valla kızılın her tonu böyle bende severim ama hiiiç uygulamam çünki bela resmen oturana kadar en az 5 kere boyayacan sonra gene her yıkamada akacak ne havlu kalır ne yastık ne beyaz bişi en ufak ıslanmada boya verir valla bırak kendi haline aksın iyice sık sık yıka bitkisel yağlarla besle yıka yıkaaa aksın iyice bi kere açtır sarı yaptırbende siyahdan döndüm sarıya yada siyah yaptır oda güzel renk valla açtırmakla bile uğraşmıyosun
Bakırdan kendi çabamla dönebileceğim renkler nelerdir veya, siyah hariç. Küllü açık kahveler falan tutar mı kiii
Ay yok canım yaa sarı istemiyorum siyah da istemiyorumYa bunun üstüne evde yapabileceğim boyalardan hangileri tutar ki. Şu küllü sarılar fena değil aslında
tek renk olması için küllü kahve bile olsa diblerin çıkıyorya e uçlar açık renk şuan yani saçda iki hatta üç farklı renk var biraz kapatıcı özelliği olan koyu bi renk olması lazım küllü kahve içinde komple bi açtırman lazım yani tek renk olması lazımki boyadığında alttan farklı tonlar çıkmasın
ya bi dene nolacakki ya belki tutar ama iki tane al çok açık olmasın renk boya yıka 3 gün sonra tekrar boya
Kızlar öncelikle iyi ki varsınız diyorum, ne derdim olsa buraya yazıyorum ve akıl istiyorum
Kızlar benim yeni derdim saçlarım. Benim saçlarım siyahtı, daha doğrusu boya siyah. Bilen bilir siyahın açılması çok zor ama ben bunu bir şekilde kuaförde açtırdım ve bakıra boyattım. Fakat öyle illet bir renk ki...Kuaför ilk boyadığında çok hoş ama iki yıkamaya sarımsı turuncumsu pis bir renk, çok çirkin oluyorumGeçenlerde bu kuaförlere satılan boyalardan aldık, bi iki ton koyusuydu saçımın. Yine ilk boyandığında çok güzel oldu ama sonra o kadar aktı ki, dipler o güzel renk altlara doğru sarıya kadar açılıyor. Sizce kendim boyaya boyaya o rengi oturtabilir miyim yoksa başka renge mi döneyim? Kızıl mı denesem diyorum tutar mı ki bunun üstüne Sonuçta ayda bir boyamak istiyorum ama akıyor ikinci yıkamada, sürekli boysam desem de çok zarar görecek saçlarım bu güzel bakırı her an görebilmek için
Kizilin ne tonunu boyarsan boya akar. 4 yil kullandim hep boyamaktan sacimi mahvettim ve tedavi goruyorum. Bence hemen sac rengini degistir. Bir iki boyamada kumral yada cok acik kumral o rengin uzerine tutar diye dusunuyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Palettenin altın serisine bir bak. Altın ışıltılı toffee kahve güzel mesela. Paket üstündekinden bir ton daha açık olur muhtemelen sende.
Bakırdan kendi çabamla dönebileceğim renkler nelerdir veya, siyah hariç. Küllü açık kahveler falan tutar mı kiii
Ay allah korusun...Size de çok geçmiş olsun...Annem koyu bir kızıl kullanıyor ayda bir boyuyor mesela, acaba öyle bir şey mi denesem dedim, açık tonlarda yarı turuncu yarı kumral kalmasından korkuyorum açıkçası
Tesekkurler:) Aslinda lorealin kahve kizili var ama genelde koyu kizil bakir karisimi bisey cikiyor. Bide ona bak istersen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben nişanımdan önce yaptım semin yaptığın cengaverliği. Koyu kestane boya vardı saçımda, açtırayım dedim. Sevgili kuaför soğan kabuğu yaptı saçımı ve ben kızıl tonlardan nefret ederim. Bikaç gün bekledim, baktım alışamıyorum olmayacak, nişan fotolarında sa o saçla görünmek istemiyorum iki kutu altın ışıltılı toffeeyi boca ettim kafayagüzel oldu. Yine kızıllık oluyor eğer kızıl seviyorsan. Ama ışıl ışıl güzel bir renk. Bi de akmıyor hiç.
Ben daha bi bu küllü kahvelerden istiyorum sanki:) Küllü açık kumral resim paylaştım ondan. Ama tutması çok zor gibi
Eki Görüntüle 1139481
Mesela bu renk çok hoşuma gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?