sLmm.
Sevgilim ve ben 20 yaşındayız 1,5 seneden fazla bir ilişkimiz var.
3 gün önce olmuyor bitsin diyerek ayrıldı ve o gün beraberdik gezdik eğlendik hiç bir sorun yoktu.
Nedenini sorduğumda ise ilk aşkımı unutamıyorum dedi.
Ne dicemi bilemedim ve şuan çok çok kötüyüm.
O kzla 5 yıl önce ilişkileri bitmişti ve 3 yıl çıkmışlardı.
Yani 12 yaşında bşlamışlar ve hala içinde ona karşı bişiler var.
Nedenini de az çok tahmin edebiliyorum.
O ve eski aşkı karşılıklı apartmanda oturuyorlar ve her gün birbirlerini görmek zorundalar.
Bi kere daha denemek ve her şeyi düzeltmek için çabalamak için düşünmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ne yapmalıyım..?
:sm_confused:
bence kalbinde başka biri varken devam etme sana zarar verir boş ver bitmiş ken tekrar kanatma yaranı 20 yaşındasın çok gençsin aşkını ilerde bulursun.
Benim anlamadığım aynı gün birlikteydik hiçbir sorun yoktu ve gece söyledi bunu bana :S
o kadar sene geçmiş unutamaması imkansız belki de sonuçda 2 yıla yakın bir süre benimle beraberdi. :/akannehir
sLmm.
Sevgilim ve ben 20 yaşındayız 1,5 seneden fazla bir ilişkimiz var.
3 gün önce olmuyor bitsin diyerek ayrıldı ve o gün beraberdik gezdik eğlendik hiç bir sorun yoktu.
Nedenini sorduğumda ise ilk aşkımı unutamıyorum dedi.
Ne dicemi bilemedim ve şuan çok çok kötüyüm.
O kzla 5 yıl önce ilişkileri bitmişti ve 3 yıl çıkmışlardı.
Yani 12 yaşında bşlamışlar ve hala içinde ona karşı bişiler var.
Nedenini de az çok tahmin edebiliyorum.
O ve eski aşkı karşılıklı apartmanda oturuyorlar ve her gün birbirlerini görmek zorundalar.
Bi kere daha denemek ve her şeyi düzeltmek için çabalamak için düşünmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.
Ne yapmalıyım..?
:sm_confused:
Yok hyr başlamadılar.
eski kız arkadaslar olayın icine girdiginde insan kotu oluyor... istiyorsan zaman ver ama kafanda hep o soyledigi cumle kalır hala seviyormu diye kedini yer bitirirsin cunku senden ayrılma sebebi onu unutamamıs olması.. ama kararı sen vericen senin elinde oldugunu hissettirme ona
bırak gitsin... hiç bi şey yapma... akışına bırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?