yardımm!!

ben öteki tarafta demiştim 2. olmanı bekliyor diye
bi güzel haddini bildir buna yaa
sevgilisine de acıdım

o soruya o cevapkaydirigubbakcemile3

"evet dalga geçiyorum seninle" diyecek yürek mi var onda

bi gelişme söz konusu dünden beri aramıyorr,,:) buda beni mutlu edıyor ama aklımın bi kenarında kemiriyor beni

selam arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak istıyorum,lütfen aklınıza fikrinize ihtiyacım var,bundan bi kaç ay önce annemle tatile gittik,orada biriyle tanıştık hoş bi çocuk,anladım tavırlarından bana bişiler hissettiğini,bu kişi otelde çalışan biri tabii,otelle alakalı bi kaç bişiler soruyorduk,neysee fazla uzatmadan konuya giriyim biz döndük tabi aradan,döndemeden o kişini kartını aldık verdi daha doğrusu baya annem benle ilgilendi samimi ydik.ben döndükten sonra otelde rezerve için aramak zorunda kaldım onu neyse o bana ben ona derken bu telefonlaşmaa ben gelıyorum dedi görüşelim dedi bende yok falan dedikten sonra tamam dedim.geldi görüştük özel hayatından konu açıldı arkadaşının olup olmadığını sordum bana sölemedi:)bi ara telinden bişi gösterirken kendi adıyla bı kızın adını gördüm tabi bunun boşluk anına geldi hemen adı nı falan kapatmaya çaliştı ben bozuldum ama o an bişi sormadım ilerleyen zamanda sordum kimdi o dedim,işte annemin adı falan filan derken dayanamadı söledi 4 yıllık bi ilşkisi varmiş o kızda ondan uzaktaymiş bana fotoğrafını bile gösterdii ay ne uyuz bi durumben şok oldum ama belli etmedim...işte kalktım sonra ben eve geldikten sonra msj attı yolumuz bi yerde kesişir belki falan dedi..kısacası mesajlaşıyorum kız arkadaşşını da sevdiğini söledi benide sevdiğini söledi.yaaa bu ne yapmaya çalşıyor sizceee?????? ne yapmalıyımmm bi yolll gösterin?

ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİİİİİİ?:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…