bence bu adam 4 yıllık ilişkiden bıktı bitirecek haliyle erkek mantıgı birini bitirmeden birini bulma çabasında...
yani ayrıllıgı unutturacak bir başkasına yaptıgı kötülügü hafifleştirecek yada önceki ilişkisini daha kolay unutturacak birisini bulma gayretinde...
o biriside sizsiniz gibi....şöylede birşey var tek sizde olmaya bilirsiniz...
erkek bu kimbilir kimlere ne masallar anlatıyor....insan birini severken heleki 4 yıllkı bir emek varken neden başkasıyla konuşurki...
mantıklı degil unutmayınki bir başkasına bunu yapıyorsa sizede aynısını yapabilir hiç güvenli biri degil bence
çokkkk haklısınnnn,terbitesi bana dediği şey şu kız arakdaşımı deliler gibi sevıyorum diyorrr ee senide sevıyorum dıyor görüşmekten bahsedıyorrr,,,ilk cümledeki doğru ama her ihtimale karşı cebimde dursun hesabı yapıyor aklınca tatlım[/COLOR]
sen bak herşeyi görüp farkındasın o zaman salla gitsin...
Böyle ben ne yapayım arada kaldım yada bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamdım filan demen onu bir şekilde önemsedigin kafaya taktıgın anlamına gelir ki boş ver degmez mesajlara cevap verme ararsa konuşma
baktın rahatsız ediyor telini degiştir sakın hayatına sokma inan üzülen sen olursun o kimbilir hangi kızla ne işler yaparken sen gözyaşlarınla kalırsın degmez böyle erkeklerin allah belasını versin....alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?