktan 1 sene sonra bile hala doktor burnun da biraz da olsa şişlik var daha düzelir diyordu.

Hiç korkma şişliklerden dolayı büyük gözükmesi çok normal. Ben ameliyat olduktan 1 sene sonra bile hala doktor burnun da biraz da olsa şişlik var daha düzelir diyordu.
İnşallah siyasilerin burnu gibi yayılmış şekilde görünüyor çok incelemek istemiyorum ama pek hoşlandığım bir görüntü değil

Tatlimm ben 5 gun evvel oldum estetigimi gece banyo oldm bi baktim atel cikti burnumdan bi gordum burnumu banyoda islagm bide gorunca anam dedim bu ne ben naptim benm burnum daha iyiydi falan basim donmeye basladi o kdr kotu oldm gittim yattim yatagima ama dusunuyorm benm bitti hayatim revizyon arastiriyorum o derece sabah oldu iste hafif sislik inmis ama halen alismadim 1 gun daha gecti sislerim indi baya gozum alisti su anda iyiki yaptirmisim diyorum acayip guzel oldu sakin ilk gordgnde aldanma sakin ol ben o kdr telas yaptim bosunaymis

Benimki burun ucu estetigi ve hic morlugum sisligim olmadi ondan hemen indi ama rinoplastide daha uzun suruo yagni demek istyorum ki iniyo sislik guzellesiyo

İnşallah ya yüzümde şiş şu an sanki geçmycekmiş gibi geliyo Kuruntu yapıyorm kendi kendime geçmiş olsun size de :)

İnşallah ya yüzümde şiş şu an sanki geçmycekmiş gibi geliyo Kuruntu yapıyorm kendi kendime geçmiş olsun size de :)
Hicc yapma bak sana gercekten soyluyorum benm dunyam basima yikildi sanki o kdr mi cirkin olur bide erken cikti yanlislikla ama duzeliyo buna inan canimm saddce biraz sabir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…