yuh yüzsüze bak!inşallah kız sağlam bir boynuz atarda feleğini şaşırır...
haklısınız ama ben bilmıyordum ki onunla görüşene kadar kız arkadaşının olduğunu,sordum ilk başta sölemedi,daha sonra işte boşluk anında teledonunda kızın adının görünce o anda ben soğuk durmyaa başladım ve sordum bana ilk olarak annesinin adı olduğunu söledi sonra sıkıştırınca evet 4 senelik kız arkadaşım var dedi.ve foroğrfını bile gösterdi..olta attı ama yemedim,belki telinde ki kızın adını görmeseydim ben hala görüşüyor olacaktım belkide ilerlemiş olacaktı..Allahın sevgili kuluyum...dedimki peki kız arkadaşını dedim mi anlatırım dedi güvenmesi için dedi ama anlatmamiş tabi..bu yine gelecek önümüzdeki haftalarda ve beni kesin arayacak...dediğiniz gibi yapıp açmayacağim teline....
ben zaten sana biliyordun da görüşmeye devam ettin demedim tatlım. Anladım senden baştan sakladığını, direk sana ilişkim var diyecek değil tabi.. Ben bundan sonrası için uzak durmanı tavsiye ediyorum. Ilk başlarda bilmediğin için yakınlaşmış olabilirsin buna kimse bir şey diyemez. Hayırlısı olsun senin için, allah karşına hayırlı kişiler çıkarsın.
bence o çocuk heyecan yaşamak ve birinizi yedekte bulundurmak için böyle bişey yapmış uzak dur ondan telefonlarına bile bakma bence senin için daha iyi olur
bu arada sağol avatarım hakkında düşündüklerin için
böylelerinin bu dünyada cezası çıkarmı çok merak ediyorum ya o kadar kolaymı insanın duygularıyla oynamak...
Ne sanıyorlar bunlar kendilerini ölümsüz filanmı
uzun lafın kısası...salla kaydirigubbakcemile2
bu ne ya.. açma sakın telefonunu filan.. iyice yüzsüzleşmiş artık, hem sevgilimi seviyorum hem sen seviyorum hem tüm kızları seviyorum.. pek sevgi dolu bi insan maşallah..!!
"seviyorum" mu diyo:ecrin_bebek:
yedekte tutma peşinde
kişiliksiz bir adamlmaz:
bi kaç gün önce ayın 15 inde gelicem oraya dedi,bu gelince arayacaktır eminim ama dediğin gibi göürüşmicem bundan arkadaş olmaz hiç bişi olmaz,hoşş hiç bişiyimde olmasını beklemıyorum ,,,4 senedir sevdiği var sadece kızı sevıyro belli fotoğrafını falan taşıyor peki neden benim le görüşüyor,gerçek sevgi bunu hak eder mi?hiç mi vicdanı sızlamaz bu insanın,,,aramızda baya halaletli tartışma yaşantı,bana dediği şu bana laf sokup durma canım yanıyor dıyor hahay:))))bende öyle bişi istıyorum zaten..sağolasın allahım seninde karşına güzel hayırlı insanları çıkarsın tatlım
Boşver, onun sevgi anlayışını, vicdanını sorgulama hatta hararetli tartışmalara da girme. Laf sokmana bile değecek biri değil. Açma telefonlarını, hiç tanımamışsın gibi davran, bu insan senin hayatında olmasa senin için bir eksiklik yaratmayacak sonuçta. Ağzını yorduğuna değmez güzelim böyleleri. Boşuna vakit kaybı, ne dilini ne de güzel beynini böyle boş insanlara yorma derim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?